Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by chris80
mai, ce scump e! o frumusete de baiat! iti vine sa il mananci, dar banuiesc ca tre` sa stau la rand...
m-a inspirat shepcutza lui denis si am o intrebare pt mamicile de fetite din bucuresti: ati gasit pe undeva basmalutze? ca as vrea si eu - pt alexandra, of course!
da, eram viteaza, ce sa zic, am cautat cv-ul omului, da` ce, crezi ca am gasit? nici gand, nici pomeneala! asa ca asteptam detalii de la cine stie. multumim
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
La Z , am luat eu ieri. Are albe si portocalii, 15 ron. Hai ca pun si o poza mai incolo.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
ziggy spune:
Am revenit si eu pe forum dupa doua luni de absenta. La inceputul lui martie am plecat din Bucuresti in Fagaras si abia acum mi-am pus net. Mi-ati lipsit foarte mult, mai ales sfaturile voastre. Am peste 20 de capitole de citit, dar le voi citi pe toate, mai ales ca nu am inceput diversificarea si nu vreau sa repet subiecte deja discutate.
Noi avem ceva probleme cu somnul de noapte, dar o sa revin alta data cu subiectul.
Vreau sa urez multe lunisoare fericite tuturor bebelusilor care intre timp s-au sarbatorit.
Sper sa ma reprimiti in grupul vostru si poate acum Calin ma va lasa sa fiu mai activa pe forum.
poze calin
Calin (5.12.2006)
auras_v spune:
merci pt cafea ,ca tare buna e
dolores , succes azi la dr si sa vii cu vesti bune
flore ,
alessiei ca repede s-a obisnuit cu cizmulitele
dbunny cind incep sa mearga bb stiu ca tb incaltari cu talpa tare , talonete si care sa se inchida deasupra gleznei asa cum sunt sandalutele voastre bleu...
crykett dulce foc antonio dormind in scaunel ...mie mi-a adormit bubu intr-o zi in brate la calculator ...eu butonam si deodata prea liniste , nimeni nu-mi mai dadea pesste miini...bubu adormise
dianocica spune:
bre da' greu merge forumu' asta azi.....
eu nu am de gand sa ii dau incaltari cu talpa tare muuuuuuuult timp de acum incolo. pai totul se bazeaza pe cunoastere, nu? pe invatare. pai si cum sa invete el care e treaba cu calcatul, cu pasitul, daca are o talpa rigida sub picioare? plus ca MIE imi e foarte incomod sa merg cu incaltari cu talpa tare. iar daca mai au si ceva prins pe glezna....numai la moda senilelor ma gandesc...aveam niste saboti perfecti, aratau genial, rupeam inimile in ei.dar de mers....horror (asta la limita, evident). plus ca chestia aia cu statu' pe varfuri in premergator mi se pare si mai stupida. parerea mea
(si a lui nenea spock ala...
)
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
alexandra_25 spune:
Buna dimi.....!
Hai si eu repejor.......ma grabesc ca trebuie sa ma duc sa iau un cadou ca am fost invitata azi la un mic chef....de colegii mei de munca...azi e ziua primaritei...chef mare....!Mai am de vorbit cu Mark daca o lasa pe mami....![]()
Asiza...am vazut si eu pozici....superb colajul de poze...si Denis a crescut mare si frumos...imi place tare mult poza in care doarme!Si ce bunica tanara...
Flore...scumpa de Alessia....ma bucur ca nu o deranjeaza deocamdata...
...si sa treceti cu bine de perioada asta!
Dolores....
...si sa aveti vesti bune...!
Dandusa....
...de mult timp asteptam un mesaj de la tine....mi-a fost dor de tine si de fotomodelul de Crinutza....
...si hai mai des pe la noi!
Dbunny...super sandalutele....si eu as vrea asa ceva pentru Mark...!
Referitor la tema zilei...: eu stiam ca trebuie sa fie un model de pantof care sa-i sustina glezna....dar si in privinta asta sunt parerile impartite...mai citim...ne mai documentam...!
Dianarus....spor la
...!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
dianocica spune:
teutz, miraco sa va traiasca printesele. doua zbuciumate amandoua
sau zvapaiate, cum sa le zic..., scumpe foc, ce mai....cate un
mare pt fiecare, si cate o 
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Teutz spune:
Dianocica, multumim mult pentru urari! 

Ziggy, bine ai revenit!
-ici pentru Calin, ca sa te lase mai mult pe forum!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
doradora spune:
ziggy bine ai revenit!
la multi ani sarbatoritilor!
multumesc pt info referitoare la capraru. e mare lucru ca un om sa iubeasca atat copiii, in special barbatii. m-a impresionat treaba cu tremuratul mainilor si cu cazutul ochelarilor si mi-a placut ca nu l-a deranjat ,,accidentul" de pe masa din sufragerie.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
alexandra_25 spune:

Galusca Alessia de Miraco
Alexia de Teutz
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
asiza spune:
Alex, distractie placuta la chef...sigur te lasa Mark ca e baiat inteligent si intelegator!!!

...
Ziggy, bine ai revenit!!! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.