Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sunt restanta de luni...am citit, dar nu am avut timp de raspunsuri ... a venit vara si la noi si mai mult stam pe=afara.

multumim ca v-ati uitat la pozele noastre.roxanica, tuai zis ca ce pustani suntem...niste pustani de 31 si 35 de ani...adevarul e ca parca nu am mai imbatranit de cand am venit in Canada...poate ne conservam asa...

citit poveste de kikineata...mai ce incecati ati fost. numai bine de acum incolo va doresc!

am mai retinut ca sunt ceva fulguleti cu probleme la picioruse. ofofof...dar cum asa? pe aici nu [prea am intalnit fenomenul. cat trebuie sa tineti gipsul?
dolores, sper ca nu a fost cazul si la tine...
adina, bine ca nu aveti nimic...totusi , daca era ceva, remarcai si tu pana acum...deci taica-meu vine pt 3 sapt, dar noi nu stiu daca mai venim. oricum daca vin, nu te uit cu vizita.

mai adaug ca sunt total de acord cu a_deju , adica cu mesajul ei referitor la mers si papuci.
in alta ordine de idei, cat costa acolo o pereche buna si de calitate de incaltari de copil?? ca aici sunt la fel de scumpe ca si pt cei mari....

donia, mai scoate capul dintre magnolii ca nu te mai vad!!

i-am dat si eu Juliei jumate de galbenus fiert in piureul de fasole verde, totul ok, primit cu bucurie...nici o reactie.

ma apuc de branza de vaci si vreau sa ii dau si piept de pui fiert .
voi stiti cam de cate ori pe sapt sa ii dau galbenus, branzica de vazi si puiul? odata, de doua ori, sa alternez ...?

poate nici azi nu o sa fiu prea prezenta ca vrem sa mergem sa vedem o masina, la mana a doua, adica de vreo 5 ani, ca nu suntem adeptii masinilor noi..pierzi cel mai mult la ele. si nici a masinilor pt o viata. ..ne gandim sa o schimbam pe asta pt una un pic mai mare...si cum proprietarul sta la vreo ora pe autostrada de noi...trebuie sa vedem cum ne "introducem" noi in programul Juliei.

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cristina_l, bine ai venit!!! Sa va traiasca micutza si sa va umple vietile de bucurie! Daca vrei in listutza, lasa datele tale complete!
Cristina1974, nu-mi vine sa cred!!! Cum de nu v-au lasat la frontiera sa iesiti??????...vazut pozici cu cele doua printese mici! Frumoaseeeeeee amandouaaaaaaa!!!!
Madalutza, multumim!...daca Darius are scaun zilnic si nu e tare si nici nu se chinuie sa faca, eu zic sa stai linistita ca n-are nimic!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Salutare
Trebuie sa incep sa scriu si eu ceva ca nu prea mai am sanse sa termin de citit.
Flore imi pare tare rau de problema cu piciorusul, sa dea DD sa treaca repede saptamanile ce urmeaza

Felicitari fulguletilor dintati, care stau in fundulet, care au implinit jumatate de anisor, care se rostogolesc, care fac sedinte foto in baita, in carucioare, in fundulet. Scuze ca nu nominalizez(ma iertati mamici?)

Aura ce bine ca nu a patit nimic Bubu, cred ca v-ati cam speriat; da-i un pupic la Kiki din partea noastra ca totusi a vrut sa aiba grija de surioara ei.

Pup fetele care sau gandit la noi(stiu ele care) si promit ca voi pune poze cu casa, dar mai sunt cateva lucruri de facut acolo si apoi.

Bine ati venit fetelor noi; Kikineata tare greu trebuie sa-ti fi fost, dar pana la urma se vor rezolva toate..

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Cristina L,bine ai venit!
Asiza,uite nu ne-au lasat si pace! Le-am vorbit frumos la inceput, m-am infuriat dupa aia, le-am zis ca noi avem si pasapoarte britanice, deci ar trebui sa ne lase in plata Domnului sa iesim din tara....Nu si nu...Nu poti sa iti imaginezi ce a fost la gura mea.Auzi, acceptul tatalui de a scoate copilul din tara...Hmmm,el care nu are nici o legatura cu Romania....
In fine, asta e o alta lege "desteapta' votata in Romania, fara pic de logica. Primul lucru pe care-l fac cand ajung acasa esate sa carunc pasaportul romanesc al meu si al Iasminei la gunoi,iar de Georgia....in veci nu o sa aiba asa ceva. Si asta pentru ca te incurca,te pune pe drumuri si iti pune nervii pe moate.De data asta, plec cu un gust extrem de amar din Romania, si prea repede, nu cred ca o sa maivin aici.
Sorry ca m-am infierbantat asa, insa nici acum nu pot sa cred cat de incuiati sunt unii.

Cristina, Iasmina si Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Cristina, nu te supara......in privinta voastra a fost foarte rau ca v-a stricat planurile, dar prevederea este foarte buna. ma refer la acea reglementare conform careia nu ai voie sa scoti copilul din tara fara acordul celuilalt parinte. Pai sunt o multime de cupluri care, din pacate, ajunse la nivelul divortului, nu mai stiu sa traiasca civilizat si sa-si creasca impreuna copiii chiar daca sunt despartiti. Ajung sa se urasca, sa-si puna bete-n roate unul altuia, sa-si fure copiii, si tot asa. Niciunei mame nu i-ar conveni sa isi lase copilul o perioada cu tatal si apoi sa descopere ca...nu-l mai gaseste nicaieri, pentru ca l-a scos din tara. Sau invers......Vezi, e un lucru bun si in asta! Bine, ca in cazul vostru au facut exces de zel cei de la vama, asta e alta poveste.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Mi-ar face placere sa va arat poze cu Alessandra dar nu stiu cum sa fac. Daca ma puteti ajuta...

Cristina imi pare rau pentru neplacerile din vama dar asta e legea, daca nu sunt de fata amandoi parintii e obligatoriu sa ai procura din partea celui care lipseste, in cazul tau din partea tatului. Voi macar aveti acte romanesti la copil, noi nu putem veni in tara pana nu vom face certificatul si pasaportul romanesc Alessandrei, chiar daca are acte italiene, fiind amandoi romani si ea trebuie sa aiba actele romanesti. De fapt putem intra in tara, dar nu mai putem iesi cu tot cu copil.

Cris mama de Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by cristina1974

Cristina L,bine ai venit!
Asiza,uite nu ne-au lasat si pace! Le-am vorbit frumos la inceput, m-am infuriat dupa aia, le-am zis ca noi avem si pasapoarte britanice, deci ar trebui sa ne lase in plata Domnului sa iesim din tara....Nu si nu...Nu poti sa iti imaginezi ce a fost la gura mea.Auzi, acceptul tatalui de a scoate copilul din tara...Hmmm,el care nu are nici o legatura cu Romania....
In fine, asta e o alta lege "desteapta' votata in Romania, fara pic de logica. Primul lucru pe care-l fac cand ajung acasa esate sa carunc pasaportul romanesc al meu si al Iasminei la gunoi,iar de Georgia....in veci nu o sa aiba asa ceva. Si asta pentru ca te incurca,te pune pe drumuri si iti pune nervii pe moate.De data asta, plec cu un gust extrem de amar din Romania, si prea repede, nu cred ca o sa maivin aici.
Sorry ca m-am infierbantat asa, insa nici acum nu pot sa cred cat de incuiati sunt unii.

Cristina, Iasmina si Georgia

cristina

Nici Dani al meu n-o sa aibe pasaport romanesc. AM patit-o si eu la frontiera...se leaga de tine si la intrare si la iesire, indiferent ce pasaport ai...iti vede numele romanesc

Asiza vazut poze noi cu voi.Cum ai facut colajul cela? si eu vreeeeeeeu
Crikett cum lasi pruncutzu sa doarma asa.... Parca-i de la Bitte Lachen

La tema zilei eu una inca nu m-am lamurit. Un lucru e clar:de cate ori vad in vitrina cava papucasi ce-mi plac si cer vanzatoarei numar mic pt Dani, mi se spuna ca talpa dura inca sa nu-i pun, model d'ala pt bebe mic nix. Papucei numere mai mari toti au talpa dura, deci nici daca as vrea n-ash putea sa-i iau mai tarziu cu talpa moale(de panza de exemplu). Concluzia: limitele-s trasate deja..ori il las descult ori iau ce-mi dau ei.
De umblat descult nu mi se pare o idee buna, sa fel cum nu mi se pare idee buna sa-i incaltam cu cizme inalte inainte de 3 ani...

Ieri a mea mama mi-a bagat pruncu-n rotobil...descult...in ciorapi...prin curteDovada ca avem Rotobil. Noroc ca macar avea chipiu pi capshor...ca aici e deja o caldura torentiala...31șC
No comment

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by cristina_L
salutare Sunt mamica unui fulgusor de decembrie , m-ai exact a unei fetite pe nume Alessandra nascuta pe 26 decembrie (3.640 kg) prin cezariana, din pacate era prinsa in cordonul ombilical si nu reusea sa coboare, asa ca dupa o noapte de travaliu doctorii au decis sa ma opereze. Dar pana la urma totul a fost bine si pe 31 decembrie am venit acasa sa sorbatorim noul an impreuna cu tati.

Bine-ai venit in grup !
Al meu sot a stat tot timpul cat am stat eu in spital, adica 3 zile...dormind pe un fotoliu...ce sa-i faci...daca vor copii tre sa sacrifice si ei ceva, nu ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Asiza nu ma descurc sa las datele in listutza, deci le scriu aici

26 decembrie (05.23) - Cristina, (16.04.1974)- nastere prin cezariana, Alessandra Elena, (3640g, 50 cm, Apgar 9)

Cris mama de Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Despre PAPUCI, ca eu asa zic la tot ce e de incaltat ca de loc sunt de acolo unde o chicat o cherji-n glod, pot spune ca am luat de la Zara. Acum are pantofiori cu scai masura 16. Pentru la vara am luat sandale 18 si mai la toamna pantofiori 19, pt. iarna ghetute 20. Toate sunt captusite cu piele sau cu panza. Eu sunt din aia cu iarna car si vara sanie. Ea si merge cam constant cu cresterea si stiu la ce sa ma astept cu toate ca azi a revenit la sentimente mai bune a papat si aseara si azi 170 ml lapte. Sa traiasca comuna!!! Asta apropos de un preot care a fost la un praznic si manca si la un moment dat in loc sa zica Dumnezeu sa-l ierte! el zice: Tare buna-i mancarea, traiasca comuna!
Daca are de gand sa-mi faca surprize surprize si sa manance de ma lasa leftera ma duc si la cosit de iarba, la cules de in si-i cumpar altii mai mari.

KIKINEATA

Mergi la inceput