FIV 118

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Zouzou,am inteles ca bun pentru constipatie ar fi kiwi.Nu am testat,insa ma gandesc ca daca incerci,cred ca rau nu are cum sa-ti faca,nu?
Pupici si asteptarea sa-ti fie cat mai usoara

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Adhnana

pupici si bafta multa tuturor in asteptari sau in tratament!

Adhnana 18+

Adhnana multumim frumos pentru gindurile tale bune
sa-ti traiasca bebelina din burtica..vreauuu sii euuu

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Flori asa am sa fac..maine am sa pap kiwi...mi-a trecut senzatia aceea de usturime in burtica,ma simt mai bine...multumesc

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Flori: multumesc pentru pumnisori!

Zouzou: supozitoarele cu glicerina sunt foarte bune.Poti sa le folosesti.

In alta ordine de idei,vin cu vesti pentru fetele care o stiu pe Gabiu. Putin mai devreme mi-a trimis un mesaj: "joi s-a nascut bb Albert, 4,300 kg".
Se simte foarte bine dupa cezariana ,bb e somnoros si mancacios si maine vin acasa. Felicitari si aici, draga mea Gabiutzu!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Zouzou, asa stiam si eu: supozitoare cu glicerina si kiwi. La mine n-a fost nevoie de supozitoare dar kiwi am mancat la greu.
Nusy, sa-i traiasca bebele lui Gabiu, sa fie sanatos si sa-si bucure parintii.

Mergi la inceput

Nusy transmite-i lui Gabiu,felicitari din partea noastra...Dumnezeu sa-i binecuvinteze copilasul!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feteloram picat si eu inapoi din Germania unde nu am gasit Progesteron de 25 mg. Ziceau ca exista numai de 250 mg. Am intrebat la toate farmaciile care mi-au isit in cale si pana la urma am renuntat ca trimit reteta la unguri. Tot acolo e mai sigur!
Andrada.Pcum esti ca nu am apucat sa citesc din urma si nici nu cred ca mai citesc ca e prea mult si de maine o iau de coada si trebuie sa recuperez saptamana asta de lipsa si zau ca nu stiu cum o sa imi intru in ritm.
Sa inteleg ca a fost o intalneala si nu ati mai avut rabdare pana saptamana viitoare ca sa fiu si eu prezenta.
Sheritascuze, poate ca ti s-a parut ca am fost cam repezita la telefon vineri, dar eram si contra cronometru.
Sper sa ne mai vedem curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitari gabiu
bine ai venit Albert[

va pup pe toate si va tin pumnii..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele mele, am intrat si eu in linie dreapta pentru fiv.Am fost saptamana trecuta la Cocei si mi-am luat menogonul.Am luat si lista anlizelo pt fiv(restul ca marea majoritate le am facute.)O sa incep o stimulare si daca se va ajunge la hiperstimulare ca data trecuta ,voi face punctie.Luminati-ma si pe mine, Cocei mi-a zis ca se dezvolta sub 3 embrioni ma costa 300 euro, daca sunt peste 3, 1400.Ce va sa insemne asta?
Nu merg pe scheme clasica de stimulare de la giulesti pt ca am PCOS.
Stiti ceva de cum e la Dacia?Ati facut vreuna fiv acolo?
Va pupicesc pe toate, fara de exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, dar scrietzi, nu gluma... Abia pot tzine pasul cu cititul...
Kora: apropo de intrebarile tale legate de beta hcg....faza: eu am ambele trompe infundate...bine de tot....adica dupa 2 laparoscopii shi chinuri, s-a ajuns la concluzia ca nu au cum sa le tzina deschise... Luna trecuta (1 luna dupa FIV) imi tot intarzia CM-ul... Mie de obicei imi vine la 30-35 zile....dar luna trecuta, in Z37, m-am "suparat" shi am zis sa refac shi nishte analize, sa mai fac altele noi despre care am auzit pe la voi...etc... Shi ajunsa la laborator (IDS), ma gandesc sa fac shi un beta-hcg... de ce nu?!.. Stupoare: mi-a ieshit valoarea 1, pe o scara de la 0 la 5...la fel ca la tine...shi ma gandesc, shi ma framant....pana in Z45 cand a venit CM-ul in toata splendoarea...Luna asta am intrebat-o pe doctora shi a zis ca sarcina se vede la valoarea de peste 5?!?!?!?! Eu una nu am intzeles nimic, dar in mod sigur nu aveam cum sa raman gravi singura, fara ajutor medical...Asha ca, ce sa-tzi zic, poate mai dau erori shi laboratoarele sau poate este de la altceva....adica hormonii bagatzi cu nemiluita in corpul nostru...
Aldolina: abia ashtept sa-mi spui cum te simtzi...
Pupici la toate fetele!!! Fara exceptzii

Aly

Mergi la inceput