Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

De la Vama Veche mai e de mers cam o ora pana la Nisipuri ca nu e drumul exceptional, pana la Vama fiecare isi face o idee.
Despre copii la Pasapoarte nu tebuie dusi cu tine, le faci pozele si declari pe propria raspundere ca sunt ai tai, eu cel putin asa am procedat.
Eu merg la Vlas, la un complex de apartamente, mai merge cineva?
Va pup dulce si sa aveti o vacanta cat mai placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Buna din nou, fetele!
Noi luni suntem la Nisipuri, la H. Green Park Berlin. Sper sa fie ok si sa va scriu numai lucruri frumoase la intoarcere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Dari_scumpi...eu te astept cu mare nerabdare...
sa aveti drum bun si vreme frumoasa. sa faci poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by Delia

De la Vama Veche mai e de mers cam o ora pana la Nisipuri ca nu e drumul exceptional, pana la Vama fiecare isi face o idee.
Despre copii la Pasapoarte nu tebuie dusi cu tine, le faci pozele si declari pe propria raspundere ca sunt ai tai, eu cel putin asa am procedat.
Eu merg la Vlas, la un complex de apartamente, mai merge cineva?
Va pup dulce si sa aveti o vacanta cat mai placuta!

Delia, Codrin si Iris

Daca nu sunt prea indiscreta, ce complex ai ales si in ce perioada te duci?
Nu de alta, dar tare tentanta este oferta lor?
Ofera cumva si demipensiune?
Multumesc anticipat!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Multumesc mult, Cin. Promit ca voi povesti cu lux de amanunte. Si eu sunt tare curioasa, am auzit/vorbit/citit atat de multeeee.... asa ca, acum, abia astept sa ma conving...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sheannamp
Daca nu sunt prea indiscreta, ce complex ai ales si in ce perioada te duci?
Nu de alta, dar tare tentanta este oferta lor?
Ofera cumva si demipensiune?
Multumesc anticipat!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

In Sveti Vlas sunt complexe turistice cu apartamente, 1/2 dormitoare living si bucatarie complet utilata, deci self catering dar pentru mine a fost cea mai buna alegere din cauza piticilor.Fiind aproape de mare la 100 m, piscina la complex si nici nu alerg pe la masa dimineata ca nebuna ca nu mai prind micul dejun.
Nu mai spun ca pretul a fost super: 572 euro - 7 nopti un apartament cu doua dormitoare (merg si socrii mei), 2 bai si living.
Nu stiu daca iti pot da aici un link de la agentie dar daca vrei trimit un PM.
Pupici!

Mergi la inceput

Nu stiu cand mai pot intra azi de aceea daca nu e ok rog un moderator sa stearga mesajul.
http://www.fasttravel.ro/sveti.vlas/
Le poti vedea aci si daca dai pe rezervare online iti poti calcula si tariful pentru un sejur.
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by Roxi74

Buna dimineata , dar nu era mai scurt prin Giurgiu-Ruse? Eu am cautat ce varianta de drum ar fi mai scurta si asta era varianta optima.Cum era drumul prin Bulgaria? Ca prin tara stim cum sunt drumurile. A fost cineva in Bulgaria de Pasti si a scris ca erau foarte proaste, de fapt pusese si niste poze care demonstrau acest lucru. Noi mergem mai tarziu in Parcul Sub Arini poate ne intalnim.

nu stiu sa-ti spun pe la giurgiu. Noi asa am stabilit traseul. Drumul nu e asa de bun ca in Ro dar merge....

Din pacate azi am ajuns acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

teodraghici - multumesc mult de raspuns. Am ajuns si noi pe ultima suta de metri inainte de plecare, abia astept ziua de luni.
Din ce-ai povestit tu am inteles ca hotelul are doar camere cu vedere spre mare, am inteles bine?

Pana la urma trebuie sa-i iau Mirunei borcanele ca tocmai este bolnavioara la stomac, daca se reface macar sa raman cu ele in geanta.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

mih-tom, sunt ceva camere cu vedere laterala spre piscina de la gergana, dar sunt majoritatea spre mare. Drum bun si sa aveti zile frumoase!

Mergi la inceput