Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Teodraghici, si eu am asteptat cu sufletul la gura sa te intorci si sa-mi spui ca a fost bine, mai ales ca si noi mergem tot la Albena Beach Club!Ma bucur ca v-a placut, daca ati mai luat zile in plus nu am nici o indoiala ca o sa fie bine. Multumim de info si daca mai ai timp mai scrie ca sunt avida de informatii.Vreau sa stiu mai ales cum a fost cu drumul, daca ati nimerit usor la hotel, si cum a fost cu parcarea.Daca poti sa-mi spui si cu ce agentie ai fost, ar fi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

Teodraghici- bine ati venit si ma bucur foarte mult sa aud numai de bine despre concediu.
Eu aveam mari emotii in legatura cu patutul, Miruna are abia un an si nu doarme decat in patut (am fost in weekend la socri fara patut sa experimentez si a fost un mare chin, a adormit cu greu dupa 2 ore de lupte).
Cu mancarea nu stiu inca ce sa fac, sa-i iau la mine borcanele din comert sau nu, tu ce ma sfatuiesti? Ea nu e mofturoasa, mananca chiar mai bine din mancarea noastra, dar nu stiu daca stomacelul ei este pregatit pentru mancarea de la restaurant.
Mai am o intrebare: cat te-a costat inchirierea sezlongurilor si a umbrelei de pe plaja?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

quote:
Originally posted by Aras

Teo,
Multumim multtttt pt informatiile date.M-am mai linistit in privinta temperaturii apei. Noi plecam pe 18 iunie si aveam emotii..dat fiind faptul ca fetita mea nu are nici 2 ani. Teo, la vama ati asteptat mult?
As vrea sa va intreb...a fost cineva la HOTEL AZALIA din Statiunea Constantin si Elena.
V-as multumi din suflet daca ati scrie cateva impresii.

Despre vama iti pot spune si eu. Vama este o simpla formalitate, tinand cont ca practic suntem aceeasi tara (Uniunea Europeana). La vama dureaza cateva secunde, doar cat arati buletinul/ pasaportul. Nu se verifica nimic altceva. Eu am masina luata in leasing, dar nu mi-au verificat niciodata actele masinii.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistic spune:

Salutare!
Si noi mergem la Nisipuri, H. Elena 2-9 iulie (pt listutza) si sper sa fie ok. Multi il catalogheaza ca un 4* mai slabut, insa la pretul asta... imi trebuie doar sa fie camera curata pt ca mergem si cu bb de 10 luni. N-om muri noi de foame. Pe tripadvisor am gasit doar 2 pareri despre mancare si, asa cum spunea cineva mai sus, sper sa fie ale unor mofturosi. Niste cunostinte de-ale noastre au fost acolo anul trecut si au zis ca a fost ok...Speram sa fie ok

Despre Bulgaria puteti citi f. multe pe softpedia.ro
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ni se apropie si noua concediul asa ca zilnic imi vin noi intrebari: acum despre traseu: eu m-am gandit sa ma duc pe la Giurgiu si sa ma intorc pe la Vama veche, in ideea ca m-as opri la Balcik. Intrebari: pe harta Giurgiu - Varna vad la un moment dat o portiune de autostrada (A2) dar si drumul E70 se continua paralel. Aproape de Varna acea autostrada se termina. Insa mi-a zis cineva azi ca nu au nici o autostrada bulgarii. E sau nu o portiune de autostrada pe acolo? Ati mers pe ea sau tot pe E70? Si a doua intrebare: se intra in Varna sau se merge pe langa (am un fff prost simt al orientarii si ma ia deja panica sa nu ma ratacesc).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Teodraghici si eu sunt din Sibiu si as vrea sa-mi spui cam cate ore a durat drumul si pe unde ati iesit din tara: Giurgiu sau Vama? O alta intrebare ar fi cum sunt drumurile in Bulgaria? La hotel unde ai stat parcarea era pazita si gratuita? Zici ai mai stat 4 zile in plus; ai platit mai mult pe o zi de cazare decat prin agentie? Multumesc anticipat pt raspunsurile pe care abia astept sa trimiti. Poate ne intalnim prin parc la plimbare cu copiii si povestim pe indelete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Aissa...si noi vom merge tot pe giurgiu. un prieten ne-a spus ca ar fi autostrada, dar oricum, au facut cam 3 ore juma de la buc la nisipuri
poate va ajuta
http://world.maporama.com/idl/maporama/itinerary.aspx (click pe harta si se mareste)
www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/ItiWGPerformPage?reinit=1&strStartCityCountry=EUR&strStartAddress=&strStartMerged=bucharest&strDestCityCountry=EUR&strDestAddress=&strDestMerged=varna&image2.x=21&image2.y=8#startLocid=31NDF6NzkxMGNORFF1TkRVeU16ST1jTWpZdU1Ea3dNemM9&destLocid=31MzU1dzEwY05ETXVNamd6TkRJPWNNamd1TURRNU1ETT0_&step1Locid=&step2Locid=&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&intItineraryType=1&devise=1.0|EUR&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&carTypeHidden=Citadine&caravaneHidden=false&typeCarbHidden=essence&autoConso=9.0&villeConso=8.0&routeConso=7.0&carbCost=1.3&dtmDeparture=12/06/2007" target="_blank">traseu michelin
traseu bine explicat (exista o portiune de autostrada)

tot incerc sa editez si nu-mi iese...dar lucrez la asta, ca am latit pagina de ma speriu eu
uff, in sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Ma gandesc din ce in ce mai mult sa plecam si noi pe la Giurgiu-Ruse.Nu stiu cum e drumul, dar mi-e greu sa cred ca in 3 ore jumate se ajunge la Nisipuri.Michelin mai da si erori?!
Daca a fost cineva pe ruta asta si a plecat sambata, vreau sa stiu cat de aglomerat a fost, ca noi avem intrare sambata, si de-aia n-as vrea s-o iau pe Constanta.Oare e mai safe pe ruta Bucuresti-Varna?Si cati km sunt de la Varna la Albena stie cineva?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by Aras

,
Multumim multtttt pt informatiile date.M-am mai linistit in privinta temperaturii apei. Noi plecam pe 18 iunie si aveam emotii..dat fiind faptul ca fetita mea nu are nici 2 ani. , la vama ati asteptat mult?
As vrea sa va intreb...a fost cineva la HOTEL AZALIA din Statiunea Constantin si Elena.
V-as multumi din suflet daca ati scrie cateva impresii.

La vama nu am asteptat absolut deloc, am trecut pa la Vama Veche....nu era nimeni. Ce e drept am trecut la 4 dimineata.

Mergi la inceput