Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 2
mamitzuD2 spune:
Salutare dragutze doamne!!
Mamidevladutz, acu ca esti beton, treci repede la treaba sa mai faci un bebe frumos!
Io sunt foarte fericita, am fost aseara la Iosup si am aflat ca vom avea un baietel!!!
Zeno, te rog completeaza si in dreptul numelui meu cum ca sunt mamica de noiembrie si posesoare de Tudor in burtik.
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o zi senina si frumoasa ca vremea de afara!
Mamitzud2 13+
sim_stoian spune:
Buna dimineata la amiaza :)
Zenobia, multumim pt capitol.
Mie mi-e foame in continuu, daca o tin tot asa o sa ma fac o . Eram eu fericita ca nu am luat decat 4 kg pana acum, dar am impresia ca s-a terminat cu fericirea mea. Deja am mancat de 2 ori pana acum si tot lihnita de foame sunt...
Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Madutz spune:
Poate pentru multe fete ce voi scrie in continuare o sa vi se para o aberatie, dar stiti care a fost cel mai fericit moment al meu dupa laparo? Cel in care m-am trezit la terapie intensiva si mi-am dat seama ca sunt ok, pot sa-mi misc mainile si picioarele, nu ma doare nimic in mod semnificativ, pot sa vad cerul albastru si sa aud niste gugustiuci prin geamul langa care aveam patul. O clipa mai tarziu a venit la mine o asistenta care m-a intrebat: "Esti bine, pui? Sotul tau vroia sa stie daca te-ai trezit; a zis ca tu esti tot ce are!" In clipa aia m-am simtit cel mai norocos om din lume!
Bineinteles, voi face tot ce-mi sta omeneste in puteri ca sa am copilul meu - nu sunt pentru resemnarea ciobanasului din miorita - dar in acelasi timp voi incerca de acum inainte sa ma bucur de toate cele pe care mi le-a dat Dumnezeu si sa nu-mi transform viata intr-o nefericire in asteptarea copilului mult dorit!
Asa ca Madlen, mult curaj draga mea, viata este de fapt foarte frumoasa si trebuie sa ai puterea sa treci peste astfel de momente si sa iei tot ce e mai bun din ea! Carpe diem - asta e secretul! E valabil pentru noi toate !
danielac100 spune:
Fetelor,
Nu stiu de ce, dar cand Zeno deschide un capitol mi se pare de f. bun augur. Poate si din cauza ca este asa de simpatica si optimista.
Apropo, Zeno, cred ca te-am vazut luni, 30 apr. la dl. dr la cabinet, atunci cand s-a suprata dansul ca veniseram toate la ora 12.00.
Va multumesc din suflet pentru informatiile despre laparo. Eu voi merge la laparo pe 23 mai si imi e putin frica.
E prima mea internare in spital din viata si am 30 de ani, asa ca sper ca ma intelegeti.
In rest ar fi culmea sa se intalple minunea tocmai luna asta pana la laparo, dar eu nu mai sper.
Sper numai ca laparoscopia sa ne lamureasca despre probleme....
O zi buna tuturor fetelor si multe bucurii...
Daniela
Zenobia spune:
Fetelor, tot scotocind prin forum am mai descoperit o feta care a trecut pe la capitolul nostru, pacienta ale dr. T, care acum e gravi!
Da, Daniela, am fost pe 30 la cabinet, eu eram cea care ma infuriasem pe Ramona si pentru ca nu se respecta randul. Asta e, ce sa ii faci, nu le poti avea pe toate, si doctor super, si toate pacientele cu bun simt, si asistenta organizata. Te pup si sper sa fie bine la laparo. N-ai de ce sa iti fie frica, e f usor. Uite, acum am vorbit cu Mamidevladut care deja pleca de la spital. In doua zile esti ca noua. Bafta multa! Sa ne tii la curent.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
madlen spune:
quote:
Originally posted by danielac100
E prima mea internare in spital din viata si am 30 de ani, asa ca sper ca ma intelegeti.
Daniela
Apropos, si eu eram exact in situatia ta si la chestionarul asistentei de anestezie referitor la antecedente, i-am raspuns ca nu am asa ceva, nu am alergii cunoscute, nu am probleme, sunt sanatoasa. Atunci replica unuia din ei: pai ce cautati doamna aici daca sunteti sanatoasa?
ADA72 spune:
Cred ca ar trebui sa va rog sa ma introduceti si pe mine pe lista Tutunicilor.
Datele mele de referinta: 34 ani, diagnostic de insuficienta ovariana, stimulare 3 luni, dupa care a aparut o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani.Stimularea nu am facut-o cu dl doctor, cu altcineva.
Va urez tuturor numai bine si sa va vedeti visele implinite.
Eu acum astept rezultatul biopsiei sa eliminam suspiciunea de mola. Si mai vedem.
mmc_nd spune:
Madutz, ce frumos ai scris, la inima mi-a mers! Nu ma uiti cu planul de la dr. T, da?
Mamidevladut, felicitari ca esti M30 !
Kora, Madlen fetele curajoase! Trebuie sa gasim mereu forta sa o luam de la capat, nu?
miruna79 spune:
Buna fetele
Mamica de Vladut felicitari si refacere grabnica sper sa vii peste o luna cu 2 liniute.
Amely sa ti traiasca copilasul si sa fiti sanatosi amandoi.
Kora si Madlen imi pare foarte rau ptr voi lasati fetelor poate la al doilea fiv o sa fie mai bine sa nu pierdeti speranta.
Felicia .
Marina sa ti traiasca Emma e dulcica foc.
Va pup pe toate
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
alfa_anca spune:
Buna, fetele optimiste!
Mamidevladut felicitari pentru rezultatul BETON si acuma asteptam cat mai curand vestea celor 2 liniutze.
MamitzuD2 FELCITARI pentru bebe Tudor din burtica. Sa creasca mare, sanatos si voios.
Zeno si dc ai descoperit o gravidutza pe care noi poate o stim, nu ne divulgi si noua misterul, te rugaaaaaaaaaam frumos si iti multumim anticipat.
Va pup fetele, ma pregatesc sufleteste pentru intalnirea cu Iosup de maine dimineata.
Anca 14+ Matei Nicolae