Grasime jos fara operatie
Raspunsuri - Pagina 2
Fabya spune:
KULTA mult succes iti doresc,te asteptam cu vesti bune.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi
aiska spune:
Kulta iti doresc rezultate pe masura asteptarilor.
Ma intreb daca in cazul aripioarelor mele ar avea succes.Am slabit si am ajuns la greutatea initiala dupa a doua nastere dar problema mea dintotdeauna,aripioarele,au ramas.
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
hcclara spune:
KULTA, esti bine? pai esti o curajoasa, ce sa-ti zic, eu nu as fi avut curaj, cand aud de injectii deja mi se face pielea ca la gasca...si m-am uitat la pozele tale, oare ce ai vrut sa-ti scoti, ca nici n-ai ce...daca ai fi fost o grasana, mai ziceam, dar asa, pai tu esti o subtirica...
sper ca esti bine, sa vii sa ne povestesti si sa ne faci ciuda putin.
pupici, claudia
CristinaT spune:
Kulta cum esti? Cum a fost?
Ti-am vazut si eu pozele ... esti tare slaba pentru mine.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Fabya spune:
KULTA ce faci ai facut ?te simti bine ....te asteptam cu vesti bune.![]()
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi
KULTA spune:
Buna,
Va multumesc din suflet pentru incurajari. Ma simt..........ok :).
E dureros dar a fost si mai dureros.
Sa va povestesc. Aceasta interventie e relativ simpla. Mai intii iti face ecografia stratului de grasime, determina grosimea lui, apui marcheaza locul si trece la treaba, injectare.
Maximum de cantitate pe care corpul uman o poate suporta o data este determinata, 4 seringi mari, pline.
Din fiecare seringa se fac aproximativ 10 injectii la distante de 1,5-2cm.
Am inceput cu partea interioara a coapselor, DUREROS :(. Am uitat sa spun ca la capitolul reacti adverse, 10% manifesta senzatii de lesin si slabiciune in timpul impactului cu prima doza. Si....de ce sa nu fi fost eu prima pacienta cu acest efect advers pe care aceasta lady a tratat-o? BINEINTELES CA DA: ). Pe mine m-a luat cu stare de lesin, pe doctorita cu panica. In sfirsit dupa vreo 15 minute mi-am revenit si am reluat injectarea dar mai usor, adica mai calm, fara graba.
Dupa ce am scapat de interiorul coapselor, am inceput interiorul si exteriorul genunchilor si partea din fata a coapsei.
Acolo a fost mai usor.
Dupa ce am parasit cabinetul mai usoara cu 800e si mai umflata in partile injectate cu 2cm, am plecat. Nu e foarte dureros dar e incomod, e umflat, plin de vinatai, arde si aria de acoperire s-a extins cu 2cm de ieri pina azi. Ar trebui sa scap de umflaturi cam intr-o saptamina insa rezultatele finale apar dupa 8 saptamini. Oricum, daca atinge asteptarile mele, merg si pentru gamba si glezna si oricum imi face 250e discount.
Cam asta a fost. Daca aveti intrebari, va raspund cu placere.
Am uitat sa spun ca in tot acest timp e recomandat sportul, consumul a cel putin 2l apa pe zi pentru eliminarea substantei care "maninca" grasimea. Nu e recomandata sauna si nici solarul in timpul perioadei de 8 saptamini.
Va pup
hcclara spune:
KULTA
am simtit injectiile alea, numai citind...te admir pt curajul tau si iti doresc numai bine in continuare, Claudia
mira_m spune:
In cat timp se vad rezultatele, instant sau....
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!