Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 7
CatXO spune:
Guguluff eu pe drumul ala nu am mers, or fi decopertat intre timp, altfel nu-mi explic. Chiar am aratat si prietenilor nostri cu care am fost si nici ei nu-si amintesc asa ceva. Pe de alta parte preturile de care iti pun nu le-am gasit in statiune, ci chiar in Varna, chiar pe promenada aia unde vis-a-vis e KFC-ul. In Albena, unde am stat mai mult erau preturile intr-adevar mai mari. De aia am preferat sa luam camerele all inclusive, ca sa nu avem probleme cu restaurantele. Oricum sper ca pana la vara, cand mergem cu gargaritele sa se refaca si drumurile.
Pupici
casie spune:
buna la toata lumea
referitor la decopertarea drumurilor, imi place sa fiu optimista si sa cred ca le pregatesc "pentru noi"
ei ce inseamna sa gandesti pozitiv
liliana29s spune:
Guguluff cit timp a durat drumul din Constanta pina in statiune ??? Noi suntem din Galati si plecam tot prin Vama veche si vreau sa-mi fac un calcul cam cit dureaza drumul cu totul.
Ati stat mult in vama sau a mers repede ???
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004
www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!
Guguluff spune:
Liliana, din Constanta pana in Vama Veche am facut putin ca e drumul foarte bun si relativ liber, cred ca am facut vreo 45 minute sau chiar 30. In vama am stat putin, s-au uitat doar la CI si am platit vigneta la bulgari. Ai grija sa ai 5 euro la tine ca nu au sa dea rest... Dupa aia am facut mai mult ca e drumul prost, vreo ora, o ora si 30 minute. Limita de viteza este mult mai jos ca la noi, erau portiuni unde erau 40, 50 km la ora si sunt filtre de politie pe drum. Eu stiu in jur de 2-3 ore, cam asa.
Catxo, noi am trecut pe acolo week-endul trecut si cred ca ala e singurul drum care merge spre Durankulak si apoi Vama Veche. Noi am mers pe el si la dus si la intors. Inseamna ca am avut noi ghinion. Mai era o portiune mare de drum in lucru si spre Balcik si te puneau sa ocolesti pe niste stradute calamitate. Oricum, nu ma mai plang de drumurile din Romania si daca mai aud pe cineva ca zice ceva de infrastructura noastra, il trimit la vecinii nostri care considera ca nu merita sa astfalteze pt fraierii de romani, ca ei vin oricum. Probabil drumul dinspre Germania spre statiuni e bine pus la punct, ca ei sunt clientii lor favoriti.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
casie spune:
quote:
Originally posted by liliana29s
Guguluff cit timp a durat drumul din Constanta pina in statiune ??? Noi suntem din Galati si plecam tot prin Vama veche si vreau sa-mi fac un calcul cam cit dureaza drumul cu totul.
Ati stat mult in vama sau a mers repede ???
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004
www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!
intru si eu in discutie, daca imi dai o adresa de mail iti pot trimite un program (sonymap), care iti calculeaza traseul optim, alternative, etc, calculeaza timpii pentru fiecare traseu (se poate ulterior si lista), pentru a fi mai usor de urmat exact in trafic etc
astept vesti, si sper sa iti fiu de ajutor
Roxi74 spune:
Servus la toata lumea care s-a trezit la ora astaAcum incerc si eu sa obtin o rezervare la Hotel Riu Miramar din Obzor (nu mi-au facut inca confirmarea); a fost cineva anul trecut acolo? Am tot cautat informatii si am aflat ca s-a deschis abia anul trecut. In legatura cu drumul as vrea sa intreb si eu pe cele care au mai fost in Bulgaria prin ce vama este mai bine sa iesi, nu vreau sa stam prea mult cu copiii in masina. Din Bucuresti ce varianta de drum este mai buna?
Mersi si astept informatii
Anca si Roxana si Alexandru
lavi02 spune:
Daca era decopertat inseamna ca era in lucru, deci urmeaza asfaltarea.
Anul trecut nu era decopertat, nu era nici ca in palma, dar nici cratere, era OK pentru un drum secundar cum e Vama veche-Nisipuri.
camys_2000 spune:
Eu m-am hotarat in final la Hotel Mimoza, cu pensiune completa ( diferenta intre demipensiune si pensiune completa este de 35 eur /pers/sezon, si am zis ca merita, sa am asigurata o ciorba la pranz si felul 2). La pensiune completa nu beneficiem de bauturi.
Eu plec pe 30 iulie.
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
simonasirbu spune:
Buna! In sfirsit, am reusit sa-mi fac rezervare pt perioada 2-9 iulie in Nisipuri, la hotel Excelsior 3* all inclusive. Am avut ceva emotii, era cit pe-aci sa nu mai gasesc, acum gata, m-am linistit!
Am si eu o intrebare la cele care au fost acum de 1 Mai sau de Paste, dupa intrarea noastra si a bulgarilor in UE.... acum se mai face carte verde pt masina? ca anul trecut stiu ca ne-a trebuit...
Si mai era ceva: pe la inceputul anului stiu ca au tot zis pe la TV ca pt iesirea din tara trebuie sa ai nu stiu ce carnet international de sanatate, ceva de genul asta? Carnetul asta tine loc de asigurari medicale sau e altceva? Si daca trebuie, de unde se procura?
Mersi frumos,
Simona
caramel spune:
Cred ca este vorba de cardul European de asigurari de Sanatate.
E foarte simplu sa il procuri:iti trebuie o copie dupa CI,copie dupa cartea de Munca si o Adeverinta de la locul de munca cum ca platesti la zi asigurarile de sanatate.Te duci la CASMB(daca esti din Bucuresti),platesti o taxa de ~2.3ron si-ti faci cardul.Nu e foarte aglomerat, noi ne-am facut si deja au si sosit cardurile(cam intr-o saptamana au venit prin Curiero).Am facut si pentru copil!