FIV 118

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cellu
FELICITARI sa dea DD sa fie bien pina la urma si sa veniti acasa cu bebici bine lipiti si duap noua luni sa le aveti sanatosi si frumosi.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cellu tinem pumnii incontinuare...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cellu si Mr. Cellu totul va fi bine ,DD e alaturi de voi,multumim pt detalii si tin pumnii in continuare!Mr. Cellu fii barbat ,Cellu are nevoie de tine si bebe la fel,incurajeaz-o si ajut-o sa nu se streseze,bucurati-va pt comoara voastra:

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Cellu si Mr. Cellu, FELICITARI si sanatate multa, sa fie bine pana la capat!

Koricica, inca nu stim exact cand o sa facem biopsie + ICSI, pentru ca acum mi-am pus in gand sa vorbesc cu dr. Matei sa fac si eu stimulare cu riscul sa nu gasim nimic la biopsie...Parca nu as vrea sa conservam spermatozoizii pentru ca s-ar putea sa isi piarda calitatea...Dar asta inseamna si mai multi bani...Mai vedem, probabil in toamna!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dragelor greu ma tin eu dupa voi,am fost plecata din Bucuresti si am vazut ca ati scris iarasi o gramada.La mine atrecut o saptamina de inhibare dar nu ma simt prea grozav am tensiune si pulsul marit,ma simt nervoasa,nu pot dormi ca lumea.Noroc ca sunt super ocupata si nu am timp sa ma gindesc prea mult la ce se intimpla in jurul meu.Astept cu nerabdare sa treaca si saptamina asta sa ma pot duce luni la control si daca DD vrea poate totul va fi ok sa incep stimularea.Sper ca se vor duce si caldurile ca imi este teama sa ies din casa in starea asta.
TELI,ANDRADA vom reusi toate pina la urma mai devreme sau mai tirziu veti vedea
ZOUZOU,ANTOSIT,ANGELIA aveti grija de voi ca acum aveti puiuti la purtator,va tin pumni
GALUSCA,CELLU SI MR CELLU felicitarii
GABIU sa-ti traiasca ingerasul
DORIS capul sus,data viitoare va fi bine ai sa vezi
NUSY sunt pe urmele tale si iti tin pumni, o sa fie bine ai sa vezi
DANYALO deci vom numara zilele impreuna,sa ne ajute DD sa reusim
CARRY tu in ce stadiu mai esti???
IOANATUGS merci pentru urare
lilianaFI
Va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Un nou capitol plin de vesti bune
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=100218

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna,

Va urmaresc de mai bine de un an. Ma bucur si ma intristez alaturi de voi citindu-va povestile. Vreau sa va multumesc pentru tot ajutorul pe care indirect mi l-ati dat. Da, este adevarat! De multe ori am invatat mult mai multe de la voi decat de doctorii mei care cu greu spun mai mult decat "e ok". Eu niciodata nu am putut afta rezultatele unor analize de sange sau marimea endometrului. Tot ce mi s-a spus a fost "OK" si cu asta basta. Am mers mai departe...

Azi mesajul postat de Mr. Cellu m-a determinat in sfarsit sa va scriu. Sper ca prin povestea mea sa intaresc moralul familiei Cellu.

Iata acum pe scurt povestea mea: incercam de mai bine de 10 ani sa avem un copil. Toate analizele facute in mai multe locuri au avut acelasi diagnostic: inferilitate primara din motiv necunoscut.
Anul trecut am facut 6 IA toate fara success iar in toamna lui 2006 primul FIV. Tratament: suprefact nasal/puregon/pregnil. In decembrie am avut un singur embrion transferat care a rezultat in sarcina. Sarcina a decurs bine pana in saptamana 9 cand s-a oprit din evolutie. Dupa o luna pauza am inceput al doilea FIV cu accelasi tratament si tot un singur embrion transferat (asta a fost sfatul medicului fiindca mai am 3 congelati). In ziua 10 de la ET am inceput sa ma umflu ca un balon. In 4 zile am luat 6 kg si 20cm in talie. Diagnostic: hiperstimulare ovariana si bineinteles sarcina.
Mr. Cellu procesul de revenire la normal este foarte incet si asta este normal din cauza bHCG-ului care creste. De abia din saptamana 5a am simtit o oarecare imbunatatire dar si acum ma mai simt putin umflata. Am stat o saptamana in spital timp in care am facut o singura perfuzie cu albumina si 3 cu glucoza. Zilnic mi-au facut o injectie cu clexan care impiedica coagularea sangelui si nu dauneaza sarcinii. Am continuat clexan si acasa timp de 10 zile cand am vazut ca toti am intrat pe panta descrescatoare. Trebuie zilnic monitorizata cantitatea de lichid (nu mai mult de 1l) si de urina (trebuie sa fie in balans), greutatea, marimea in talie si tensiunea arteriala. Cand toate arata o tendinta descrescatoare usoara sunteti pe drumul bun dar se pare ca totul se va sfarsi in jurul saptamanii a8a. Pana atunci rabdare fara stress si multa multa odihna in pat.

Sper sa fi ajutat cu mesajul me catusi de putin. Va tin pumnii la toate si sper sa citesc de acum incolo numai si numai de reusite.

Bafta multa!

Mii de scuze pentru mesajul prea lung. Promit sa fie primul si ultimul cu o asa lungime...

Numai Bine!

Mergi la inceput