Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 23
flore26 spune:
lorym am vazut printesa ta, o dulceata, nu alta. Sa/ti traiasca, sa creasca mare, sanatoasa si sa va bucurati de ea!
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
flore26 spune:
miroooooooo pe unde umblati? Ai mai cumparat crema? De care pana la urma? cum e pielea?
diaaa !!!!! Am dat pm aseara! Ai vazut? Sper ca nu v/ati intalnit si ati uitat de mine...FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
anateo2004 spune:
nu nteleg de ce ca nu sunt pe private.iezii mei
acum?
pe fimeacand o intreb.ce-ai facut teodora?am facut pipi pe mine.e ff senina.cat noi schimbam asternuturile se duce in sufragerie pe cnapea si doarme,dupa ce am terminat se muta in pat.iar daca e,spune singura la toata lumea ca a facut pipi pe ea
,in parc chiar si la persoane pe care nu le cunoaste.ea e o fire ff deschisa.
flore26 spune:
quote:Superbi iezii tai! si eu vreau doi!!!! De abia astept sa treaca 1 an sau 2 sa/l proiectam pe urmatorul. Am lucra de pe/acum, dar sunt singura si nu stiu daca m/as descurca cu 2. Dar sunt minunati!!!!
Originally posted by anateo2004
nu nteleg de ce ca nu sunt pe private.iezii mei
acum?
pe fimeacand o intreb.ce-ai facut teodora?am facut pipi pe mine.e ff senina.cat noi schimbam asternuturile se duce in sufragerie pe cnapea si doarme,dupa ce am terminat se muta in pat.iar daca e,spune singura la toata lumea ca a facut pipi pe ea,in parc chiar si la persoane pe care nu le cunoaste.ea e o fire ff deschisa.
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

Si tu...chiar o mamica fericita, cu 3 iezi, de fapt!FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
cristina1974 spune:
Mai, fetelor, voi aveti dreptate,cum sa n u? Danutz, te inteleg perfect. Dar problema mea este de ce sa nu ma lase sa ies din tara in cazul in care tatal fetitei nu ete cetatean roman, nu are rezidenta in Romania si poate numara pe degete de cate ori a venit in tara asta? Prin refuzul asta, ei impiedica un om sa fie alaturi de copilul sau. Da ,daca veneam ,eu si Iasmina, cu pasapoartele britanice, era ok, nu aveau dreptul sa se lege de noi.Insa, chiar si asa, pe pasaportul romanescf este trecuta rezidenta britanica, din perioada in care am obtinut-o, cand inca nu eram cetatean britanic.....
Oricum, le zbor la cosul de gunoi pe amandoua,sunt atat de suparata, de-mi vine sa le dau in cap celor de acolo.Sotul va veni in Romania, saptamana viitoare, sa-si recupereze familia, insa mi-a si spus la telefon ca nu o sa mai punem piciorul in tara asta prea repede.
Cristina, Iasmina si Georgia
cristina
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
honey-bunny , rotobiliul tau e fix sau mobil?
Mobil, cand da din chiciorutze se misca...cand nu, ciu ciu.Nu prea da...mere pe spate ca racu...da' nici nu-l pun decat din an in paste...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
danutz spune:
Oana, vazut pozicile cu Denis baiat mare! Colajul ca colajul...bei da' ce frumusel e el cu ochii aia mari albastri si obrajorii numai buni de pupat!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
m_monique spune:
flore, si andrei a avut talpile strambe (nu erau pe axul gambei). asa s-a nascut. acest diagnostic i-a fost pus inca din maternitate.
de la 1 luna la 2 luni a stat cu cismulite de ghips, 2 reprize a cate 10 zile. a fost destul de greu.
cand ii faceam baie, ii impachetam picioarele in pungi.
de la 2 la 3 luni,ii faceam masaj cu insistenta. asa am scapat de ghips.
acum picioarele sunt bine. mai are uneori tendinta sa la strambe, dar i le mut la loc.
daca mai ai intrebari, trimite-mi un mesaj, ca nu prea am timp sa intru.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Ktrinel spune:
lorym, multumesc tare mult de info. am notat.
bai e o caldura aici....30C....asa, dintr=o data...stiu ca la voi a inceput caldura mai repede, poate v-ati obisnuit deja si bbi la fel.
ma gandeam cum stai ei saracii cu pampersul ala gros asa la fund toata ziua...vor trebui schimbati mai des, zic eu , ca sa nu fiarba acolo...
de la 20C noi suntem la tricou si pantaloni scurti, mai noi si fara sosete...propun tema : cum trebuie sa infruntam caldura la bebei? voi ce faceti? lapte mai rece? apa, ceai, sucuri? apa de baie, cum? creme? palarii? maieuri? chilotei? ii mai stergeti din cand in cand cu laveta umeda? eu asa fac si vad ca ii place...
cum folositi aerul conditionat?
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
doradora spune:
S-A RIDICAT PISI SINGURICA IN FUNDULET!
statea in leganus si dintr-o data a stat in poponeata, si a repetat figura de 3 ori la rand!!!

chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri