Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dianocica....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

KOKORINOOOOOOOOO, harbujeii tai sunt desavarsiti!!! Nemaipomenit de frumosi!! Ce hainutze frumoase au avut la botez si nu numai, tot timpul sunt foarte eleganti si haiosi!! Iti dai seama, fata frumoasa, ca ai doi copii perfecti!! Toata iubirea, bucuria, vraja pe care o simtim noi, mamicile, la tine se dubleaza!!! si efortul, e drept!
Mey, da tu esti o tipa beton!!! Arati super bine!!! Uite, vezi care e partea buna a tipetelor lui Pascal, slabeste mami urgent si se face gagica misto! Deci, sunt arati intr-un mare fel!!!! Hai spune-mi si mie cum reusesti tu cu atatea pe cap sa fii tot timpul zambareata, aranjata, machiata, si toate la superlativ????
Stii, poza aia cand harbujeii rad la unison m-a cucerit!!
Dolores, ma bucur ca David e sanatos si nu are probleme la picioruse!
Flore, am vazut si eu pozele cu Alessia in cizmulitze, dar ea pare vesela si deloc deranjata de gips.Draga de ea!
Kikineata, ce realizare mare: a baut micutza 170 ml !!!
Oradeanca, ai un baietel tare frumos!! Si fotografiile pe masura!
Cristina, dar nu trebuie tati sa vina pana in Ro, e suficient sa va trimita o procura autentica, cred ca si apostilata! Nu te supara pe romanasi, ca si tu esti de-a noastra! Ce fete faine ai!
Anateo, si iedutzii tai m-au cucerit!! Total!
Va pup pe toate si am fugit la somnic!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ati incercat vreuna metoda cu no cry? eu am ajuns la partea cu notatul orelor, cu facutul listei. si mie nu mi place treaba asta ca pt mine predispune la paranoia, sau macar la exagerari....deci, asizu, donia, ktrinel parca voi mai citeati, ati facut o?

vazut poze de oradeanca super tare copchilu' bronzatu' (sper ca nu e parlit de soare, da? ), printre picaturi seba si acum fug la harbujei pana ma decid cu lista aia. da' n am vazut o pe crinutza.alooo, mama pisicaaaaaa, ce facuram? ptiiiiiiiiiu, vazui harbujei...sa mor...ce maaaaari s au facut!!!! bre, kokorino, si eu ma gandesc mult la tine, cum o fi cu doi, sa se maraie doi, sa planga doi, sa le fie foame, mai dar azi am vazut pt prima data cum rezisti. pai eu mor cand ii vad zambetul lui d. dar sa fie doi?!?!?!? asa da, cred ca iti incarci bateriile pt o saptamana... nu mi place ca ai slabit asa tare, parca deodata. eh, parca n as sti de ce. lasa, mai, ca o sa ai double fun
va pup, noapte luuunga

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

am doar o intrebare:chris vazui bine? ai raspuns cu nominalizari? beeei, tu chiar ne iubesti...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

bai nene.... deci dandusa a avut exact si identic aceeasi reactie cand a citit postarea :)) pe cuvant de pionier :)) e ceva la mijloc ... :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai ca desi-mi pica ochii... ce nu face pisica, pentru dianocica :) revin in 'fo 10 min si cu poze, asa ca te mai tin si pe tine cu ochii-n forum :) na :)
(..tre' sa le incarc, nu de alta..)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

kokorina, hai ca pana la urma ai reusit...m-ai facut sa plang...ce fain, asa-si vorbesc harbujeii?? Si Sophia rade in hohote?? Doamne, ce minune!! Ce n-as da si eu sa stau pitita intr-un coltisor sa-i vad!! Asa-l urmaresc si eu pe David cand gangureste, pe furis, sa nu-i distrag atentia.
Vezi ca atat cat sunt de mititei se iubesc, stiu ca sunt frati, ca au acelasi sange... sa vezi ce protector va fi pascal cu sophia cand va fi mare...cate momente frumoase si emotionante te asteapta!! Vorba Doniei: ce frumoasa-i viata!!
Mie tot timpul mi-a fost frica de moarte, facusem o obsesie, ma trezeam noaptea si simteam ca nu pot respira la gandul asta sumbru, dar de cand l-am nascut pe David nu mi-au mai venit nici o secunda in minte gandurile alea negre, nu m-am mai gandit deloc la moarte. Atat de intens traiesti cand ai un copil si pentru el si prin el, incat ar lipsit de bun simt sa ceri mai mult, nici nu cred ca ai putea trai o eternitate cu atata fericire si iubire in inima, nu ai rezista si de aceea, dupa atata frumusete ... trebuie sa plecam.

www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Multumim pentru urari, Chris, Alexandra, Madaluta, Desiree, Bebinuta, Danutz, Auras!

Cristina1974, imi pare rau ca ati facut degeaba drumul pana la Bucuresti! Am vazut pozele cu cele doua minuni tale si mi-au placut la nebunie! Sunt duuuulci amandoua!
Anateo, ai niste copii adorabili! Cred ca este destul de greu, pentru ca si Teodora este micuta inca, dar banuiesc ca fericirea pe care o simti in suflet atunci cand ii privesti te face sa nu mai simti greutatile. Si eu de-abia astept sa fac bb 2!
Cristina_L, bine ai venit in -ul nostru!
Lorym, noi folosim feonul de cand am adus-o din maternitate, pentru a o usca pe capsor si pe la pliuri. Asa de tare ii place! Am vazut poze cu Rianna, e o frumusete dulce!
Chris, felicitari pentru ridicat in poponet!
Dolores, ma bucur ca David nu are nimic la sold, dar imi pare rau ca trebuie sa poarte atele o luna! -ici de la noi puiutului mic!
Oradeanca, ai un baietel taaare dulcic! Sa-ti traiasca! Alexia a avut pana acum de trei ori rosu in gat, dar dr ne-a dat doar o data antibiotic, in rest: Panadol si Ambroxol. Sanatate multa puiutului tau!
Kokorina, pupam si noi sandokanii nazdravani! Mi-au dat lacrimile cand am citit povestirea ta cum isi vorbesc cei doi puiuti! Ai de ce sa fii mandra, ai niste copii superbi! Am vazut pozele... de trei ori, ca nu mai saturam sa ii privesc pe harbujei! Super copii, super mamica, super familie! Si mie mi-a placut foarte mult poza cu ei doi razand cu gura pana la urechi! M-am mai uitat si la pozele mai vechi si m-a impresionat teribil cea in care ii alaptezi de amandoi in acelasi timp, cred ca la maternitate! Cat au crescut de atunci! Sophia e o delicata, o lady, iar Pascal e deja un mare smecher! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Dianocica Hei , sexosu-i singur??

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

A_deju, pozeeee? Pai, atunci mai trag si eu de ochi putin, ca ma gandeam sa ma duc la culcare!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

teutz, sa-ti traiasca printesa Alexia!!! cam tarziu, dar din suflet!
Sa traisca si galusca Alessia de Miraco (gagica noastra)

poze David Mihai

Mergi la inceput