Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 25
marani spune:
LORYM, eu nu o usuc cu feonul, o sterg usor pe capsor cu prosopul. Si-l las sa se usuce singur. Are Ana Maria par maricel, nu ca a Iuliei a lui Angi, dar as avea ce usca.
CHRIS80, felicitari!
HEEEEEEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPPP:
ieri a venit la mine vecina cu bb; fata mare avusese varsat de vant, apoi a facut cea mica; dr i-a zis ca bb e protejat pana in 6 luni, mai ales ca e alaptat la san; dimineata la 7 ma suna ca lui bb al ei i-a aparut aseara o buba de varsat de vant; E POSIBIL OARE SA FI LUAT SI ANA MARIA? ca sunt disperata....va rog cine ma poate lamuri....
Zic noapte buna ca m-a innebunit de cap pisi, si azi am mai avut-o la mine si pe fetita vecinei mele; nu stiu cum va descurcati voi cu 2 copii.....eu mai aveam putin si ma agatzam de lustra.....
adinazot spune:
ANATEO frumosi iedutii si mamica ff frumoasa!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
adinazot spune:
ANATEO frumosi iedutii si mamica ff frumoasa!!!
Alessia luna 7
oradeanca spune:
Buna, stiu ca nu e frumos ca am cerut sa fiu inclusa pe liste si apoi am disparut, dar tot citesc din urma printre picaturi sa ma elucidez ce, cine si de ce :)
Referitor la noi : suntem baietzei cumintzei, inca nu stam in funduletz si nici semne ca ne-ar iesi dintii nu avem, dar suntem voiosi nevoie mare si daca mami da un deget una-doua admiram panorama din fundic - dar singuri inca nu stim. Il alaptez la san, dar din pacate imi face des - de 2 ori pana acum la interval de 1 luna - rosu in gat (faringita) si nu stiu daca sa mai merg sau nu pe mana pediatrului care ii tot da antibiotice. Si nu stiu ce sa fac cu imunitatea : ori au fost ceva virusi uratzi pe la noi prin Oradea, ori o are cam slaba (aici ar putea sa semene pe mama lui )
- in rest, ne bucuram sa va cunoastem si o sa incercam sa recuperam timpul pierdut.
Seara buna :)
Poze aici:
http://picasaweb.google.com/buzlea/DacianBuzlea/photo#5060414501558168690
http://picasaweb.google.com/buzlea/DacianBuzlea/photo#5060529628156538018
flore26 spune:
quote:te/as ajuta cu placere, dar nu stiu cum e cu varsatul de vant la bb. Si eu stiam ca atata timp cat sunt alaptati sunt feriti. Poate ar trebui sa intrebi pediatrul...daca ai unul bun, ca si doctorii astia
Originally posted by marani
LORYM, eu nu o usuc cu feonul, o sterg usor pe capsor cu prosopul. Si-l las sa se usuce singur. Are Ana Maria par maricel, nu ca a Iuliei a lui Angi, dar as avea ce usca.
CHRIS80, felicitari!
HEEEEEEEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPPPP:
ieri a venit la mine vecina cu bb; fata mare avusese varsat de vant, apoi a facut cea mica; dr i-a zis ca bb e protejat pana in 6 luni, mai ales ca e alaptat la san; dimineata la 7 ma suna ca lui bb al ei i-a aparut aseara o buba de varsat de vant; E POSIBIL OARE SA FI LUAT SI ANA MARIA? ca sunt disperata....va rog cine ma poate lamuri....
Zic noapte buna ca m-a innebunit de cap pisi, si azi am mai avut-o la mine si pe fetita vecinei mele; nu stiu cum va descurcati voi cu 2 copii.....eu mai aveam putin si ma agatzam de lustra.....
mamica de bubamara (02.12.2006)
, iar imi amintesc si ma ia cu dureri de cap.
si sa fie bine!FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
adinazot spune:
quote:
Originally posted by oradeanca
Buna, stiu ca nu e frumos ca am cerut sa fiu inclusa pe liste si apoi am disparut, dar tot citesc din urma printre picaturi sa ma elucidez ce, cine si de ce :)
Referitor la noi : suntem baietzei cumintzei, inca nu stam in funduletz si nici semne ca ne-ar iesi dintii nu avem, dar suntem voiosi nevoie mare si daca mami da un deget una-doua admiram panorama din fundic - dar singuri inca nu stim. Il alaptez la san, dar din pacate imi face des - de 2 ori pana acum la interval de 1 luna - rosu in gat (faringita) si nu stiu daca sa mai merg sau nu pe mana pediatrului care ii tot da antibiotice. Si nu stiu ce sa fac cu imunitatea : ori au fost ceva virusi uratzi pe la noi prin Oradea, ori o are cam slaba (aici ar putea sa semene pe mama lui )- in rest, ne bucuram sa va cunoastem si o sa incercam sa recuperam timpul pierdut.
Seara buna :)
Poze aici:
http://picasaweb.google.com/buzlea/DacianBuzlea/photo#5060414501558168690
http://picasaweb.google.com/buzlea/DacianBuzlea/photo#5060529628156538018
FF dragut pustanul tau!!!
Alessia luna 7
oradeanca spune:
pentru marani uite ce am gasit pe net:
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Infectioase/Varicela_-_varsat_de_vant_infectie_contagioasa_602.htm
kokorina spune:
bon soar!or sa ma certe fetele din canad ca nu am scris corect in franceza,dar am facut-o intentionat,adica scriu cum se aude![]()
CHRIS...si eu stiam ca a murit capraru,dar ne-au lamurit fetele si ma bucur pt el,iar pt patania lui KIKI cu pipilica pe masa lui din sufragerie....brava lui!...a,era sa uit..multe felicitari lui pisi a ta,deci se pare ca isi ia avantul de acum,mancao-as de ambitioasa...deh,ca mamica ei!pupa pisi macar,daca tu nu stai..
DIANARUS....ce misto santeti in pozele de la botez,o familie fericita,impinita,aveti tot ce va trebuie.da' ai niste oooooochi fooooooarte patrunzatori,se vede ca ochii albastrii nu sant de la tine,se vede cu ochiul liber![]()
ADINAZOT....bine ca e ok soldul ALESSIEI,bine ca a fost o alarma falsa
CRYKETT....thanks
....mi-a placut din toate pozele voastre aia cu "sant chiaun"
SBOQDANA....ma bucur ca te-au fascinat mesajele mele...stii ce fac acum cand scriu,dau din gene des si ma dau mare
ca m-ai laudat
ASIZA....
da,sant sigura cu cine-mi las copchii,ai uitat ca am si eu un pai in galeata voastra....sau nu m-ati primit....m-am invitat singura?![]()
RALUMAT....

DANDUSULE....sa traiesti si tu si CRINA BUBULINA
FLORE...imi pare foarte rau pt gips,dar o sa fie bine,ai sa vezi,si de fapt o sa o amuze mai tarziu toata povestioara asta,ba nu! o sa se dea buna la gradi,ca ea cand era mica a avut gips
vreau sa-ti spun ca cea mai beton poza e cea in care are numai pampers si fesulet.e dulce,dulce,dulce
ASIZULE....m-ai omorat ce poze misto are DENIS,mancaia-s sepcutza lui
ALEXUCA....cum a fost la chef...ei,multumita primarita?sper ca nu esti prea obosita,sa-i faci fata lui mark,la cat de giumbusluc e el...

DIA....tre sa fac fata,ca nu ma intreaba nici un neam daca am nevoie de ajutor....bai nene,eu cu doi copchii mici si tot o intreb pe vecina mea din fata usii,turcoaica,daca are nevoie de ceva,sa bata la mine...eu nu inteleg ...dar ma rog,de ce trebuie sa inteleg neamurile?
TEUTZ....mancate-as cu tot cu ciocolata cu rom
ARIADNA...astept inca poze cu voi
YAQMUR...pupici lui luchita,si tie evident si sa aveti grija de voi

MADALUTA....te pupam si pe tine si pe haiducul DARIUS

KTRINEL.....sper sa nu ma uiti.... mersi bocu![]()
LAURA....eu nu ma cred in austria,chiar sant
...glumesc....dar nu-mi aduc aminte cu ce mamica din romania am vorbit(nu de pe forum,o cunostinta de-a mea)si imi vorbea de un carnetel al lor,al copiilor....ma gandeam ca acest carnetel(apropo's la noi se cheama kinderpass=pasaportul copilului)....exista numai ca nu contine un tabel cu programarile la medic....si nu ar fi fost rau sa se tipareasca altele noi si sa bage acolo un tabel cu varsta exacta cand si la ce organe se fac controale....poate ca sant o favorita ca sant aici,ca si daca eram in romania,ma confruntam cu aceleasi probleme,nu aveam incotro si poate nici nu stiam de existenta pasapoartelor de sanatate...dar te pup si pe tine si pe micutul daniel...care...l-am vazut in poze ce mare s-a facut....ce-i dai sa mannance?

fug ca am o cursa si revin rapid
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
auras_v spune:
alessia de teutz
tudor de bebyta
alessia de miraco
cristina l , bine ai venit 
katrinel ai afat de la lorym ce si cum cu carnea , galbenusul si brinza , aceleasi proportii stiam si eu
cristina 1974 imi pare rau pt situatia prin care ati trecut in aeroport ...sa poti intra dar sa nu mai poti iesi cu copii tai...aiurea dar asta-i legea
cris
felicitari pt reusita
dolores bine ca e totul ok in legatura cu soldul ...la atele te asteptai ...cit timp le poarta david , adica cind mai mergeti la control ?
oradeanca spune:
multumesc adina zot 
referitor la mesajul meu anterior nu stiu de ce nu pot posta linkul :(