Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hop si eu pe aici!!!
Cafeaua am beut-o de mult dar a fost asa o mare forfota in dimineata asta ca mai am nevoie de una...
Imi pare tare rau de bebelusii bolnaviori si de cei maraiti care pun la incercare puterea mamicilor. Nu nominalizez ca sa nu ratez pe vreo unul!!! Multa multa sanatate!
La multi ani pt sarbatoritii zilei!!!
Fetelor care dati la bebei Baby Drink, aveti grija ce cantitati preparati fiindca este fff dulce, iar bebelusii se invata repede cu gustul lui si pot refuza mai tarziu apa si sucul de fructe. Ideal este sa faceti ceiutul mai diluat si sa nu exagerati cu cantitatile. Nu vorbesc din experienta mea ci a altor mamici, noi nu am folosit deloc! Am o colega, cu o bebitza de 3 luni si jumatate, care bea zilnic cam 150-160 ml baby drink si care mai nou refuza si laptele findca nu e la fel de dulce ca ceaiul. Nu a luat in greutate decat fff putin luna asta, iar mama ei este disperata. Pediatra i-a zis sa inlocuiasca laptele (erau pe Nan si au trecut pe Milumil) dar si asa abia abia mananca. Aveti alte idei? Ea zicea ca probabil o sa inceapa diversificarea daca lapte nu vrea...mi se pare extrem de drastic...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus,
Sint inca la pagina 5... sper sa apuc sa citesc astazi tot ce scrieti voi.
Inca o data multumesc de incurajari (nu nominalizez ca va stiti voi - eu va pe fiecare in parte).
Kikineata, aveam lacrimi in ochi cand am citit postarea ta..... dar ma bucur sa vad ca esti o persoana pozitiva...
Flore, iti tin pumnii sa fie totul bine; va urma o perioada grea, dar totul se va rezolva... asa cum au zis si Anateo si Diana care au trecut prin asa ceva si ca bebe si ca mamica....
Imi pare rau ca nu pot scrie mai mult.... Ruxandra.... tu unde pleci? ca nu am priceput nimica....
Fug pe teren sa controlez o linie electrica... si vine furtuna...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Asiza.......multumesc!
Chris...steamerul de la quelle se numeste "inabusitor severin"?
Yagmur...
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

'Neatza!

Nu stau mult ca plange pisi in somn de ma termina...noaptea nu, dar ziua...de la dinti nu e, poate burtica. Oricum ma doare ca n-are somnul linistit si mi-s creierii tavalutza de atatea intrebari.

KIKINEATZA, am citit postarea despre Capraru. Dar nu mi-a venit sa cred cati bani dai la medic: 1-2 mil? am citit rau? dc asa mult? daca-ti zic cat se da la noi...la cel mai tariceanu medic din judet.

DANUTZ, sa schimbe laptele, sa ia unul mai dulce. Nu ma pricep care-o fi ala..poate-ti zic fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

semnez si eu condica repede...
toata dimineata am dat mail-uri,ii caut gradinita Teodorei,sa vedem ce o sa iasa.oricum sunt niste scoruri de zici ca merg la facultate,bai nene
sunt obosita,dupa ce ca suge noaptea la greu cand e treaz e si marait.are gingiile inflamate,dar as vrea o pauza...
acum s-a sculat asa ca o sa iesim.ieri mi-a luat o ora si 20 de mimute pregatirea pt parc
chrismultumesc.azi am sunat si mi-au zic,ca intr-o sapt vine,ca nu au in stoc.ok dar as fi preferat sa imi spuna si mie nu?
floretare dulcica bebelina.avem multe de invatat de la ei,stiu sa zambesca chiar daca au greutati.uite pupici de la noi
crykett am ras cu lacrimi.sunt tare haiosi
dandusavrem poze cu cercei
ma duc,sa vedem astazi stabilim un alt record la iesit?

poze munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by marani

'Neatza!

DANUTZ, sa schimbe laptele, sa ia unul mai dulce. Nu ma pricep care-o fi ala..poate-ti zic fetele.

mamica de bubamara (02.12.2006)

milumil e sigur mai dulce decat nan... are aroma de vanilie, parca...

editez ca mi-a venit o idee. danutz, daca e totusi sa inceapa diversificarea, poate incerca sa adauge in lapte 2-3 masuri de cereale, ca tot a luat putin in greutate. de ex. humana cu fructe (de la 4 luni) sunt mai aromate decat nestle orez simplu... zic si io... mai vin fetele cu alte sfaturi...

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

asiza,auras v:multumesc pt raspunsul leg de constipatie...Darius face zilnic chiar si de 2 ori pe zi, dar face gros, asa k un om mare si nu se mai imprastie in pampers si nu stiu dc sa o consider sau nu constipatie...Nu se chinuie sa faca, e un proces normal pt el, dar ma sperii uneori ce gros si mult e....

adinazot:ma bucur mult k sunteti in regula....Imi inchipui ce emotii ai avut , dar bine k totul a fost bine...

kikineata:imi pare rau k ti-am mai dat ceva de facut....aveai si asa destule pe cap...dar prietena despre care iti spuneam mai are un baietel clasa a II-a care a avut giardia si la care simptomele au fost asemanatoare cu cele de acum ale celui mic .Insa cand i-a facut analizele (baiatului mai mare) giardia nu a aparut din prima . A dus 3-4 zile consecutiv analiza la laborator si abia in ultima i-a aparut...Azi a fost prima zi si pt analiza celui mic.iti doresc din tot sufletul sa n-aiba nimic k ati avut destule deja.

Dolores: si voi aveti probleme cu piciorutele???off, doamne...Poate nu va fi totusi nevoie de gips sau atele...Asteptam vesti bune...

La Darius doctorita nu s-a uitat niciodata la picioare. Pe la 1-2 luni cand se vorbea pe aici de pliuri si simetria lor am rugat-o sa se uite si mi-a zis asa intr-o fractiune de secunda k n-are nimic....Dar la talpite nu s-a uitat niciodata. sa merg sa o pun sa se uite? eu habar n-am ce sa vad dc ma uit...Poate cineva din fetele cu probleme imi explica si mie cum trebuie sa fie sau sa nu fie, sau sa puna o poza,.... Eu am mai zis k sunt cam ipohondra( stiu k termenul nu e bine folosit caci nu eu imi par bolnava, dar nu stiu ce alt termen sa folosesc-poate paranoia-k al meu copil poate avea toate bolile unui copil)...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Asiza: super colajele..dar mai ales personajul...

Ariadna: stiu k ai dreptate cu analizele, dar tot aman sa i le fac pt k imi este mila sa ma duc sa ii ia sange. Nu as suporta sa vad....Voua cum v-a recoltat? din deget? Daca ar fi asa as merge imediat...

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

teutz: pt fumusica mititca

danutz: si eu am observat k Baby drynkul preparat dupa reteta scrisa pe pliculet( 50 ml) e f dulce si de aceea pun vreo 80 ... Pana acum n-a refuzat nici laptele nici sucul de fructe, ci doar alte ceaiuri care nu sunt dulci...

poze Darius

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

madaluta in primul rand trebuie sa te uiti daca antepiciorul ( laba piciorului) atinge gamba. Nu trebuie sa atinga, trebuie sa faca un unghi de 45gr. Daca atinge ( asa a fost in cazul alessiei) atunci nu e bine.Plus ca, daca apesi degetele sa vezi daca ating gamba trebuie sa te uiti la calcai. TRebuie sa fie pozitionat pe linia mediana a piciorului (la Alessia era in afara). Uite pun o poza sa vezi cum sunt picioarele ei. Nu stiu daca e relevanta, dar eu uitandu/ma la ea m/am gandit ca de la genunchi vin prea in exterior. Zic si eu. Oricum te/as sfatui sa mergi la un control, ca sa fii sigura.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput