Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 29
dianocica spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
DianocicaHei , sexosu-i singur??
IA MANA!!!! a dejoooo imi pica ochiiiiii, hai cu poza, neamule...colorata maine i gata...da' hai ca i maine deja
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
dianocica spune:
hai, daca tot asteptam poze cu crinutza si motanu' (pana si alex le asteapta pe ale crinutzei, el e fan mare
) poftiti si mi vedeti odorul
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
a_deju spune:
pofiti la poze calde... de aici incolo pentru pisici, din cele mai mari, din cele mai mici, si de aici incolo, pentru mandrete de crinuta :)
ba chiar avem si surpriza serii... pozici cu daphna si frumusete de elisa, chiar aici :)
....... hai, c-a meritat asteptarea :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
DianocicaHei , sexosu-i singur??
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
super tare!!!!!!!!

Teutz spune:
Roxanica, multumim mult! Nu-i tarziu niciodata pentru o urare din suflet!
dulce!
Dianocica, ti-am mai spus ca-mi plac mesajele tale de mor? Ti-o mai spun o data! 
Hai cu pozele, ca de-abia imi mai tin ochii deschisi!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
a_deju spune:
admirat doi ochi albastri si-o freza cool, da' cool rau :) si cu aceasta imagine in minte (...spre deosebire de roxanica, care pun pariu c-a bunghit neshte bashcheti de sexos pe-acolo, si-acu' da cu scrollu' sa prinza imaginea completa, da' nu merge... :)))) ), ma retrag in plina glorie, la somn de voie... m-as incumeta sa deschid teveu', s-arunc un ochi la hashbeou'... da' parca am un feeling ca stiu peste ce dau.... (acu' pe langa exorcistu', ma mai urmareste un film, nush cum ii zice, ala cu metrou' in londra, starring franka potente.. intelegeti, n-aveam cum sa nu retin numele asta... suna prea..potent :)) oricum, nu e de vazut, a nu se interpreta drept recomandare... e exorcistu' la puterea a patra, in lupta deschisa cu alien vs. predator...........)
pupam fetele si uram noapte buna!!!!
Dorsilia spune:
atentiune natiune!
schema de diversificare la 4 luni jumate:
prima zi - 2 lingurite banana, 150 gr orez pasat, glucoza 2 lingurite
a doua zi- 4 lingurite banan, 110 gr orez pasat, glucoza 2 lingurite
a treia zi- 6 lingurite banan, 70 gr orez pasat, glucoza 2 lingurite
oare pot inlucui orez pasat cu cereale cu orez? ca sa nu fierb zilnic orez si sa-l trec prin sita?
Teutz spune:
Dianocica, d mic si-a schimbat freza! Pupam frumosii ochisori albastri!
A_deju, cred ca motanul Eric nu-si mai incapea in piele de mandrie ca are doua tipe superbe in patut!
Dulce foc, motanul!
Dandusaaaa, imi place Crinuta de nu mai pot, manca-o-ar mama pe ea de cercelata! Cu palariuta aia alba si cu rochita de blugi e delicioasa! 

Daphna, ce frumoasa e Elisa!!! Nu am mai vazut-o pana acum. Seamana foarte bine cu tine!
Ma duc si eu la culcare, ca am cam ramas singura pe aici!
Noapte buna tuturor!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri