Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 22
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Caprioara spune:
Mirela, si eu am fost anul trecut acolo, tot ca Fania. Subscriu la tot ce a zis, e fain !!!
Da cu google ca am scris dupa ce m-am intors pe DC la acest subiect. Am fost in prima parte a lui august 2006, deci cam in perioada aceea gasesti postari si chiar poze .
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
aissa spune:
Intrebare pt cele ce ati mai fost, cu bebei bautori de lapte UHT. Am inteles ca au lapte la restaurant dar eu tot ma gandesc cum sa fac totusi sa imi iau cu mine lapte de acasa. In primul rand ca sa nu stau cu teama ca i-l schimb, apoi pt ca nu cred ca orele restaurantului se "pupa" cu ale noastre. Ale bea lapte la culcare si la trezire, dar nu am conditionat-o niciodata de ora asa ca ma pot trezi ca se scoala la 6 si cere lapte. Intrebarea e: ati dus lapte de aici pana acolo? E adevarat ca asta fiind UHT il poti tine la temperatura camerei si pot sa il transport in masina sau mai bine cumpar o lada frigorifica? Il pot pune acolo in frigider sau nu am loc (exista frigider in camera)? Sau se gaseste pe acolo lapte de incredere?
Poze
Silvana72 spune:
Aissa,
Pe vremea cand Alexi era mare bautoare de lapte, duceam si noi, in concedii, lapte UHT. Rezista la temperatura camerei daca nu e deschis. Dupa deschidere, trebuie tinut la frigider.
Dar gasesti sortimente ambalate la 200 ml, UHT, accesorizate cu pai, lapte simplu sau cu cacao sau cu alte arome: vanilie, banane, capsuni. Le gasesti sigur in supermarketuri sau la en-gros.
Silvana, mamica de fetita de 8 ani
aissa spune:
Stiu ca sunt si mici, problema e ca mandra mea bea laptele cald si la biberon, adica ar trebui oricum sa le desfac si sa le incalzesc, de aceea imi era mai comod cu cutia pe care in 3 mese o termin. Dar cred ca voi incerca cu din astea micute, e mai sigur.
Poze
teodraghici spune:
quote:
Originally posted by mamica oana
draghici,v-ati intors?Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006
In sfarsit ne-am intors....A fost SUPERB, sincer a fost un concediu cum nici nu speram. drumul(sibiu-albena) a fost greu pt noi cu toate ca am condus amandoi iar Fulvia a facut nani tot drumul(slava domnului), dar am ajuns acolo si ne-au cazat fara nici o spaga la receptie...(noi am stat la hotel Albena beach club 4 stele) in camera cu vedere la mare la etajul 3 care de fapt era etajul 2. Camera frumoasa si foarte curata cu mocheta si aer conditionat, gresie etc in baie, uscator de par samd....balcon...nimic de comentat. se facea curat zilnic si se schimbau prosoape zilnic si asternuturile la 3 zile.
Piscina calduta iar apa marii se putea face baie fara problema...mica si foarte curata(noi am prins marea linistita aproape ca nici nu erau valuri)...nisipul foarte fin si foarte curat (Fulvia a mers numai desculta pe acolo si nu mi-era frica ca se va taia in ceva.)
Mancarea excelenta si tot ce doreai de dimineata si pana seara....pentru noi a fost ok iar Fulvia avea ce sa pape la fiecare masa fara stresuri ca nu-i va place(cereale lapte, oua cascaval, legume, pireuri, fructe multe, carnita fel de fel, peste foarte bun...etc asta pt ea), iar pt noi...salate de toate felurile care de care mai bune si mai gustoase.
De dormit, am primit pat pt ea (desi nu am cerut era deja aranjat cand am ajuns acvolo), dar noi am unit paturile si a dormit intre noi...asa am vrut macar in concediu.
si dupa ce v-am povestit, cand s-a apropiat ziua a sasea, pt ca era tare bine, am decis sa mai ramanem inca 4 nopti...ca sa ne saturam de mare. Am platit la receptie si am ramas in aceeasi camera....deci ieri ne-am intors.
Mamica oana, pt ca ti-am promis ca ma voi interesa|
Hotelul Gergana e acelasi stil cu Albena Beach la care am stat noi, diferenta ca are ceva camere si pe partea cealalta, spre rezervatie....acolo se cam aud broscute, dar e ok si asa. plaja e la fel cu cea de la albena iar masa e la fel (am intrebat ceva oameni ce mancau pe acolo...nu s-au plans de nimic). Camerele sunt la fel...si nu ai de ce sa-ti faci griji....ba as putea sa spun ca arata mai bine ca Hotelul Albena...la o adica.....si sunt tare aproape unul de altul...cam 100m.
Locuri de joaca pt copii au toate hotelurile(un topogan si ceva leagane + ceva treburi dubioase de cocotat care mie mi-au dat fiori-fulvia are 1 an si 10 luni aproape.)
Mai intrebati si va mai scriu....acum ma grabesc ca de la 8 intru de garada.
va pup
cheptinelena spune:
HOTEL BMW - Nisipurile de Aur....
Cine a fost la acest hotel (BMW )??Caut info despre el de cateva zile...gasesc unele detalii pe siteuri diferite, care nu sunt la fel (detaliile zic...)...de ex...in unele siteuri clasificarea e de 3* in altele de 4*, in unele are parcare, in altele nu se mentioneaza (sa deduc prezenta nementionata??). Este in Nisipurile de Aur sau intr-o zona apropiata statiunii? Cine poate da lamuriri? Afost cineva la acest hotel BMW? Ce se poate spune despre el?Ca sa nu mai spun ca nu e de gasit pe nici o harta a statiunii Golden Sands... sau a statiunii alaturate, Chaika!!!Merci anticipat!!!
Aras spune:
Teo,
Multumim multtttt pt informatiile date.M-am mai linistit in privinta temperaturii apei. Noi plecam pe 18 iunie si aveam emotii..dat fiind faptul ca fetita mea nu are nici 2 ani. Teo, la vama ati asteptat mult?
As vrea sa va intreb...a fost cineva la HOTEL AZALIA din Statiunea Constantin si Elena.
V-as multumi din suflet daca ati scrie cateva impresii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
mamica oana spune:
Teodraghici,multzam maxim pentru raspuns!Sunt tare fericita sa aud ca sunt conditii bune acolo.Abia astept concediul.
Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006