Baietelul meu are piciorusele cracanate, ce ma fac
Ma numesc Steluta si am mare nevoie de ajutorul vostru, am un baietel de 1 anisor si 3 luni si este cracanat. Am mers la ortoped si mi-a spus sa ii dau Vitamina D3, dar aceasta nu se mai gasestei n farmacii.... ce sa fac??? de unde sa iau? ce sa-i dau in loc de Vit D3, Stiti cumva alt tratament? ma refer la tratament naturist medicul mi-a spus ca nu a asimilat bine calciu (vigantoulul) si de aceea este cracanat......
Astept raspuns
PM: S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?????
Va multumesc!Steluta si Alexandru
Raspunsuri
Alexa Ioana spune:
nu m'am confruntat cu problema asta, dar am o intrebare... vigantolul nu este vitamina d3 ???
crinuta spune:
Eu i-am rezolvat aceeasi problema baietelului meu cu Osteocare sirop. Face minuni dar nu stiu daca se gaseste in Ro.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
claujro spune:
Se gaseste Osteocare. Pediatra l-a recomandat copiilor mei. Eu am avut picioarele extrem de cracanate (paranteze) atunci cand eram mica...si acum 30 de ani, mama a rezolvat problema asta cu marea. Mers la mare an de an si acum am niste picioare...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
criscodrin spune:
crinuta,osteocare sirop cu calciu si cu vit d am gasit si in romania.Draga StelutaBB,am fost f multumita de siropuelul osteocare,daca te intereseaza poti sa-l comanzi de aici http://reclama/detalii.php?cod=OS03,il recomand cu incredere.nu ii mai dau de un an vigantol,ii dau doar acest siropel si pot sa-ti spun ca e minunat.
iulia_b spune:
Eu ma gandeam mai degraba sa faci niste analize, mai ales calcemia si fosfataza alcalina care pot indica un rahitism chiar si incipient. O intepatura, putine plansete dar stii exact ce are copilul, daca intr-adevar picioarele cracanate sunt un indiciu al rahitismului sau este constitutional. Calciul si vit D in exces poat fi daunatoare.
anky spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
nu m'am confruntat cu problema asta, dar am o intrebare... vigantolul nu este vitamina d3 ???
Ba da,Vigantolul este vitamina D.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
calatoare spune:
Steluta draga si baiatul meu de 1 an si 4 luni are tibiile curbe. Si tot vitamina D3 injectabil mi s-a recomandat. Si dupa lungi cautari, am gasit aceasta vitamina pe care mi-am cumparat-o de aici: www.zalmo.com
Dureaza cam 10 zile pana o primesti.
Multa sanatate!
aprilie1976 spune:
Si noi am avut tibiutele curbate si am facut 6 saptamani cura de vigantoletten 1000 cate 3 pastile pe zi; cand ii scade pofta de mancare reduci la 2, oar acum avem niste picioare...si binenteles mare cat cuprinde (cel putin 10 zile-recomandare). Intreaba pediatrul care il urmareste si ii stie dezvoltarea.
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Pentru picioare in X e acelasi remediu?
dulcetica
Subscriu.
Copilul meu are in continuare rahitism desi i-am dat vigantol intotdeauna. probabil nu se asimileaza. Am sa intreb doctorita si de Osteocare.