Grasime jos fara operatie
Ati auzit vreodata de LIPOLYSIS?
Aici in Finlanda femeile sunt innebunite dupa asta. Sunt niste injectii care topesc grasimea.
Raspunsuri
Clover spune:
E prima data cand aud asa ceva. Am citit ca injectiile sunt incomfortabile si trebuie repetate lunar de 4-5 ori. Intrebarea mea e : nu ramai cu denivelari? Ma intreb daca are vreun efect asupra celulitei.
Keep the promises you make to yourself.
KULTA spune:
Chiar Simbata sunt programata pentru o serie de injectii. Chiar sunt recomandate in cazul celulitei.
anky spune:
Eu am auzit de ele dar lumea aici nu e prea incintata de ele.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
daniella4 spune:
Kulta, sa ne spui cum a fost. Eu n-am auzit niciodata de aceste injectii.
Cate trebuie facute?
Care e randamentul..injectie/grame grasime topita?
KULTA spune:
Fetele,
Se pare ca nu poti face mai mult de 10 o data. Se spune ca 80% din persoane raspund pozitiv si bine dupa prima tura de injectii, 15% au nevoie de 2-4 serii iar 5% din nefericire nu raspund pozitiv. Sper sa ma numar printre cei 80%.
Mi s-a spus ca prima tura ma costa in jur de 800e si sper sa imi rezolve coapse inerior exterior, genunchi si solduri.
Vin cu raspunsuri imediat ce am ce spune.
Iata un link in lb engleza.
http://www.lipolysisfinland.com/introduction/
Clover spune:
Eu zic sa iti faci poze inainte/dupa si sa te masori inainte/dupa. Oricum mi se pare scump. Numai o serie e 800E? Deci peste 3000 tot tratamentul. Dar pentru frumusete ![]()
Succes si sa ne tii la curent.
Keep the promises you make to yourself.
anky spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Fetele,
Se pare ca nu poti face mai mult de 10 o data. Se spune ca 80% din persoane raspund pozitiv si bine dupa prima tura de injectii, 15% au nevoie de 2-4 serii iar 5% din nefericire nu raspund pozitiv. Sper sa ma numar printre cei 80%.
Mi s-a spus ca prima tura ma costa in jur de 800e si sper sa imi rezolve coapse inerior exterior, genunchi si solduri.
Vin cu raspunsuri imediat ce am ce spune.
Iata un link in lb engleza.
http://www.lipolysisfinland.com/introduction/
Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Eu cunosc doua persoane care si-au facut si acum le pare rau spunund ca au aruncat banii pe fereastra.Din moment ce au inceput sa manince mai nesanatos tot s-au ingrasat la loc in zona respectiva si mi se pare normal din moment ce depunerile de masa adipoasa sint programate genetic.Cred ca e mai bine sa optezi pentru liposuctie daca vrei sa fi sigura de reusita.

marybell spune:
intr-o emisiune unde era invitata Daniela Ghiorfi, spunea ea ca a incercat aceste injectii, ca sunt scumpe (la noi in Ro) si ca sunt foarte dureroase. nu a specificat insa, sau poate nu mai imi aduc eu aminte, dar nu stiu daca era si multumita de rezultatul acestor injectii.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
KULTA spune:
Raul este facut, programarea pentru simbata la fel. Eu sper ca nu voi avea nevoie de mai mult de 2 interventii pentru ca nu am prea multa grasime. Chestia enervanta este in interiorul coapsei, unde si cind aveam 45kg tot aveam ceva grasime si vara cind transpiram, "se frecau" coapsele una de cealalta si imi iritam pielea. Sper sa scap de acele sunculita si la fel, constructia picioarelor e mai solida si as incerca sa vad cum e.
Cit despre liposuptie, mi-e frica, anestezie, seringi cit casa de marii si recuperare dureros de inceata. Va tin la curent oricum.
Pupici
anky spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Raul este facut, programarea pentru simbata la fel. Eu sper ca nu voi avea nevoie de mai mult de 2 interventii pentru ca nu am prea multa grasime. Chestia enervanta este in interiorul coapsei, unde si cind aveam 45kg tot aveam ceva grasime si vara cind transpiram, "se frecau" coapsele una de cealalta si imi iritam pielea. Sper sa scap de acele sunculita si la fel, constructia picioarelor e mai solida si as incerca sa vad cum e.
Cit despre liposuptie, mi-e frica, anestezie, seringi cit casa de marii si recuperare dureros de inceata. Va tin la curent oricum.
Pupici
Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Ok,succes oricum.