Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 3
Zenobia spune:
Ba da, Anca, sigur, eu o pusesem de atunci in listuta, e vb despre kikilina, despre care nu mai stiam nimic de mult timp. Bafta maine!
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Zenobia multumim de capitol si sa dea Domnul sa fie cat mai norocos pentru toate!!
Mamidevladut FELICITARI iubita si spor la treaba luna asta, ca aveti cu ce!!!
Bluel pe aici sunt iubita, insa tot fara vesti noi, asa ca doar citesc! Tu ce mai faci???
Amely bine ai venit acasa cu bebe David Cristian, sa va creasca mare si sanatos!! Ma bucur ca am cunoscut un baietel atat de cuminte si de frumos!
Ada72 bine ai venit printre noi si multa bafta in implinirea visului!
Marinar merci pentru poze! trimite-i pupici Emmei
Maria08 sper ca nu ai intrat in butoi, da-ne un semn de viata, te rog!!
"Dumnezeu i-ti da, dar nu-ti pune si in traista!"
marinar spune:
mamidevladut felicitari pt rezultat si refacere rapida.
ioana imi cer scuze dar nu am apucat sa-ti trimit pozicile cu david.
fete multumiri pt aprecierile legate de emmi.
pupici
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
maria08 spune:
Buna dimineata!
Ioanatugs: Nu am intrat in butoi.....dar cred ca sunt pe aproape.....de fapt sunt intr-o perioada in care am ffffff mult de munca iar pentru proiectul bb nu prea m-am hotarat in ce directie s-o apuc...as face cateva inseminari....as trece direct la FIV.....as mai astepta cateva luni......nici eu nu stiu....
Multumesc ca te-ai gandit si la mine! Tu faci inseminare luna asta? Sa ne spui si noua, sa incepem galeria!!
Kora: Ai refacut ieri analiza?? Care e rezultatul? Chiar daca e negativ stiu sigur ca o fata optimista ca tine va reusi sigur sa-si implineasca visul!
Pup toate tutunicile!!!
mamidevladut spune:
neata fetele,
Multumesc mult pentru incurajari si pentru vorbele frumoase; in primul rand vreau sa-i multumesc Zenobiei care a fost langa mine tot timpul si a vorbit cu Tutu despre diagnostic.Esti o scumpa si o prietena adevarata!!!!!
Alexia iti multumesc pentru sprijin si sfaturi, Feli am primit mesajul tau chiar cand am ajuns in salon si m-am bucurat f mult.
Ioana,Marina, Anca, Miru,mmc_nd, mamitzu, vali, madutz, kora, madlen, bluel, maria, va multumesc la toate, fara nicio exceptie, pentru sustinere.
Despre mine, ce sa va spun, ma bucur ca am scapat de stresul operatiei si ca am un diagnostic bun (desi nu prea stiu ce inseamna M30, dar daca zice beton e de bine), ma dor putin umerii si ma simt putin ametita, in rest totul e ok.Acum astept sa ma duc la Tutu cand o sa-mi scoata firele si sa vorbesc mai multe cu el.
Pupici si multe liniute duble
luiza1318 spune:
Buna fete potimiste!
Eu proaspat laparoscopiata, rezultat favorabil(zic eu), trompa dreapta permeabila 100%, iar cea dreapta 75% (aici era problema, s-a vazut la eco...si mr T a facut tot ce a putut), in rest BETON!
Mai am un "hop" cu sotul, tre sa facem programare la d-na dr. Matei pt. spermograma...sper sa iasa bine.
A...si mi-a mai dat tutu sa fac clamydiya la IDS.
Va multumesc pentru toate informatiile ce mi le-ati dat...mi-au fost de mare ajutor si va doresc o primavara plina de impliniri!
iza
alfa_anca spune:
MamiDeVladut ma bucur ca esti bine si optimista. Acuma e timpul sa treceti la treaba , dar fara stres, ca asta e inaminul NR 1 al bebeilor. Te pup.
Fetelor, se pare ca bebe Matei al meu s-a transformat in bebelina Elena. Tutunaru s-a inselat sapt trecuta in aprecierea sexului, ca inclusiv eu am vazut azi ffff clar la ecograf mandretea de avere dintre picioarele D-rei Elena(dupa cum i-a spus Iosup). Suntem fff fericiti pentru ca bebelina e sanatoasa tun, intreaga si normala, si asta este ceea ce conta cel mai mult. Acuma ca e fetita, mami e in al noulea cer.
Asa ca Zeno, am sa te rog frumos sa schimbi in listutza ca voi fi mamica de noeimbrie de fetita sanatoasa Elena.
L-am intrebat pe Iosup special dc se vede de acuma dc ar avea vreo pb la coloana(aveam si eu un stres datorita spinei bifide pe care o am) si mi-a spus ca ea nu are nimik.
Va pup si va doresc la toate sa ajungeti sa simtiti fericirea pe care o simt eu azi si poate si mai mare.
Anca 14+ Elena
mmc_nd spune:
alfa_anca, FELICITARI!!! Stiai tu ce stiai de ezitai sa ne spui ca-i BB baietel. Ei, Domnisoara Elena sa va creasca mare si sanatoasa!!!
VERET spune:
alfa_anca FELICITARI
AM FOST AZI LA T.SI AM OBTIMUT DE LA EL FORMULARUL DE CERE PRIVIND DESTINATIA SUMEI REPREZENTAND PANA LA 2% DIN IMPOZITUL ANUAL (SUMA CARE ESTE VIRATA IN CONTUL FUNDATIEI "AD VALOREM")CINE ESTE INTERESATA I-MI POATE TRIMITE MAIL SA-I DAU FORMULARUL
VA DORESC O ZI MINUNATA
VERET