Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 6
danat spune:
Deocamdata, litoralul bulgaresc ramine cea mai buna varianta pt cei cu copilasi mici care nu au astimpar pe drum.
Noi am fi vrut in Sunny Beach anul asta, dar chiar si pt 100 km in plus, ne-am razgandit.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
casie spune:
buna fetelor,
sincer sunt nou utilizator de forum si ma descurc destul de greu, dar sper ca voi progresa
Marea mea problema este ca mi-am comandat rezervare in ....Bulgaria statiunea Nesebar in perioada 30 iulie - 6 august la Ifa Nesebar Bay. trebuia sa mergem 2 familii, dar ceilalti au fost informati de la o agentie sa nu mearga sub nici o forma acolo. oriunde la alt hotel dar nu acolo ca se pare mancarea este servita gen cantina, etc
am uitat sa va spun ca am luat all inclusive.
acum sunt destul de speriata
a fost cineva pe-acolo sau a auzit ceva de acest hotel sa ma ajute sa nu devina aceasta vacanta un stres pentru mine??
casie spune:
am uitat sa va mai intreb ceva daca aveti detalii despre "taxele de drum" la giurgiu, sau in bulgaria, etc, va rog sa imi spuneti si mie sa nu fiu chiar "total nepregatita"
va multumesc
CatXO spune:
Danat ai dreptate cu drumul. Nici eu nu ma incumet, cel putin anul acesta, mai departe de litoralul bulgaresc.
Casie bine ai venit pe forum. Nu stiu la ce te referi cand spui "mancarea e servita gen cantina". In general la all inclusive mancarea e servita in regim bufet suedez, adica mancarea e pusa pe niste mese si tu te duci cu farfuria si-ti pui ce doresti. Nu stiu daca m-am exprimat corect, dar sper sa intelegi...
Pupici
danat spune:
quote:
Originally posted by casie
buna fetelor,
sincer sunt nou utilizator de forum si ma descurc destul de greu, dar sper ca voi progresa
Marea mea problema este ca mi-am comandat rezervare in ....Bulgaria statiunea Nesebar in perioada 30 iulie - 6 august la Ifa Nesebar Bay. trebuia sa mergem 2 familii, dar ceilalti au fost informati de la o agentie sa nu mearga sub nici o forma acolo. oriunde la alt hotel dar nu acolo ca se pare mancarea este servita gen cantina, etc
a fost cineva pe-acolo sau a auzit ceva de acest hotel sa ma ajute sa nu devina aceasta vacanta un stres pentru mine??
casie
Eu cand am vreun dubiu legat de vreo locatie ma uit pe site-ul tripadvisor, si gasesc cateva comentarii ale turistilor care au trecut pe acolo.
Despre Ifa Nessebar Bay am gasit linkul: http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g303648-d604169-Reviews-IFA_Beach_Hotel_Nessebar_Bay-Nessebar_Burgas.html
Uita-te si tu ce scriu oamenii aia, se pare ca e f misto chiar!
La all inclusive masa e servita stil BUFET nu cantina! Poate au inteles gresit prietenii vostri...
P.S. Nu sunt nici bulgaroaica, nici agentie...
Ma intriga insa comentariile astea "de pe margine" ale unor sfatuitori care induc oamenii in eroare. Asa ca dati fratilor search pe google, ca de-aia e facut. Aveti poze cate vreti.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
geniest spune:
quote:
am uitat sa va mai intreb ceva daca aveti detalii despre "taxele de drum" la giurgiu, sau in bulgaria, etc, va rog sa imi spuneti si mie sa nu fiu chiar "total nepregatita"
va multumesc
casie
La Giurgiu am platit taxa de pod (241.000 lei vechi pe care i-am platit in RON)iar la bulgari am mai dat 5 Euro (taxa de drum). Atat ! Acum de 1 Mai.
Fania spune:
quote:
buna fetelor,
casie
Noi am fost anul trecut. Am stat la Ifa Palace dar face parte din acelasi complex cu Ifa Bay si Ifa Mare.
Poti manca oriunde in cele 3 locatii si poti intra fara probleme sa mananci la Palace (care e cu o stea in plus).
Sistemul este de toate mesele bufet, mancare a fost buna, sigur ca daca prietenii tai vor somon fumme nu vor gasi dar in rest e ok.
Nu poate inca rivaliza cu all inclusive-ul din Turcia dar pentru Bulgaria mi s-a parut super bine.
Orasul vechi e superb si eu zic ca merita.
Daca ai copii, all inclusive te scuteste de multe probleme iar la Ifa au si un miniclub pentru pici chiar destul de reusit unde fac tot felul de activitati,seara minidiscoteca si un mini aquapark.
Vacanta placuta !!
casie spune:
buna la toata lumea
va multumesc f. mult pentru raspunsuri. am uitat sa trec gen cantina in ghilimele, tocmai asta era si nedumerirea mea tinand cont ca rezervarea este all inclusive
am fost si anul trecut la Tismana in saturn tot la all inclusive, dar am fost foarte dezamagita. daca este interesat cineva sa mearga acolo pot sa-l ajut cu detalii.
oricum toate cele bune, si sa stiti ca m-am mai linistit putin
casie spune:
ma scuzati,
am facut referire la hotel tismana care se afla in satatiunea olimp si din greseala am trecut saturn
pupici
Guguluff spune:
CatXO, cum adica drumuri bune? Eu inteleg sa intrarea pe la Russe o fi mai ok dar spui ca ai trecut prin Varna-Balcik-Vama Veche deci pe unde am mers si noi la intoarcere. Tu n-ai nimerit pe portiunea aia cu drum decopertat? Si ca sa vezi ce mult m-au deranjat drumurile lor, le-am si facut poze:
http://i70.photobucket.com/albums/i120/elizamaria/IMG_6180.jpg
http://i70.photobucket.com/albums/i120/elizamaria/IMG_6179.jpg
Si pizza 1 leva adica vreo 1,8-1,9 lei si shaorma 1.5 leva deci vreo 2.5lei. Pai daca e asa acolo ma mut... Unde am mancat noi, in Nisipuri era cea mai ieftina pizza 12 leva si felurile cu carne 18 leva cel mai ieftin.
In ce priveste casele de schimb noi am fost sambata la una pe aleea de promenada de langa o catedrala frumoasa, langa un magazin Refan si la ora 20.00 inchideau. La 22.00 se inchidea KFC de aia am ajuns sa luam a doua teapa cu restaurantul ca in mod normal mergeam la un fast-food care macar are niste meniuri similare calitativ, peste tot in lume, nu la speluncile din Nisipurile de aur.
Oricum, sunt de acord ca este o chestie de gust, pt ca din grupul nostru de 9 persoane, doar unuia i-a super placut acolo. Ceilalti am fost mai mult sau mai putin dezamagiti(eu cel mai mult, cred).
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)