Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 24
Laura13 spune:
salutari mamici!
azi am fost de 3 ori afara si se obs, nu am prestat nimic pe forum.
chris felicitari pt ridicare! (atat am apucat sa citesc!)
va pupic, nu promit ca mai intru azi ca dani e rupt de oboseala, acu' sat n pic cu tati, dar trec iar de serviciu!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
ktrinel... parca ati fi si voi la malu' marii, ca tot asa-i si-aici de 'fo doua zile... da' fierbe, bai nene.. ieri, cel putin, a fost jale.. ca-n desert, un aer de-ala incins si rafale de vant uscat, plin de prafalau.. erau copii plini dpraf cred ca si-n fund daca stateam sa ne uitam cu atentie.. azi a fost ceva mai uman, cand intra soarele in nori, si vantul mai racoros..
copiii? la maneca scurta, pantalonasi subtiri si sosete (asta azi, ca ieri nu stiam unde sa le arunc mai repede..). pt afara am tot timpul servetele umede in geanta, de-acum cred ca o sa iau si apa pt ceai, ceva... laptele insa il voi face la aceeasi temperatura, am incercat sa-i dau mai rece, si nu merge dom'le, simte papila ca nu-i tot aia :) sepcuta pe cap obligatoriu (..unde mai pui ca la noi nici n-au trecut cele doua sapt dupa reactia otica, cand chipurile trebuia sa scot copilu' numai cu caciulita... pai cum sa-l scot cu caciulita la treij' de grade?????.....), crema cu factor de protectie pe tot corpul, si pe partile acoperite, mai bine sa fie decat sa patim alte alea, plus ca pan' la urma are si aia efect de hidratare, asa ca merge :)
cred ca am fost de o coerenta debordanta.. motanu' urla, noroc ca e cu iubita lui dandusa :) fug sa pun de-o baita, si revenim mai pe seara, cu... POZE!!!! :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
flore26 spune:
chris80 felicitari!!!

Un pupic dulce de la noi pentru marea realizare
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
dolores spune:
buna seara,
david nu are nimic la sold, e ok..dar i-au pus atelepe care trebuie sa le poarte o luna de zile.
desteapta care i-a facut mi-a zis ca de ce nu am venit pana acum? intrebare de o mie de puncte, am vrut sa-i dau niste flori, dar eram ocupata sa ma abtin sa-i zic de dulce..ca acum a observat dr. eu nu am ochiul format..sau ar trebui?!
madaluta, pt linistea ta, mergi la un ortoped. el iti va zice sigur daca e ok sau nu
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
bamboletta spune:
Salutare 
Azi am fost ocupate
am iesit cu mamicile si BB-ii la plimbare 
Dandusa-
ne-a fost dor de voi
vrem poze cu cercelata in costum de baie 
Flore-am vazut poze cu Alessia cu ciubotele,mititica o sa fie bine pana la urma scapati voi si de ghips 
Asiza-
super pozele cu Denis 

Lorym-te-am asteptat la intalnire
data viitoare nu mai scapi
,am vazut pozele cu Rianna
o scumpete 
Anateo-
f frumosi iedutii tai 
Cristina-imi pare rau ca ati avut probleme la vama
am vazut pozele cu printesele
f frumoase 

Kokorina-
ai pus poze de la botez
f frumoase,tu ai slabit f mult
,ce frumosi au fost sandokanii
cred ca au murit aia de ciuda ![]()

te-ai facut blonda
Chris-
felicitari pt statul in fundulet 
Dolores-bine ca nu are nimik la sold 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
kokorina spune:
eu pana acum am citit din urma si aveam de gad sa intru mai tarziu,dar nu ma pot abtine sa nu scriu asa: BAMBO,n-am zis eu ca esti prima-n toate....nici nu am apucat sa scriu ca am pus poze de la botez si nu numai(pt ca am lipsit cu prestatul,am lipsit si cu pozele,asa ca am mai atasat cateva din dotare cu sandokanii).....pe bune daca nu esti durere,ai un ochi de soacra,ti-am mai zis eu tie.te pup si pe tine si pe antonia...va pupam noi toti!![]()
stiti ce ma intriga pe mine extrem de tare.cum mama naibii,sa-si dea seama o mamica de bebe ca ar avea nu stiu ce la genunchi,sold,gambe si toate celelalte....da cei nene doctoreasa?si se mai trezeste si cate o nechemata,care sa intrebe"vai,doamna dar de ce ati venit asa tarziu cu bb?".....ei,si acum:de ce naiba nu sant trecute in carnetelele alea ale lor(ale bebeilor)termine de mers la control si atunci nimc nu mai poate fi prea tarziu.si pascal s-a nascut cu o displazie de sold,dar pt ca a purtat acel scutec din tifon pur si simplu,usor de facut(ca acasa mi-l faceam singura dintr-un patrat tifon),iar la o luna jumate era deja programat la dc sa-l vada daca sa poarte mai departe acel scutec sau e totul ok.slava Domnului a fost totul in regula si nu a fost prea tarziu.oare ce e asa greu sa se treaca in carnetel o rubrica cu toate controalele NECESARE unui bb.asa nu ar mai fi pt nimeni PREA TARZIU.
am scris si eu si m-am racorit ac de luptat nu am cu cine,dar cand vad cata lasa-ma sa te las exista si mai ales pt puii astia mici,mancaia-r mama pe toti.
apropo's de ieri pascal nu mai tipa,sa facut baiat cuminte!
dar intru mai tarziu,ca vreau sa mai raspuns si sa va mai povestesc cate ceva.
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
asiza spune:
Chris, transmite-i felicitarile mele Alexandrei!!! Bravooos...
...
Cristina, arunca pasapoartele romanesti cat colo ca nu folosesc la absolut nimic, ba te mai pot si incurca...e suficient daca aveti pasapoarte britanice!...Pupam...
Danutz, multumim...
Vazut pozici cu Daniel, Rianna si iezii lui Anateo...frumosi toti toti!!!! 
cristina_l, te voi trece eu in listuta cand voi avea putintel timp...tu nici nu aveai cum sa-ti treci datele intrucat nu ai parola inca!
Dolores, sanatate multa...dar ce diagnostic are Davidutu' de tre sa poarte atele????...tampiti medicii astia!!!! Io nu stiu, numa' la noi ii asa sau mai peste tot...fetelor de peste hotarele minunatei noastre tari, la fel de superficial merge sistemul asat sanitar si acolo la voi????? Iar m-aprind....ma duc sa beau putin apa!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Laura13 spune:
kokorina nu ma pot abtine... care carnet pt bebe, mama draga??? unde te crezi in austria? mama, noi nu avem decat un amarat de caiet pt vaccinuri si gata. daca schimbi cumva doctorul nici nu stiu daca iti da fisa medicala. iar pediatrii din tara asta a noastra sunt de toata rusinea!!!! nu toti, dar 99%. asa ca..... cine emigreaza??????? nu de alta dar m-a scos din sarite doctorita la care a fost dolores, sau asistenta, sau ce o fi fost aia! trebuia sa ii spui vreo doua de dulce si din partea mea!
gata mi-am varsat oful, acu' pot sa ma culc linistita!
dar mai intai trag si eu un ochi la poze!
va pupic si somnic usor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danita spune:
salutare dragilor
am resuscitat pc-ul dar maine am de gand sa il formatez , asa ca voi avea de lcuru in urmatoarele zile pana pun totul in ordine :)
nu am avut timp sa citesc din urma ci numai ultimele postari .
pupam pe toti bbei si pe toate mamicile .
flore ai primit emailurile mele ?
adeju caldura mare.....
yagmur : pupici la luca
bambo: antonia ar eo super-mami
dolores: la mine se uita dr si doar ca nu striga in gura mare doar ca nu ma facea proasta ....ca parca m-am dus sa ma aflu in treaba.naiba sa ii ia pe toti dr astia !! m-am saturat ca de mere padurete de ei !
miro: ce fa dulceata aia mika?
roxanel : pupicel
ana meaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
dia: am vazut super-ciuful !!!! beton !
raluca: ce face adinel-grasunel ?
ramsan: pupici ptr rares cel dragutel !
chris: felicitari !!! uite asa creste fata si o vedem studenta :)
dandusel : pupiccei , m-am gandit la voi !
ingerasa: dor de mayaaaaaaaaaa
noi papam supa de pui ( bhaaaaaa eu nu pot sa o vaddddd ) dar bb papa si e ok .
aveam o intrebare dar am uitat-o :) , m-a lasat si ultimul neoron .
pupici
D
Laura13 spune:
fetele... am intrat pe contul de yahoo, dar nu imi apar photos!!!! ce se intampla? cum pot sa vad pozele? cine ma lumineaza?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi