FIV 118

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cellu FELICITARI iubita!! Sarcina usoara !!!
Nusy facem si corida...de ce nu....!!! Mai ales daca vii cu vesti bune maine de la eco. Multa bafta tauroaica mica!
Rami73 tu stii tot si nu uiti nimic, nu-i asa??? Iar daca e vorba de intalnire, contati si pe mine.
Danyalo sa fie cu noroc acest FIV iubita!
Andrada.P multa bafta maine!
Zouzounaki
Aurel_cris multa bafta si tie iubita, sa fie cu noroc!

"Dumnezeu i-ti da, dar nu-ti pune si in traista!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

CELLU SI MR CELLU felicitari din tot sufletul ,
sa dea Dumnezeuv sa fie bine si peste 8 luni si jumatate sa va vedeti visul cu ochii !!! Tot binele din lume !!

Kora esti deosebita , imi pare rau de ceea ce s-a intamplat dar sunt convinsa ca in septembrie o sa fie bine pt ca meriti

Pupici tuturor fetelor si bafta celor in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

In primul rand felicitari pt familia CELLU,un sanatos,sau poate

Despre mine mai pot sa zic ca deja stresul ma omoara cu cat ma apropii de CLIPA CEA MARE ,ma intreba madalina cati embrioni mai am ei bine 5 sunt,si ET tot la Medsana cu Prof Ancar ,cam in 10+14=24 de zile o sa aflu rezultatul
o sa numar secundele cae trec mai degraba decat zilele
deja disper.

mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

CELLU si MR. CELLU felicitari si dupa 9 luni sa va bucurati de mult dorit.
ZOUZOU stai cumintica in pat ca o sa fie bine. Simt eu asta.
ANDRADA.P iti tin pumnii azi. Adune vesti bune ca avem nevoie.
GABIU nastere usoara si baietel sanatos.
Eu azi merg din nou la eco si sange.
DA MIE NU-MI RASPUNDE NIMENI? Vroiam sa stiu experientele vs. dupa 5 zile de stimulare, ca la mine nu se vedea nimic inca la eco. Va rog raspundeti-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Doris...eu nu stiu ce sa iti raspund ..prima echografie am facut-o in z.7 si atunci dr.zicea ca e prea devreme pt comentarii...multa bafta...
Andrada sint cu pumnii strinsi asa de dimineata...te asteptam cu vesti bune...bafta multa...
Nusy..multa bafta si tie si sotului...asteptam vesti bune
Antosit Aldolina Teli nu mai ziceti nimic....multa bafta
Danyalosa fie de bun augur acest fiv
Carry ....pt mai multa incurajare,numai bine

....o zi buna tuturor...!...si numai bine...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

FELICITARI Cellu si Mr. Cellu, sarcina usoara si la termen,cata bucurie o fi in inimile voastre, nici nu-mi pot imagina, sa auzim de bine.

dragele mele Kora si Madlen, ati ramas in umbra, dar sunt sigura ca ne urmariti, sa va dea DD putere si la FIV 2 sa se lase cu puiti.

Zouzou, cum te simti, am o presimtire legata de tine, si e de bine asa ca in curand cred ca o sa vedem o val mare bhcg.

va pe toate si bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Doris,mie mi se pare un pic aiurea ca nu se vede nimic la 5 zile dupa stimulare...e la 5 zile de stimulare aveam 4 foliculi mari toti peste 20mm pe ovarul stang si 3 mari pe dreptul..si am facut doar minimul de stimulare cu gonal f 150..deci...nu stiu ce sa zic..succes oricum mai departe,poate totusi iese ceva pana la urma

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragele mele,
la ora 2 am rezultatul. Nu va spun ce e in sufletul meu pentru ca majoritatea stiti iar cele care nu stiti va puteti usor inchipui!

Teli n-am stiut cum sa te recunosc dimineata la Giuly. Iti tin pumnii sa iasa pozitiv!

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Teli,AndradaP facem galerie si tinem pumnii sigur o sa iasa cu ochisori
Zouzounaki,Aldolina,Antosit bafta muuuuulta tinem pumnii
Rubia nu mai fii speriata sigur o sa ai ce baga la caldurica
Danyalo,Moni,Oana,Liana,DanaP,Madlen,Madalina,Cris si toate fiv-oasele si burticoasele cate osi un

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Andrada, Teli
Liliana, eu nu mai zic nimic pentru ca am inceput sa ma inchid usor, usor, in carapace, sa ma pregatesc psihic, pentru primirea - pentru a patra oara - a rezultatului negativ la BHcG, insotit de parerile de rau ale dragutelor Ana sau Florina...

Speram si eu sa incep sa simt o titica dureroasa sau umflata, sa vad o pata cat de mica pe chilotzel, ca deh sunt ziua 6-a de la ET si ar cam fi cazul, nu? Dar nimic, nimic. In afara de intepaturi in ovare si junghiuri prin burtica, nici o alta senzatie. Poate astea or fi de bine...
Oricum, incep deja sa ma gandesc la FIV no.4 - sa-l fac la cabintul particular al dr. mele sau sa dau o fuga la vecinii nostrii unguri? Inca nu stiu, mai studiez problema.
Daca ma apuc sa bocesc acasa, ma ia berbantul la trei pazeste, ca fac rau la bebei, ca lasa, mai incercam noi, ca nu e timpul pierdut... Dar eu numa anul asta mai am 39 ani... Si va rog sa ma credeti ca incercam prin diferite metode de la 29 ani!!!! O sa-mi fac si dosarul pentru adoptie si o sa mai incerc si FIV si pana la urma va fi asa cum imi este scris acolo, in cartea destinului. Of, gata, m-am usurat!
Multumesc ca m-ati 'ascultat' si ca existati. Va iubesc pe toate!
Va doresc tuturor (nu va insir sa nu scap pe cineva din vedere) celor aflate in analize, tratamente, punctii, Et-uri sau asteptari, mult noroc si rezultate cu doua liniute.
Mamicilor cu BB-ii la purtator, aveti grija de comorile voastre si bucurati-va in fiecare secunda de minunea care vi se intampla.
Va pup pe toate cu multa dragoste.

Mergi la inceput