FIV 118

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca stai linistita ca eu nu ma supar absolut deloc!Vreau doar sa iti spun ca T si-a facut treaba bine din punctul meu de vedere,adica a extras foliculii si a pus bine embrionii,in rest la ecografii mi-a spus dimensiunile foliculilor si a endometrului,dar...tratamentul mi l-a dat d-na Matei si tot ea la ajustat cand a fost cazul.Analizele toate tot cu ea le-am facut.Acum despre ea....are si dansa reusite ( cu alti doctori ) si nereusite ca si fiecare,dr. Marinescu are si dansul o sumedenie de reusite dar si nereusite destule,doar ca tocmai pt ca e f cunoscut merg la el mult mai multe paciente si astfel procentajele difera.Nu se stie...poate am sa ajung si la dansul....Dar ( si cu asta ichei) uita-te la Cellu care a facut FIV la spitalul Titan cu dr. Predoi si eu am auzit ca de curand se face acolo FIV ,chiar MOana se interesase si a renuntat sa faca acolo procedura pt acelasi motiv: sunt incepatori.Eh....daca DD vrea se intampla,daca nu,.....
Poate intru si eu in "hora de toamna" cu voi,tu,Relya,vom vedea...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetelor de ieri nu am avut net si tare rau eu,miine plec putin si o sa va mai citesc tocmai luni ,bafta multa va doresc la toate si va tin pumni la cele care sunteti in tratamente sau in asteptare de rezultate.
Acum ma apuc sa citesc din urma iarasi,nu ma tin deloc de voi
CELU FELICITARIIIIIIIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Buna , fetelor !
In primul rand vreau sa felicit familia fericita Cellu !
Nici nu voiam sa mai intru pe DC dupa atatea vesti proaste ..Kora, Madlen...imi pare f rau pe Kora am admirat-o mereu ptr optimismul sau,acum e bine ca priviti in viitor
Antosit..iti tin pumnii !!!
Zouzounaki ...credinta ta cred ca a facut minuni,sa te ajute DD in continuare !
Si eu sunt putin cam suparata pe ovarele mele care nu au raspuns tocmai bine la stimulare, ieri , dupa 8 zile de stimulare aveam doar 5-6 foliculi, cel mai mare de 13.5 mm , endometrul era de 11.5 mm drept ptr care prof mi-a marit doza de menogon la 5 fiole pe zi !
Daca nici eu nu am foliculi suficienti, emotii am si cu spermograma sotului, ce se va alege dupa ICSI ?
De ieri am inceput sa simt ceva intepaturi la ovare, dar chiar daca vor mai apre si alti foliculi,nu vor ajunge la maturitate pana duminica cand, parca, spunea prof ca va fi punctia !
Eu am menogon pana vineri , se poate sa fac vineri si menogon si pregnyl ptr ca punctia sa fie duminica ???Sau am inteles eu gresit ?
Va tin pumnii tuturor si sa fie un capitol mai optimist decat anteriorul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Cellu si MR.Cellu, mii de felicitarii

si BB sanatos si la termen

uau,insfarsit o veste bunaaaa,se pare ca,capitolul acesta este cu nocorc

Azi mi-am scos primul set de analize hormonale dupa FIV-ul nereusit(si astea facute in ziua 7 a primului CM de la FIV); sa trec rezultatul sa va dati si voi cu parera:
TSH-1.57(0.10-4.00)
T3-3.23(1.64-5.2)
T4-1.34(0.71-1.85)
Prolactina-41.5(6.0-29.9)
DHEA-S:254(60-410)
TESTOSTERON:0.40(0.2-1.3)
Cam asta ar fi prima runda,eu zic ca nu este rau deloc nu?Mai urmeaza sa primesc rezultatul de la androstendion si apoi merg din nou la medic .
Va pup pe toate fara exceptie

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Carry multumesc pt cuvintele frumoase!Iti doresc mult succes,nu uita,unu embrionas viteaz e tot ceea ce ai nevoie!!!!In ziua in care faci pregnylul nu mai faci si menogon ( adica stimularea) si la 36 de ore trebuie sa ti se faca punctia.Te rog nu te uita la vestile proaste si scrie-ne in continuare, fiecare are sansa ei!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Carry in primul rand nu te mai stresa fara rost. Stai foarte bine in a 8-a zi de stimulare. De cate ori sa-ti spun ca sa ma crezi?
Poti face menogon pana in ziua cu pregnylul inclusiv. Si eu am facut asa. Bafta multa!!!

Cellu si Mr. Cellu felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos, mancacios si mumos care sa va aduca numai bucurii!

Kora si Madlen imi pare tare rau de nereusita voastra. Sper sa va reveniti repede si sa va reincarcati bateriile pentru o noua incercare. Eu intotdeauna am spus ca nu voi face decat o incercare. Prima oara nu am reusit. Am reusit a doua oara. A doua oara eram atat de pregatita psihic pentru un nou esec incat imi planificasem fiv 3 pentru luna martie.
Cine se da batut dupa o incercare fiv nereusita poate sa spuna ca nu a incercat fiv. Sunt foarte multe fete care reusesc din prima incercare, norocoasele de ele! Cele mai multe insa reusim la al doilea, al treilea fiv.

Bafta multa tuturor!

lachi 25+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

dragele mele,m-am ridicat din pat sa va intreb ceva...inca n-am apucat sa citesc din urma...am s-o fac dupa ce postez...sint ingrijorata ca de dimineata de la 6 pina acum non stop,simt in partea stinga la mijloc,ca un puls mereu..ca un spasm...am sunat la clinica si mi-au dat buscopan plus...imi era teama sa nu fie spasmus ale uterului,ca ma gindeam ca incearca puiutii sa se prinda ..dar medicul mi-a zis ca numai de maine vor incerca sa se prinda...am luat buscopan plus,dar pulsul acela din burta nu s-a oprit...le simt ca pe niste lovituri mici interioare..oare ce or fi???astept sa-mi raspundeti...ce pot fi?ce sa fac?

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

CELLU FELICITARI MAMICO!!! SA AI O SARCINA USOARA PLINA DE SANATATE ,SI NU UITA SA NE TRAGI DUPA TINE

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Cellu, FELICITARI !!! , deci durerile alea au fost de bineeee ! Te si ai grija de tine si de bb, sa ne scrii cum te mai simti cu usoara hiperstimulare pe care ai facut-o. Felicitari si pentru Mr. Cellu, e bine ca viitor tatic, nu ?

Zouzounaki, cu siguranta ca acele spasme uterine sunt de la ET, iti dai seama ca au umblat totusi cu instrumentar medical in interior, e normal ca organismul sa se "revolte" putin. Ar trebui sa treaca insa cu No Spa si stat in pat, chiar daca nu imediat. Nu te ingrijora.

Melutzica, stai f. bine cu analizele, bravo! Dar spune-mi, te rog, de ce ti-a dat sa faci DHEA-S, testosteron si androstendion ? Eu stiam ca astea se fac in momentul in care exista o suspiciune de tendinta androgenica (eu ma confrunt cu ea intr-o oarecare masura). Am citit ca tratamentul de stimulare pentru FIV o accentueaza, tie ti-a spus ceva medicul in sensul asta ? Analizele de ziua 2 (FSH, LH, Estradiol) nu le repeti ?

AndradaP, BAFTA MAXIMA maine la test, o sa ma gandesc la tine si o sa-ti tin pumnii !!! Esti abia z.10, nu ? Sa vii cu rezultat BUUUN, e musai, ai auzit ??!!!

Nusy, bafta multa in continuare, sa ai oute multe, rotunde si frumoase !

Ioanatugs, se apropie, se apropie...

KITTA, tu ce mai zici ? Ai fost la doctor cu analizele de coagulare ?

Dany, tu parca azi urma sa incepi inhibarea, nu ? Sau ma lasa memoria de batranete... Cum a fost ? Sper ca nu m-am demo-injectat degeaba. Mai zi-ne si noua ceva de tine.

Lachione, esti o prezenta cam rara in ultima vreme, dar de fiecare data cand te "vad" ma bucur tare mult ! Pe cand o intalnire adevarata, ca tare vreau sa-ti mai vad burtica...

Anca, Relya, sa incepeti cu dreptul la toamna, s-ar putea sa ma alatur si eu gastii, daca nu-mi vine vreo alta idee pana atunci.

Va pup pe toate si sper ca DD sa-si indrepte privirea asupra noastra, a tuturor !

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira03051979 spune:

buna fetelor... m-am lansat si eu pe acest forum de curand. nu am prea avut timp sa scriu... munca, munca si iarasi munca... mi-am promis ca o sa-mi fac timp si pentru mine si problema mea... vreau sa stiu si eu de la voi ce urmeaza dupa ce iti intocmesti dosarul fiv, ptr ca d-na dr. cocei nu mi-a dat detalii. si daca sunteti dragute sa-mi explicati si mie ce urmeaza, v-as fi vesnic recunoscatoare. am citit tot ce e pe acest forum si cred ca ma pierd pe drum, dar cred ca e din cauza ca sunt abia la inceput.
gasculita, multumesc ptr raspuns si ptr urari... sper sa fim toate binecuvantate si sa ne ajute D-zeu sa avem parte de ceea ce ne dorim cel mai mult in viata -

Mergi la inceput