Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 21
aissa spune:
Nanairda eu am auzit ca sunt f exigenti, adica la cea mai mica greseala te si opresc, ca le e "foame" de spaga. Ideea e sa respecti regulile, nu cred ca e vreo problema si ca te opresc fara motiv.
Poze
dinescu spune:
salut,
Daca imi puteti spune ceva impresii despre hotel boriana - albena. Eventyual niste poze.
multumesc
mamica oana spune:
Teodraghici,v-ati intors?Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006
vilma spune:
quote:
Originally posted by dinescu
salut,
Daca imi puteti spune ceva impresii despre hotel boriana - albena. Eventyual niste poze.
multumesc
Am fost acolo anul trecut. A fost foarte bine, tinand cont ca am stat intr-un apartament la ultimul etaj, cu vedere la mare. Nu stiu cum sunt camerele duble normale, dar apartamentul a fost mai mult decat am platit si am sperat. Cred ca am avut mare noroc. Restaurantul are mancare buna, nu arata cine stie ce, dar se straduiesc sa fie la inaltime. Plaja si piscina ok, noi cand am mers in iunie nu era foarte aglomerat. Nu stiu cum o fi in full sezon.
O poza http://inlinethumb21.webshots.com/6548/2633115520056404988S500x500Q85.jpg
mih_tom spune:
Teodraghici, cu mare interes asteptam impresii la cald.
Cum a fost? Cum te-ai distrat? Vreme buna? Apa calda? si mai ales cum a fost cu bb la hotel?
addya spune:
buna fetelor!
merg si eu in august la Nisipuri, hotel excelsior.
am o mare rugaminte la voi: cine a fost deja acolo, spuneti-mi shi mie cat e de aproape de plaja? pe harta pare ceva de mers, si eu voi fi cu BB plus carutul aferent...
Inca nu am facut rezervarea, vreau sa o fac zilele astea, dar daca sunt probleme cu accesul la plaja as vrea sa stiu ca sa ma reorientez.
si ince ceva, cum e plaja la nisipuri? mai precis apa e adanca de la mal sau e gen mamaia, cu o portiune putin adanca ? fi-miu e mare fan apa, as vrea sa stiu la ce sa ma astept
mersi anticipat!!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
amironeanu spune:
Salut!
Din cate stiu, Excelsior este sus pe deal, mai departe de plaja si sunt multe scari pana acolo. Eu fiind insarcinata, o alta mamica (a fost anul trecut acolo), desi s-a simtit foarte bine si a fost foarte multumita mi-a recomandat sa aleg alt hotel. Asa ca am ales Arabella.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
madairina spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Salut!
Din cate stiu, Excelsior este sus pe deal, mai departe de plaja si sunt multe scari pana acolo. Eu fiind insarcinata, o alta mamica (a fost anul trecut acolo), desi s-a simtit foarte bine si a fost foarte multumita mi-a recomandat sa aleg alt hotel. Asa ca am ales Arabella.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
In ce perioada mergi la Arabela?
Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album
mirela alina spune:
Ma bucur ca am gasit acest subiect unde am citit mullltee informatii care cu siguranta imi vor fi de folos in aceasta vacanta.
Pe 25.06 vom pleca si noi in Bulgaria la Nessebar, hotel IFA BEACH MARE 4 **** ALL INCLUSIVE.A fost cineva in aceasta statiune, hotel? Daca da spuneti-mi si mie la ce sa ma astept.
Multumesc.
Fania spune:
Noi am fost anul trecut dar am stat la Palace, oricum fac parte din acelasi complex. Noua ne-a placut foooooarte mult.
sistemul de all inclusive nu e atat de dezvoltat ca in Turcia dar merita apreciati pentru stadiul la care sunt.
Mancarea este buna, serviciile la fel, te descurci foarte bine cu limba germana sau rusa (mai greu cu engleza).
Au un miniclub pentru copii foarte dragut de unde am ramas cu amintiri, gen tricouri pictate de copii, obiecte de lut pictate, seara o minidiscoteca pentru copii.
Orasul vechi e superb, merita sa-l vizitati.
Intr-un cuvant este o alegere buna.
Vacanta placuta!
poze