Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

honey-bunny , rotobiliul tau e fix sau mobil?

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Intii raspund lui Katrinel si apoi va zic ce mai fac.
Pediatra Riannei mi-a zis asa: la supa de le 14 dupa ce trec prin toate etapele, cind ajung la carne dau piept de pasare juma de lingurita-1 lingurita- 2 lingurite; se fiebe separat de legume carnea.Asta am citit si eu in mai multe parti. Apoi pot sa dau carne de vita care se va alterna cu carnea de pasare; iar apoi pot introduce galbenusul de ou: un sfert, 4 zile pauza, juma- 4 zile pauza, 3/4- 4 zile pauza, 1 galbenus .Iar in final va fi asa in decurs de o saptamina: supa de legume cu 3 zile carne de pasare, 2 zile carne de vita si 2 zile galbenus de ou.Nu se da mai mult de 2 galbenusuri pe sapt.
Iar cu brinza de vaci mi-a zis sa dau la ora 17 sau aprox in acea perioda(depinde de programul copilului): juma de lingurita, 1-2 ligurite, 1 lingura a 3-a zi; brinza se va da cu mar sau fructe de la borcanele.

Scuze pt. prescurtari, scriu cu rianna in brate.

LoryCatrinel Rianna
poze lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

intru si eu sa-mi spun oful.
am stat mai bine de o ora sa parlamentez cu fimea sa se culce.ce-o fi frate asa de nasol sa te culci?ca eu in secunda asta as pune capul jos.nu,dar ea nu...ca cica nu e noapte,nu e intuneric.
pana acum cateva zile o lasam asa,dar acum iesim constant de doua ori si daca e prea obosita nu mai ai cu cine te intelege.si bineinteles ca si seba in timpul asta a avut de marait....uneori imi vine sa ma duc...a,si ca sa fie tacamul complet am uitat si suzetele la fiert,nu s-au ars mai aveau un deget de apa pe fund,dar erau intr-o oala cu manere de ebonita si s-au incins si acum pute juma de casaimi vine sa le arunc pe geam....ca am un set intreg.cand le-am luat nu m-am ganditadevarul e ca abia ma maritasem eram gasca fraiera.
m-am mai racorit

poze munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dianarus, Marani, Madaluta, multumesc frumos pentru raspunsuri. Am transmis colegei mele, sper sa-si revina fetita ei...
Cristina, imi pare tare rau de neplacerile pe care le-ai avut in aeroport...(presupun ca daca veneati cu pasaportul englez nu era nici o problema) dar ei nu au cum sa aplice legea la unii iar la altii nu. Iar legea asta mie personal (care nu sunt casatorita cu tatal copilului meu si e posibil in viitor sa nu mai locuim impreuna) chiar mi se pare buna, fiindca chiar nu mi-ar conveni ca el sa iasa din tara cu copilul fara acordul meu!
Pupici multi tie si printeselor!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

ANATEO nu mai fi suparata ,asa e si la noi,chin,eu abia astept toamna sa il dau la gradi,sa mai stau si eu un pic linistita ca ma chiaunit de tot copii astia si unde mai pui ca nici noapte nu ma odihnesc unu plinge ,altu vb. in somn vai de noi.da se fac ei mari si ne odihnim atunci (sper)

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

am pus poze noi iezii mei
despre pantofi.in casa teo a stat mereu desculta-cu soseta,dar frecvent si-o scotea-si a mers ff bine chiar daca parchetul nostru e alunecos.eu stiu ca incaltarile pt copii trebuie sa aibe talpa tare-nu beton,flexibila-sa fie din piele in special pe interior,cu talonet si sa tina glezna-pt ca ei se impedica usor pe afara.la incaltaminte nu am facut niciodata rabat,preturile se in vart pe la 1mil-1,5mil(cizme),uu pic mai ieftini cei din piele intoarsa.bine sunt si mai scumpi.initial lui teo ii luam o pereche pe anotimp,dar de vara trecuta ii iau 2-3 pt perioada calda pt ca ii strica repede la topogane,nisip in plus e domnisoara si trebuiesc si asortati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Am terminat de citit cap.37 din urma si acum ma apuc de citit noul cap.! Diseara ajung la cap.38

Am pus poze noi ; mi-am promis sa-i fac poze in fiecare zi!

Kikineata ,Flore, Kokorina - sunteti niste mamici puternice!Va felicit!

Va multumesc mult pt. sprijin, conteaza enorm pt. mine. Situatia nu e de ieri de azi e de mai mult timp. Tb sa-mi gasesc resursele in mine sa o scot la capat desi mi se pare imposibil.O sa scriu mai mult dar scum sunt cu rianna in brate.
Ieri am dat din nou piept cu polenul care iarasi ne-au provocat nasucul si ii curge nonstop.
Vroiam sa va intreb : voi cum uscati bebeii pe cap? Ca de acum are perisor mult; se usuca cu feonul oare?

poze Rianna

Mergi la inceput

crykett,vorbesti de noapte in casa spanzuratului?pai seba suge din doua in doua orebine ca teo doarme noaptea.dar,in noptile in care seba se scoala mai rar face ea pipi in pat asa ca tot trebuie sa ma scol sa schim asternuturisi cu toate astea ii iubesc de mor,viata mea ar fi searbada fara ei
pe une stai? ca ziceai ceva de 104,intreb pt ca sunt in cautare de gradi.eu stau la parcul IOR.raza de cautare pt gradi se intinde pana la piata iancului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

anateo nu pot vedea pozele

dbunny super rotobil! Programul pentru poze, colaj, il gasesti pe mailul comun. De acolo l/am cules si eu. E trimis de Mirona.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

LORYM- RIANNA e o scumpa sa te bucuri de ea

ANATEO-si ANDREI mai face in pat si schimb asternutul la 2-3 dim. il mai amenint citeodata ca il spun la copii ca face pipi in pat si rid copii de el,iar el saracu cind il schimb noapte imi zice:-"mami pipi la patu lide copii de anei".Noi stam in Drumul taberei cu104 ma duc la mama mea care sta la nerva traian.Orce ar face ei eu ii iubesc de numai pot.VEZI CA NU SE VAD POZELE.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput