Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 27
auras_v spune:
oradeanca , tocmai am vazut superbele poze cu dacian , sa-ti traiasca si sa te bucuri de el...am si eu o intrebare sunteti fotografi profesionisti sau sunteti pasionati de fotografie
anateo uitasem sa-ti spun...ti-am vazut ieduti ...imi place cum ii rid ochii teodorei ,parca ar fi pusa mereu pe sotii
donia te
si fug la culcare ca-mi cad ochii in gura de somn
mi-am amintit ceva (un neuron lucreaza inca)...madaluta poti face o hemograma din deget la orice laborator , vorbeste cu dr
Donia spune:
quote:
Originally posted by asiza
Doooniaaaa, ma sui io in dealu' Canadei si bag o strigare in curand daca nu binevoiesti sa apari!!!

Dealu' meu se cheama Escarpament... cine a mai auzit de cuvantul asta?
Da' io nu's de vina, jur pe rosu, ci Cristi care nu e baiat de comitet, nu lasa pe mamica sa se joace cu fetele... Si am mai fost is la dentist toata familia, ne-am petrecut ziua pe acolo.
Admirat Denis frumos si montajul inspirat

Ktrinel, am reusit sa o vad si pe Julia leganuta... tu n-ai gustat leagan? Eu sunt asa de fericita ca o dau pe Roxana... Si daca nu e prea aglomerat... hopa sus si cu mamica!
Am vazut ca galeata cu vin s-a transformat in butoi...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
alexandra_25 spune:
Buna seara...am fost si la "chef"...a fost tare fain ca m-am reantalnit cu toti colegii...si m-am mai destins!
Cristina...am vazut si eu poze...doamne ce printese frumoase ai...!
Cristina_L...bine ai venit in grupul nostru de fete cucuiete...ne bucuram cand mai ni se alatura o mamica..asteptam si poze si mai multe despre voi!...
Chris....
...felicitari pentru pisi...!
Anateo...am vazut pozicile cu voi...si cele de la munte...si sunt tare draguti iezisorii tai...
Oradeanca...am vazut pozele cu piticul...superb copilas aveti...sa va traiasca!
Donia.....
....si scrie-ne mai des ca mie imi era dor de tine...au iesit magnoliile???????
Korinutza...vad ca te mai lasa harbujeii sa mai respiri...da bine m-am mai destrabalat....si am tras eu putin cu paiul...hai ca m-am bagat si eu in butoiul fetelor...
..
Wowwwww.....am vazut pozele...da mandra si frumoasa mai e nora mea...
..scumpa de ea..ca draga mai imi e...da auzi a fost Mark la voi in vizita?...ca l-am vazut in poze...
!Acum pe bune sunt doi ingerasi tare frumosi...!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Ktrinel spune:
kokorina, spalat , curatzat ...gata de poza.
a_deju aici nu avem praf, dar avem umiditate ...asa ca asta mai ridica temp cu cateva grade...bun, deci nu sunt singura care o sa ii dau apa, ceai, la nevoie...
dolores, deci nu are nimic la sold..si-atunci de ce are atele? sau imi scapa mie ceva.of, doamne , ce replici stupide a putut avea femeia....vorba ta, noroc ca erai ocupata ![]()
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
Donia spune:
Te pup si eu auras, si pe fetele tale cucuiete! Kiki e o minune, m-a emotionat la culme ce ai povestit despre ea cu vinovatia... e o frumusica, la fel si coana Chirita.
asiza spune:
quote:
Originally posted by Donia
[quote]Originally posted by asiza
Doooniaaaa, ma sui io in dealu' Canadei si bag o strigare
Am vazut ca galeata cu vin s-a transformat in butoi...maine-poimaine ne deschidem subiect nou ca sa vorbim despre diversificarea cu vin a mamelor care au alaptat vreme indelungata
Beeey, nu esti sanatoasa...era sa pic sub birou cand am citit!!!!

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Donia spune:
alexandra, am renuntat sa mai alergam dupa magnolii
... pai am tot batut drumul Niagarei si am si cheltuit bani pe la cumparaturi. Mai mergem peste vreo zi sau doua si e ultima incercare.
Ktrinel, 30 de grade? Pe la noi anuntau pentru ieri 22, dar eu as paria pe vreo 25 minim. Plus umiditatea... destul de brusc am trecut de la iarna la vara, acum o luna inca mai fulguia. Sa vedem ce mai urmeaza. Azi tot cald e dar a plouat, tunat si fulgerat pe alocuri. Acum vad ca se insenineaza, poate mai iesim la o plimbare.
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Ieri a mea mama mi-a bagat pruncu-n rotobil...descult...in ciorapi...prin curteDovada ca avem Rotobil. Noroc ca macar avea chipiu pi capshor...ca aici e deja o caldura torentiala...31șC
No comment
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Initial am avut impresia ca o certi pe mama ta pentru ca l-a pus pe Daniel in rotobil... Dar tu ai certat-o pentru ca l-a lasat in sosete! Eu nu prea ma pricep dar eu zic ca e prea devreme. Eu in ruptul capului nu mi-as pune deja copilul in premergator. Al meu nu sta nici in fund. Sa-l pun in picioare, Doamne fereste! Sau rotobil e altceva decat premergator? Esti sigura ca e ok?
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
alexandra_25 spune:
Donia...daca erai inspirata...cat drum ai batut pana la Niagara si inapoi de atatea ori mai bine veneai la mine....deja la noi s-au scuturat...![]()
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
dianocica spune:
si io ce v as mai scrie, si v as mai pupici, si m a s mai ciufuli, si iar v as mai mozo;li un pic...da' sunt prinsa tare de cartea cu no cry sleep....asa pe gustul meu e tanti asta...plus ca netu' tot face figuri...am vreo 7-8 taburi deschise, cu toate paginile, poze, nebunii....
am doar o intrebare:chris vazui bine?
ai raspuns cu nominalizari? beeei, tu chiar ne iubesti...
![]()
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Dovada ca avem