Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
cristina1974 spune:
Salutare, feteleor!
Nu am mai intrat de mult, pentru ca am fost extrem de ocupata cu botezul Georgiei.Imi cer scuze ca n uam reusit sa citesc decat pe diagonala pana acum, asa ca nu sunt la curent cu ce s-a mai intamplat.
Inca suntem in Romania, dupa ce ieri nu am fost lasate sa parasim tara,in aeroport. Am jurat ca e ultima data cand intru in Romania cu pasaportul romanesc, am facut-o in spirit de patriotism sau mai stiu eu ce dracu a fost in capul meu cand am ales [asaportul romanesc pentru a veni in Romania. Si Iasmina a venit tot cu pasaportul romanesc,ca asa am crezut eu ca e frumos,si am avut o gramada de probleme in aeroport. In concluzie, ni s-a refuzat plecarea acasa de catre nenorocitii de la politia de frontiera,asa ca acum il asteptm pe tati in Romania, ca fara el nu o putem aduce pe Iasmina inapoi la Londra. Sunt un pachet de nervi din cauza asta.Georgia m-a bocit pe drum inapoi spre Iasi de-mi venea sa ies din masina si sa ma strang de gat. Nici nu o condamn,saracuta de ea, nu e usor sa stai 16 ore intr-un scaunel de masina, indifewrent de cat de comod ar fi.
Ma rog, asta e....Acum numar zilele pana vine Kaveh aici, de fapt o sa ne intalnim in Bucuresti,si o sa plecam impreuna acasa.Abia astept sa ma vad iar acasa la mine, mi-e dor de casa de mor.
In alta ordine de idei, vreau sa pun niste poze cu noi, si habar nu am. Va rog, poate ma ajuta si pe mine vreo fata mai intelegatoare cu una ca mine, care nu stie nimic.
Si va mai rog din suflet sa imi trimiteti si mie parola, pe un PM,ca am inteles ca asa se pot pune pozele.
Va pupacesc pe toate si ma duc sa mai citesc din urma,daca ma lasa gogoasa mea.
Cristina, Iasmina si Georgia
cristina
cristina1974 spune:
Gata, am pus pozele...ma rog, unele dintre ele.
Le gasiti in albumul meu, cristina1974. Doamne, sper sa se vada.
Multumesc mult Dianocicai pentru promptitudinea si rapiditatea cu care m-a ajutat.
Sper sa va placa.
cristina
Laura13 spune:
cristina noi ne vedem azi la 14.30 in fata la palat! nu poti sa ajungi? sorry de toate problemele pe care le-ati avut
pup sa ma pregatesc pt intalnire, intru eu mai tarziu
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
cristina1974 spune:
Laura, nu pot, imi pare rau. parintii mei stau inafara Iasului, si nu am timp sa ajung. In plus, inca sunt extrem de obosita dupa drumul la Bucuresti si inapoi. poate ne vedem , totusi , pana plec acasa.
cristina
lizzy spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Asiza: super colajele..dar mai ales personajul...
Ariadna: stiu k ai dreptate cu analizele, dar tot aman sa i le fac pt k imi este mila sa ma duc sa ii ia sange. Nu as suporta sa vad....Voua cum v-a recoltat? din deget? Daca ar fi asa as merge imediat...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
noua din degetzel... dar cred ca depinde ce fel de analize se fac. intreaba medicul.
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
cristina_L spune:
Sunt mamica unui fulgusor de decembrie , m-ai exact a unei fetite pe nume Alessandra nascuta pe 26 decembrie prin cezariana, din pacate era prinsa in cordonul ombilical si nu reusea sa coboare, asa ca dupa o noapte de travaliu doctorii au decis sa ma opereze. Eu ca eu,dar sotul meu care a stat toata noaptea cu mine a spus ca la urmatorul ma asteapta acasa
Cris
cristina_L spune:
javascript:insertsmilie('
')
salutare
Sunt mamica unui fulgusor de decembrie , m-ai exact a unei fetite pe nume Alessandra javascript:insertsmilie('
')
copilas
nascuta pe 26 decembrie (3.640 kg) prin cezariana, din pacate era prinsa in cordonul ombilical si nu reusea sa coboare, asa ca dupa o noapte de travaliu doctorii au decis sa ma opereze. Dar pana la urma totul a fost bine si pe 31 decembrie am venit acasa sa sorbatorim noul an impreuna cu tati.
Cris mama de Alessandra javascript:insertsmilie('
')
copilas 
desiree spune:
Teutz si Miraco, sa va traiasca bubulinele! Miraco..la cat mai multe voturi pentru mica rasucita!![]()

desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
carla2005 spune:
Fetelor hai ca eu sunt cam dusa cu pluta...a venit sotul aseara si a inceput sa-mi povesteasca despre evolutia speciei umane si bla bla...si cica acum noua generatie este a copiilor de cristal :poftiti de cititi un articol daca va intereseaza http://cristal-life.ro/articles.php?id=38 !
Pana una alta noi ne kinuim cu dintii, sunt gingiile umflate se vede alb si nu dormim noaptea, nici nu plangem doar ne jucam _adica roadem tot ce prindem si eu stau cu servetelu la gura ei ca zici ca e robinet asa ii curge saliva!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
doradora spune:
alexandra da, asta e si eu sunt f multumita de el. vezi ca daca le aduci un client nou il iei cu 1.200.000 si nu 1.800.000; e descrisa procedura in catalog.
anateo imi suna atat de cunoscuta chestia cu sunatul dupoa eiiii.... la fel am patit eu la chicco, dar astia nu aveau pe stoc si nu s-au obosit sa ma anunte, nesimtitii!
cristina l bine ai venit!
daca vrei, arata-ne si noua poze cu bebe alessandra.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Darius Cristian ( 14.12.2006 )