Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by caramel

draghici, si eu am asteptat cu sufletul la gura sa te intorci si sa-mi spui ca a fost bine, mai ales ca si noi mergem tot la Albena Beach Club!Ma bucur ca v-a placut, daca ati mai luat zile in plus nu am nici o indoiala ca o sa fie bine. Multumim de info si daca mai ai timp mai scrie ca sunt avida de informatii.Vreau sa stiu mai ales cum a fost cu drumul, daca ati nimerit usor la hotel, si cum a fost cu parcarea.Daca poti sa-mi spui si cu ce agentie ai fost, ar fi super!

drumul a fost greu pt noi nefiind de meserie soferi, dar fulvia a dormit tot drumul si pt ea a fost ok. Calitativ, drumul e ok...noi am mers noaptea si era chiar f liber.
Da, am nimerit usor dar iti spun eu inainte de a pleca pe unde tre sa o iei exact dupa intrarea in statiune.
am mers cu Paralela 45, dar am impresia ca de fapt erau biletele de la eurotravel...a fost ok.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mih_tom

draghici- bine ati venit si ma bucur foarte mult sa aud numai de bine despre concediu.
Eu aveam mari emotii in legatura cu patutul, Miruna are abia un an si nu doarme decat in patut (am fost in weekend la socri fara patut sa experimentez si a fost un mare chin, a adormit cu greu dupa 2 ore de lupte).
Cu mancarea nu stiu inca ce sa fac, sa-i iau la mine borcanele din comert sau nu, tu ce ma sfatuiesti? Ea nu e mofturoasa, mananca chiar mai bine din mancarea noastra, dar nu stiu daca stomacelul ei este pregatit pentru mancarea de la restaurant.
Mai am o intrebare: cat te-a costat inchirierea sezlongurilor si a umbrelei de pe plaja?

Mihaela

Nush ce sa zic despre borcanele din comert....teoretic la fiecare masa era ciorba ...asta era fff buna si teoretic o poate papa si legume fierte mai mult as putea spune care le-ai putea maruntii cu furculita si le-ar putea papa. Era o familie de englezi cu BB la purtator de un anisor si nu s-au plans ca papa nu poate fi mancata de BB.

Mancarea nu mi s-a parut deloc gretoasa sau prea grasa plus ca era pui si peste...e suficient pt ei...zic eu.

Sezlongurile erau 6 leva pe zi si umbrelutele tot atat...noi nu am inchiriat caci piscina hotelului era pe plaja si nu a fost necesar.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxi74

draghici si eu sunt din Sibiu si as vrea sa-mi spui cam cate ore a durat drumul si pe unde ati iesit din tara: Giurgiu sau Vama? O alta intrebare ar fi cum sunt drumurile in Bulgaria? La hotel unde ai stat parcarea era pazita si gratuita? Zici ai mai stat 4 zile in plus; ai platit mai mult pe o zi de cazare decat prin agentie? Multumesc anticipat pt raspunsurile pe care abia astept sa trimiti. Poate ne intalnim prin parc la plimbare cu copiii si povestim pe indelete.

Noi am facut 12 ore si la dus si la intors cu pauzele de rigoare de cate 0 ora de cate ori a fost nevoie si mers in limita bunului simt ca doar eram cu fulvia in masina.

Pt parcare am platit 5 leva pt 10 zile...dar fara chitanta. Nush daca era pazita...
Am platit mai putin decat prin agentie...avand in vedere ca din 4 erau alte tarife la agentie, noi am platit la hotel tariful vechi...m-ai inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Mersi pentru raspuns. Voi ce traseu ati ales si cati km sunt aproximativ pana in Albena. Noi mergem in Obzor, dar o mare parte din drum este comun. Poate ne intalnim intr-o zi si mai povestim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumesc si eu de raspuns. Cin nu cred ca 3,5 ore mi se aplica si mie, eu am facut 4 ore pana in Jupiter asa ca....mai pun inca vreo 2, deci ma astept la 6???

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cum mai fetelor 3,5 ore?Numai atat???
Pai cati km sunt pana in Nisipuri?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxi74

Mersi pentru raspuns. Voi ce traseu ati ales si cati km sunt aproximativ pana in Albena. Noi mergem in Obzor, dar o mare parte din drum este comun. Poate ne intalnim intr-o zi si mai povestim.

Roxi, am mers asa: Sibiu-valcea-pitesti -bucuresti-constanta-vama veche-albena....sunt aprox 700 km.

da,poate prin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Buna dimineata Teo, dar nu era mai scurt prin Giurgiu-Ruse? Eu am cautat ce varianta de drum ar fi mai scurta si asta era varianta optima.Cum era drumul prin Bulgaria? Ca prin tara stim cum sunt drumurile. A fost cineva in Bulgaria de Pasti si a scris ca erau foarte proaste, de fapt pusese si niste poze care demonstrau acest lucru. Noi mergem mai tarziu in Parcul Sub Arini poate ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Cum mai fetelor 3,5 ore?Numai atat???
Pai cati km sunt pana in Nisipuri?

Ruse-Varna pe harta lor arata ca ar fi 199 km. Nu stiu cat e Bucuresti-Giurgiu si Varna-Nisipuri. Pe link-ul cu Michelin pus ieri de Cin aia spun ca se fac 3 ore si 23 minute. E o exagerare clar, dar un sofer experimentat probabil poate realiza timpul, daca stii si traseul.
A, nu m-am lamurit, se intra in Varna, sa caut si harta Varnei, sau se trece pe langa?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

BUcuresti - Giurgiu 64 km
Varna - Nisipuri 17 km

Mergi la inceput