FIV 118
Raspunsuri - Pagina 29
Andrada.P spune:
Kitta bine ai venit!! Nu ne-am vazut inca, o sa ne vedem miercuri!
Fetelor cum nu pot sa stau chiar degeaba, m-am gandit sa fac niste analize hormonale pentru ca - cred eu - am avut ceva probleme cu estrogenul in perioada FIV-ului. Stie careva ce hormonale trebuie facute si cand? Eu ma gandeam sa fac LH, FSH, estradiol si prolactina intr-una din zilele 3-5 de CM. Voi ce spuneti?
toate FIV-oasele!
Andrada
ladyxe spune:
quote:
Originally posted by ladyxe
va rog lamuriti-ma si pe mine daca puteti, am gasit progesteron si pe el scrie ca contine hidroxiprogesteron, sa-l iau? o fi bun?
din cate am aflat progesteronul ar fi un hormon natural, pe cand hidroxiprogest e un derivat de progesteron, dar au cam aceeasi indicatie.
fetele care ati folosit, stiti ceva? va rog lamuriti-ma si pe mine
Nico
chiar nu stie nimeni nimic? hai va rog eu mult, luminati-ma, incep sa intru in criza de timp.
KoraPop spune:
Buna dimineata!
Zouzou eu papam seara 1-2 kiwi si a doua zi dimineata mergeam destul de lejer la wc…azi cum te simti,cand faci testul ca nu mai stiu?
Crystal eu cred ca atat timp cat valoarea bhcg nu e zero a existat o tentativa cat de mica de sarcina,dupa parerea mea hormonii luati ( eu am luat doar menogon) nu au in componenta hcg asa ca nu poate fi de la la menogon,singurul medicament care poate da rezultat eronat e pregnylul,dar eu am luat o injectie de 5000 UI si testul l-am facut dupa 16-17 zile ( si l-am repetat apoi dupa 2 zile si a iesit tot valoarea 1,00 UI/mL )asa ca se eliminase din organism ( cel de 5000 se elimina dupa maxim 10 zile ),la tine nu stiu ce si cate medicamente ai luat ,insa oricat de infundate ar fi trompele minuni s-au mai vazut sau de multe ori un isi gaseste loc sa ajunga in trompa unde cei doi se intalnesc dupa care uneori din cauza trompei nefunctionale celula fomata din ovocitul femeii cu barbatului nu mai poate inainta si asfel se ajunge la sarcina extrauterina in cel mai rau caz.Hormonul hcg nu exista deloc in organismul unei femei in mod normal numai in cazurile mai sus mentionate,eu asa stiu,daca gresesc imi cer scuze.
Andrada eu imi voi face la urmatorul CM FSH,LH,estradiol si in zi 21 progesteron.Prolactina mi-a zis sa nu o fac ,nu am avut niciodata probleme cu ea ,dar poate am sa o fac din proprie initiativa totusi.
Doris nu fii trista,poate e mai bine asa,priveste totusi partea buna a lucrurilor,nu ai mai dat si banii pt procedura si data viitoare cu alta schema de tratament vei avea precis mai multe sanse.
Fetelor va doresc un inceput de saptamana minunat!
Kora
CARPE DIEM!
Aldolina spune:
Buna dimineata harnicutelor!
Intru si eu pe forum dupa cateva zile de pauza - probleme cu netul, bine ca s-a rezolvat.
Galuscuta, Felicitari pentru galuscuta mica (mic) sa fiti sanatosi si sa ai sarcina usoara!
Teli iubita, imi pare rau pentru nereusita ta, stiu ce inseamna sa traiesti pentru a treia oara esecul unui FIV, insa asa cum spuneai si tu, trebuie sa treci peste acest moment si sa incepi din nou sa-ti faci planuri. Uite de la mine
Zouzou, multumim pentru bebelusii melomani, chiar m-a binedispus filmuletzul. Impotriva mananca kiwi, cum spuneau si fetele si mai poti manca paine din tarate. Nu stiu daca gasesti la voi acolo, la noi se gaseste. Daca nu, da-i bataie cu kiwi ca functioneaza. Ai grija de puiutii din burtik, sa ramana acolo bine fixati.
Antosit, Angelia, aceiasi urare si pentru voi! Sa ramana puiutii prinsi de mamicile lor inca opt luni jumate.
Nusy, bafta marti la punctie. Tin pumnii sa fie bine din toate punctele de vedere.
Adina 67, Loralai, spor la injectat si stimulare in continuare.
Doris, tin pumnii sa ai foliculasi frumosi si sanatosi.
Kora, si eu dupa fiecare FIV, chiar si luna urmatoare primului ciclu dupa FIV, am sangerat cu cheaguri.
Aly, eu ma simt ca si cum nu s-a intamplat nimic.
Azi ma doare putin capul ceea ce la mine e semn ca se apropie rusii. Am mai scris eu saptamana trecuta de lipsa simptomelor, cand cazusem intr-un butoi de pesimism, dar am iesit de-acolo, acum continui tratamentul de sustinere (desi cred ca inutil) si astept ziua de joi cand ma duc sa imi fac BHCG-ul, apoi CM, apoi sa ma duc sa discut cu dr., sa vad ce e de facut. Cum spuneam, oscilez intre inca un FIV la Giuly si clinica din Szeged. Altfel, sunt plina de optimism si incredere ca pana la urma voi reusi! Chiar daca nu va fi de aceasta data...
Moniland, Cris86, Madalina28, Zouzou, Aly, multumesc pentru gandurile voastre.
Pussilici cu Titi, Sheritra, Adhnana , Andicu, Cellu, Galuscuta si toate mamicile fericite cu BB la purtator, aveti grija de voi si puii vostrii, mai ales pe caldurile astea.
Pup toate fetele fara nici o exceptie! Numai bine tuturor.
Iyoana spune:
DORIS, imi pare rau ca experienta ta FIV s-a incheiat asa de curand. Poate refaci schema de tratament si raspunzi mai bine data viitoare! Multa sanatate iti doresc!
Kora, FIV 2 a ramas pentru in toamna sau mai devreme? Oricum ar fi, iti tin pumnii!
Zouzounaki kiwi este cu siguranta un laxativ natural demonstrat! Ai grija de tine si de bebici, stai la aer curat si bucura-te de aceste momente!
Nusy, ma gandesc la tine sa fie bine la punctie!
O zi minunata tuturor fetelor in asteptare sau in tratament, in analize sau, pur si simplu, fetelor care nu inceteaza sa spere in sansa lor!
iyoana
Aldolina spune:
Doris71, iarta-ma, acum am vazut ce ai scris, nu stiu ce se intampla cu paginile astea. Imi pare rau ca nu mai faci acum dar lasa ca la toamna o sa fie bine, ai sa vezi.
Andrada, ai vorbit cu dr.? Ce spune?
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by KITTA
Sa inteleg ca a fost o intalneala si nu ati mai avut rabdare pana saptamana viitoare ca sa fiu si eu prezenta.
Deci stai linistita ca te-am asteptat, miercuri e intalneala! Cine vrea sa mai vina sa-mi trimita PM!
Gabiu, sa-ti traiasca baiatul, mai da' cata flacaul! Falnic de 4.300 ce-ai mancat mai Gabitule, numai peste toata sarcina?
la fetele in focuri!
Shery 15+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
KoraPop spune:
Aldolina eu doar in zi doi am eliminat o mucoasa endometriala mai intarita si mai ciudata in rest fara cheaguri,doar culoarea parca e mai rosie decat de obicei cand e un rosu mai inchis,in fine,a fost si s-a dus.Abia astept sa ma duc la eco sa vad ca totul e bine asa cum ma si simt...eh ce inseamna sa fim la program de "recuperari' ,suntem de-a dreptul zambareti eu si sotul meu,azi chiar a intarziat la job ,uitase si ca are o sedinta importanta
Sheri poate vin si eu la intalneala ,e posibil ca sotuiorul meu sa plece miercuri in delegatie,am sa te sun daca vin sa imi dai detalii cum sa ajung acolo unde va intalniti.
Iyoana inca nu stiu exact in ce luna voi face FIV 2,luam fiecare pas pe rand,fara planuri pe termen lung.Voi cand faceti FIV cu biopsie,ati hotarat?
GABIU FELICITARI pt flacaul mare si voinic!
Kora
CARPE DIEM!
andicu spune:
Gabiu, felicitari mamico! sa fiti sanatosi si cumintei!
Aldolina, !
tuturor!
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
cellu spune:
Sunt tot Mr. Cellu:
Cellu este tot in spital cu hiperstimularea ovariana care nu a prea dat inapoi. Dupa aprox. 8 perfuzii cu albumina tot ca un butoi suntem.
Am avut niste zile de cosmar.....sa va povestesc:
Ziua 13 dupa ET(Miercuri)...BHCG: 192;
Z 15 dupa ET(Vineri)......BHCG: 355;
SAMBATA la pranz.....sangerari moderate .....pana seara.
DISPERARE ...PALNSETE...RUGACIUNI...etc.
DUMINICA ...s-a oprit sangerarea, in continuare DISPERARE ...PALNSETE...RUGACIUNI si mai nou calmante.
Azi (Luni)...zii asteptata cu cele mai negre gandurii dar si cu putine sperante.
LUNI: ziua 18 dupa ET ....BHCG: 1000 si ceva (nu ne-au spus exact)
URAAAA !!!!
Suntem (eu cel putin) cu nervii la pamant.....
Dar nu conteaza ....bine sa fie.
Cele mai bune urari si indeplinirea ....DORINTEI...pt. toate ....va uram.
Sper ca in curand Cellu sa se dezumfle si sa ajunga acasa si atunci o sa va mai scrie ea.
Va pe toate.
Doamne ajuta.
Cellu