FIV 118
Raspunsuri - Pagina 10
danyalo spune:
Teli, andrada
DD sa fie cu voi! Sa primiti azi cea mai frumoasa veste!
melutzica,rubia, doris, ladyx
cellu -asteptam vesti despre tine!
zouzoulina- ce fac puiutii??
Eu tot o ora am reusit sa adorm...desi am luat din nou ceva sedative naturale numai din plante! Nu mai stiu cum sa procedez...pb. e ca vreu sa dorm da nu-mi iese! Azi cu al doilea injector a fost ceva mai bine...dar e loc de si mai bine! Nu mi-a mai tremurat manuta si nici nu a mai curs sange!Incep sa ma perfectionez!
Intrebare intrebatoare: injectoarele pt. stimulare : menogon, puregon, gonal...unde se fac...tot in burtik sau in funduletz??
Eu i-am spus clar profului ca nu vreau o droaie de foliculi...ca nu vreau sa congelez nimic( avand si o spermograma nu de panou) ... exact asa i-am zis: putini si buni!...asa ca dansul mormaia ceva de 2 fiole de gonal de 75 ui...
dany
Moniland spune:
Andrada, Teli, si eu sunt cu pumnii stransi pentru voi. Haideti cu un rezultat pozitiv.
Anto, azi e intalnirea cu puiutii. Sa fie una reusita si peste 8 luni jumate sa le vezi si mutritele.
Aldolina, normal sanii ar trebui sa fie tensionati, dar daca ai junghiuri si intepaturi in burtica asta e de bine. Iar cu petele pe chilotei eu am avut una mica in ziua 9.
Zouzou, cum mai esti? Sper ca odihnita si linistita. Vezi ca stresul nu face deloc bine
Monica
Teli spune:
Gata , am dat si eu sange azi pt Bhcg, de-acuma numar secundele pana la ora 2.
Andrada , eu eram babuta cu bluza rosie,tu? Am vorbit cu niste fete dar mi-a fost jena sa intreb daca esti vreuna din ele.
Bafta tuturor!
andicu spune:
Andrada si Teli, bafta multa azi la test! va tin pumnii sa ne anuntati ca sunteti !!!
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
pussi spune:
antoDOAMNE AJUTA!!!
Andrada, teli suntem cu pumnii stransi, stransi!!!
PUSSI 8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
KoraPop spune:
Andrada, Teli DOAMNE AJUTA sunt alaturi de voi cu pumnii stransi!Cellu a deschis calea cea buna asa ca voi trebuie sa o urmati!
Anto bafta multa azi,poate reusesti sa ne scrii sau sa ne transmiti cati puiuti ti-au transferat si amanunte despre ei!Bafta maxima!
luck multumesc mult
Kora
CARPE DIEM!
Andrada.P spune:
Dragelor, multumesc pentru toti pumnisorii vostri norocosi de FIV-oase!
Teli cred ca ai intrat inaintea mea. Eu eram cea care nu mai avea rabdare sa intre. Am parul lung si saten deschis (ca sa nu zic blond) si aveam o gecuta kaki. Cum vrei sa afli rezultatul? Suni? Eu am sa merg acolo ca mi se pare mai usor. In afara de asta, nu risc sa ma apuce bocitul la servici.
Andrada
Anca Wish spune:
Offff fetelor ce-o fi in sufletelul vostru acum...
Fiti curajoase si aduceti-ne vesti bune.
KoraPop spune:
Andrada ,Teli cum va simtiti fizic ( ca psihic stiu exact ce simtiti )?
Anca
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Andrada, e ok sa-ti iei personal rezultatul dar vezi ca ti se inmoaie picioarele si parca nu te apropii deloc de cladire. Of, Doamne parca ma vad pe mine.... Am emotii...
Monica