Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 26
Donia spune:
Of, as scrie, as scrie si nu m-as mai opri... dar nu stiu cat timp am, tot printre picaturi reusesc sa ma apropiu de calculator. Acum Cristi doarme (!) si sa vad cat ma lasa sa-mi fac de cap.
Incep prin a spune bun venit noilor mamici si fulguletilor lor!
Cu incaltarile subscriu la parerea lui a_deju, si o citez din memorie pe dianocica... cunoasterea... etc, mai mult nu ma tine memoria...![]()
marani, teoretic daca tu ai avut varsat de vant anticorpii ar trebui sa treaca prin lapte si la pisica, dar practic... nu se stie niciodata. Urmareste-o, masoara-i temperatura si vezi tu ce se intampla.
flore, imi pare rau ca a trebuit sa puneti ghips. Pe micuta o poti spala foarte bine cu un prosopel cu sapun, apoi o clatesti cu acelasi prosopel ud (o data, de doua ori, dupa cum e nevoie) si apoi o stergi cu unul uscat. Nu e neaparata nevoie sa o scufunzi in apa, decat daca tii mult de tot la asta. Sper sa treaca usor cele 5 (parca?) saptamani.
alexandra
mi-a placut cum mi-ai urat buna dimineata
. Din pacate n-am apucat sa-ti raspund, dar am apreciat. Inca un pupic 
Gata, se pare ca am cam terminat cu pauza. Salutari distinse!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
auras_v spune:
marani stiu ca bb au inca imunitate de la mama pentru varicela ...sper din tot sufletul sa fie asa pt ca si noi am venit in cotact cu un copil cu varicela ...la perecerea cristinei a venit si anrdei care are acum 1an si 2 luni iar a doua zi a inceput eruptia si era contagios chiar daca nu avea nimic vizibil...nu prea ai ce sa faci decit sa fii cu ochii pe pisi...
asiza spune:
Oradeanco, ce frumooos e baietelul tau!!!! E SUUUPEEERRR, da si cine-a facut fotografiile...e artist mare!!! Las' ca te lamuresti tu in curand cine ce cum si de ce!!! Noi te asteptam sa postezi cat de des poti! 
Kokorino, cum crezi ca nu te primim...ia baga baga paiu' ala si hai la o matoleala!!
...ma duc fuguta sa vad gemenii mei preferati!!!!

Lorym, eu il usuc demult cu feonul pe Denis dupa baitza, desi nu are nu stiu ce pleata! 
Danita, 

Doooniaaaa, ma sui io in dealu' Canadei si bag o strigare in curand daca nu binevoiesti sa apari!!! 
Aelita, cum e Sofia cu greutatea??? 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
auras_v spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
intru si eu sa-mi spun oful.
am stat mai bine de o ora sa parlamentez cu fimea sa se culce.ce-o fi frate asa de nasol sa te culci?ca eu in secunda asta as pune capul jos.nu,dar ea nu...ca cica nu e noapte,nu e intuneric.
pana acum cateva zile o lasam asa,dar acum iesim constant de doua ori si daca e prea obosita nu mai ai cu cine te intelege.si bineinteles ca si seba in timpul asta a avut de marait....uneori imi vine sa ma duc...a,si ca sa fie tacamul complet am uitat si suzetele la fiert,nu s-au ars mai aveau un deget de apa pe fund,dar erau intr-o oala cu manere de ebonita si s-au incins si acum pute juma de casa
imi vine sa le arunc pe geam....ca am un set intreg.cand le-am luat nu m-am gandit
adevarul e ca abia ma maritasem eram gasca fraiera.
m-am mai racorit
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
poze munte

ana , pupate-as parca m-am uitat in oglinda ...asa-i si la mine , nu esti singura
Ktrinel spune:
mai jos, pe aceeasi coloana, dar pe fond galben scrie : MORE YAHOO! SERVICES .click si cauti PHOTOS
quote:
Originally posted by Laura13
fetele... am intrat pe contul de yahoo, dar nu imi apar photos!!!! ce se intampla? cum pot sa vad pozele? cine ma lumineaza?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
Dia1609 spune:
marani, dc tu ai avut varsat de vant si ai alptat, pana la 6 luni teoretic bb e protejat... practic, am vb cu o mama in parc al carei bb a facut la 5 luni desi a fost alaptat si ea a avut varsat de vant in copilarie ... oricum , tinem pumnii sa treca pe langa voi
chris, felicitari pt ridicare!
flore, nu ne-am intalnit ca m_a disperat vremea asta din tm si n_am mai reusit sa ne facem un program>>>> ieri am iesit de @ ori afara cu oana si cand am ajuns jos a inceput ploaia
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dolores
buna seara,
david nu are nimic la sold, e ok..dar i-au pus atelepe care trebuie sa le poarte o luna de zile.
desteapta care i-a facut mi-a zis ca de ce nu am venit pana acum? intrebare de o mie de puncte, am vrut sa-i dau niste flori, dar eram ocupata sa ma abtin sa-i zic de dulce..ca acum a observat dr. eu nu am ochiul format..sau ar trebui?!
madaluta, pt linistea ta, mergi la un ortoped. el iti va zice sigur daca e ok sau nu
dolores siDavid Cristian -22.11.2006-
nu, nu tu trebuie sa ai ochiul format. astia ar trebui zguduiti pt nesimtire. de parca esti o denaturata ce nu catadicseste sa-si priveasca copilul. da-le naibii ca nu merita atentie. uffffff.
cum se descurca piciul cu atelele? cat de "impechetat" este?
rabdare, trece si asta...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
kokorina spune:
am revenit.....a fost o cursa scurta
da!vroiam sa va spun ca am pus poze noi in album,cu sandokanii si de la botez....nu cred ca aveti rabdare sa va uitati la toate,ca sant acolo insirate,nu le-am facut si eu un album colo la copchii astia....dar va descurcati voi ca santeti fete mari si daca tot va uitati,deschideti una la intamplare,nu mai conteaza.acu sa va spun cum sta treaba cu rahaturile de poze de la botez.bai nene,n-avem UNA (poza) cu noi 4.pozele au fost facute de fracsu sotului meu si barbacsu lui sorsa....fracsu si-a pozat mai mult fumeia si copchila(care a mancat mancare mestecata de macsa,bleah...dar a crescut mare si asa)....sa zic ca barbacsu lui sorsa a pozat ceva mai bine....noi,am zis ca facem dupa ce iesim din biserica,toti 4....dar eram atata de imprastiati,sophia tipa ca din gura de sarpe(nu-i sta in caracter,dar am zis ca are kaki la popopnet)pe pascal oricum nu-l tine nimeni in frau....sotul era cu pascal,eu cu sophia,ce sa mai stai sa faci poze cand ei se incovoiau de abia ii tineam....si ne-am trezit ca nu avem si noi o poza cu totii.m-am ofticat,dar mai apoi,ca sa ma consolez singura,am zis:bine ca i-am increstinat,asta este important.....si va multumesc la toat care ne-ati urat numai de bine,cu ocazia asta......ca nu am facut botez doar pt poze,ca ne vedem si noi pe undeva prin planul 2 al pozei,si daca ar mai fi fost o poza cu noi 4.....
asta este istoria pozelor la botezul lui pascal si a l sophiei.....pe bune,daca nu mi-e rusine cu ce poze am si cred ca sant cele mai naspa de pe tot forumul,dar nu eu le-am facut...jur pe rosu....
da....despre pascal acum.....de fapt si de drept....el zilele astea cat a tipat a avut si reprize cand radea cu gura pana la urechi,clar ca ear bine dispus,dar il apuca tipatul de placere care nu-l mai puteam auzi,adica scaria si ciocanelul din ureche se zbarcisera,plus ca in fundal o auzeam pe sophia cum maraia....nu putea fi ea mai tare ca pascal,ca nu poate.....deci,tipet di placere combinat cu ambatzul care-l mosteneste de la macsa lui
,toate combinate....am avut 3 zile horror.dar ieri dupa somnul de pranz,s-a trezit,a ras, a stat si singurel,s-a jucat,a vorbit pe limba lui cu sophia care se radea de se prapadea,da' nustiu ce-i zicea....chiar nu v-am povestit niciodata de momentele astewa dintre ei doi....sant pur si simplu frumoase,eu sant ca untul sub soare cand ma uit la ei pe furis cum isi vorbesc....el e vorbaretul si ea asculta,raspunde si apoi rade,dar rade in hohote....pare de necrezut poate....dar nu am interes sa mint....eu nu ma uit la ei decat pe furis,ca daca ma simt le atrag atentia si nu mai continua.da si eu si sotul santem cateodata cu lacrimi in ochi cand ne uitam la ei cum isi vorbesc.el stand pe burta si ea pe o parte,pe sold intoarsa si stau sub forma de T.....sant minunati,chiar daca mai tipa si imi mai pierd si eu nervii....sant mandra de ei,am tot ce-mi doresc o fata si un baiat,si sant sanatosi!
maine mergem la doctor,la control de 6 luni....vin cu vesti.va pupam mamici si bebici!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
asiza spune:
Sunt absolut pe spate...Ii iubesc de mor pe Pascal si Sophia, zau, pe cuvant..ce maaarii s-au facut! Si cat sunt de scumpi!!! 

...Poza cu boxerii sandokanului (cica Boys Team) m-a dat gata
...
kokorina, ai niste copii minunati...te cred ca uneori esti extenuata, dar cand ii vezi cat sunt de frumosi si cu ce minune v-a binecuvantat DD iti trece...si-mi place si de sotul tau...sa vezi ce mi-o iau pe coaja acuma
...dar pare un barbat foarte bun, inimos si vesel!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by oradeanca
Poze aici:
http://picasaweb.google.com/buzlea/DacianBuzlea/photo#5060414501558168690
http://picasaweb.google.com/buzlea/DacianBuzlea/photo#5060529628156538018
Oradeanca, bine ai venit. Baietelul tau este superb si pozele sunt extraordinare. Cum sunt facut? Zi-ne si noua secretul...
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

a,si ca sa fie tacamul complet am uitat si suzetele la fiert,nu s-au ars mai aveau un deget de apa pe fund,dar erau intr-o oala cu manere de ebonita si s-au incins si acum pute juma de casa