FIV 118
Raspunsuri - Pagina 8
nusy spune:
Cellu: felicitari! Si uite asa acest capitol incepe cu o veste buna!
Relya: si eu ,in locul tau, as face maine hormonalele.
Anca: decizia ta sa fie de bun augur! Multa bafta!
Zouzou: nu stiu ce sa-ti spun de acel spasm...la noi se ia No-spa si e foarte bun ( exact impotriva spasmelor si contractiilor uterine).
Ioanatugs: ..facem o corida? Hi!hi!hi!
Ramy: multumesc din suflet,esti o scumpa! Maine Gabiu s-ar putea sa nasca.II tinem pumnii tulcencei noastre,da?
Fetelor eu maine vin la Bucuresti sa vad ce am produs dupa 7 zile de stimulare.Ciudat e ca nu simt absolut nimic! Nici o activitate la ovare..nu ma inteapa,nu ma dor, n-am bufeuri..nimic...nici nu zici ca ma injectez!Sper sa apara cateva ousoare...Si am emotii si pentru sotul meu,pentru ca repeta maine spermograma cu embriolog de la Giulesti...si cum el sta prost la capitolul asta...sper sa n-avem vreo surpriza neplacuta,sa fie nevoie de biopsie la FIV.Ufff!
Va pe toate,fara exceptie, si va urez mult,mult noroc!
Nusy
carry spune:
Lachione]...mersi mult ptr incurajari, esti tare draguta si stii cum si cand sa incurajezi oamenii cand au maaaare nevoie !
Kora...eu sunt deja pregatita sufleteste ptr al 2-lea FIV, ma gandesc mult insa la cei dragi din jur si tare nu as vrea sa-i dezamagesc, caci eu, ca si tine cred ca voi trece mai usor.
Ramy...dar despre tine ce ne mai spui ?
Nusy...nici eu nu am simtit nimic pana a 9-a zi de stimulare dar acum simt intepaturi cand la un ovar, cand la celalat ! bafta !
Mira..dupa ce ai gata dosarul de FIV si dupa un consult ecografic primesti tratamentul( inhibare si apoi stimulare 10-12 zile)Mult noroc !
KoraPop spune:
Lachione vreau sa iti multumesc pt ceea ce ne-ai scris noua celor care am esuat la primul FIV si despre mine pot sa iti spun ca desi abia am terminat "runda" si nici macar CM nu bate la usa,eu deja ma gandesc la o noua incercare,nici prin cap nu imi trece sa renunt si tu pt mine chiar esti un model,un exemplu.Te si iti doresc sarcina cat mai usoara in continuare,iar micutele tale Iris si Karina sa va aduca numai bucurii!
Carry eu zic sa nu te gandesti inca la FIV nr. 2 pt ca nu e cazul,ia-le toate pe rand,traieste clipa,considera fiecare pas inainte ca si pe o mica victorie si spera pana la final.Asa ma gandeam si eu la faptul ca dezamagesc pe cei dragi si mai ales pe sotul meu,dar acum imi dau seama ca gandeam gresit pt ca sotul meu mi-a spus ca oricate incercari va trebui sa facem,le vom face si impreuna vom trece peste toate si mai important decat orice este ca suntem impreuna,ca ne iubim si ca suntem sanatosi,restul se va rezolva cu timpul intr-un fel sau altul...Poate ca nu sunt eu potrivita sa iti dau sfaturi,dar....totusi,ma risc si o fac....
Kora
CARPE DIEM!
andicu spune:
Buna fetelor.
Kora si Madlen, imi pare tare rau! Sa nu renuntati asa usor, ca merita pana la urma! stiu prin ce treceti, si eu am trecut printr-un esec, si asa cum a spus si Lachi, putine fete au norocul sa reuseasca din prima ! asa ca e important daca poti si ai resurse, sa incerci si a2a, si a3a oara...
Cellu, felicitari! in sfarsit o veste buna! sarcina usoara si bebe sanatos!
AncaWish,bafta multa si sa fie cu noroc hotararea ta! sa dea DD sa te vad mamica la anul!
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
rami 73 spune:
Da, Nusy, si eu m-am tot gandit la Gabiu, am vazut ca ar vrea sa nasca maine, sper sa fie de acord si medicul ei, care i-a cam dat emotii... Gabi, sa fii curajoasa si sa ne anunti cat de repede ca baietelul tau si-a cunoscut deja parintii ! Te , nastere super usoara !
Carry, eu deocamdata incerc sa ma bucur de primavara, asa cum nu am facut-o, poate, demult... In alta ordine de idei, fac tratament naturist si homeopat si prestez cu drag si spor. Adio analize si stres, cel putin pentru moment... Sa vedem cat ma tine, avand in vedere ca sunt o persoana activa din fire.
Apropo de ingrijorarea ta, eu zic ca stai excelent ! Nu e totul sa faci f. multi foliculi, mai trebuie sa fie si de calitate. O sa vezi ca o sa fie bine ! Cu Moisica ai mai tinut legatura ?
pozici
melutzica spune:
Rami, sa fiu sincera nu am intrebat de ce trebuie sa repete tocmai aceste analize pt ca nu am avut niciodata probleme cu hormonii si mereu analizele mi-au iesit perfecte.Poate asa este procedura nu stiu..Am sa intreb cand mai merg la el si iti spun mai multe atunci
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
carry spune:
Rami... iti doresc sa ai si rezultate in urma tratamentelor si a !
Multumesc ptr incurajari,incerc sa nu ma stresez, asta este, de acum cum va vrea DD !
Moisica m-a introdus la prof dupa care colaborarea noastra s-a incheiat !Ne mai intalnim pe holuri la Giuly , imi mai da cate un sfat , ma mai intreaba de sanatate si cam ..atat !
danyalo spune:
hello gagici
Incep cu felicitarile ...Cellu si Mr. Cellu--felicitari!!! Ati reusit! sarcina usoara va doresc!
Apoi continui cu parerile de rau pentru Korica si madlen...capul sus fetelor...vorba Lachiutei--al doilea e cel castigator!Putere sa gasiti sa treceti peste ! Un gand bun de incurajare caci veti avea bebicii vostri pana la urma!
Delia, Antosit pumnii mei sunt stransi---stransi...da Doamne sa fie bine!
zouzou...mamica sa aiba grija mare de puiuitii ei...caci sunt taaare pretiosi!
ramicaaaaaaa ce tinere de minte ai tu pustoaico!!
Am comis prima injectie de difereline in dimineata asta!! Ai-ai!! stangace si neindemanatica fiinta sunt! Mi-a tremurat mana...vai...mi s- a inrosit... a curs si un pic de sange...dar la final am reusit!...cu valul si cu DD inainte...of-of..mai-mai!
Deci sunt colega cu aurel_cris!!
sherry---multam ca ai avut rabdare sa ma asculti dimineata.. fata gravidoasa
Eu nu ma simt bine deloc.De ceva vreme de cand a venit caldura....mi-am dat ap. digestiv peste cap: balonare, dureri....tot tacamul..intepaturi... intr-un cuvant... nashpa...si nu trece cu nimic din ce iau!
Dar cea mai grava pb. a mea...este lipsa somnului...pe bune...de aproape o saptamana...nu am dormit decat 2-3 ore la inceput..iar de cateva nopti desi iau produse naturiste...adorm...o jumatate de ora-o ora...max...si ma trezesc...iar pana dimineata...ma zvarcolesc in pat! Nu mai stiu ce sa fac! Vreau sa dorm dar nu pot..nu vine...nush ce inseamna asta..dar stiu ca nu mi-e bine...si am inceput si inhibarea!
Dar destul cu vaicareala!
La eco dinaitea tratam. de inhibare.....( in ziua 19) endo 12,5... siiii!!! surprise for me: si ov. dr. si cel stang...ovulasera cu una-doua zile inainte!total neobisnuit pt. mine...av. in vedere...ca 2 luni dupa laparo...nexam foliculi!Ee...dar om vedea noi...sanatoase sa fim!
kittisor- te-ai intors de prin strainataturi???
Deliutza- poate punem de o intalneala...nu de alta...dar tre' sa pasezi broscaritele...conform obiceiului!Sa dea DD sa serbam.... o veste suuper buna! Bafta multa!
Oana, cristinici, criss, ioanatugs,moniland,carry,baby_f, madalina 28, dj mamica, teli, aldolina,lilianafi, galuscuta,adina,-- pustoaicele!
scuze daca am uitat pe cineva!( dar sunt doar f. nedormita)
Anca Wish, Rrelya- mult succes..pt. la toamna..indiferent de usa la care veti bate..imp. este sa va atingeti scopul!
dany
Doamne ajuta!