Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Aissa, ai fost la politie sau la sediul din N Iorga?
si declaratia pe care ati dat-o are acelasi continut cu ce ti-am trimis eu? ca parca m-as apuca sa fac actele acasa, sa merg cu ele gata completate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La Iorga am fost.
Declaratia seamana bine de tot cu aia de la tine, dar nu mai erau trecute toate datele, adica era ceva de genul: subsemnata posesor al CI seria si nr eliberat de declar pe propria raspundere ca sunt de acord ca fiica mea (nume) nascuta la data de (eu am scris 2007 la an dar a corectat tipa de la ghiseu) sa fie inclusa in pasaportul sotului meu (nume). Nu am scris nici ca cetatean roman, nici adresa, iar la sot doar numele, nici o alta data de pe CI. Deci asta am scris eu pe verso la formularul 4 completat de sot si el a scris similar la mine.
Eu zic ca daca ai restul actelor, asta o scrii in 2 minute, e modelul pus la intrare si ca sa fii sigura ca ii respecti intocmai forma.Atentie, pe mine nu m-a dus capul si am avut doar cate un rand de copii, dar ne-a cerut 2 copii de CI, 2 de certificat de nastere, cate un rand pt fiecare dosar. Nu stiu de ce nu ma gandisem. Oricum, e xerox acolo.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ok, mersi mult Aissa. diseara vom merge si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Noi mergem intre 1-7 iulie la Nisipuri - Hotel Bolero fost RIU

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Vreau si eu pe listuta!!!
Albena, Hotel Gergana: 1.09-8.09.2007
Eu si doi copii...aaa si sotul meu (desigur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inuta spune:

Buna! Stie cineva ceva despre hotelul Achilea din Balcic? Au niste oferte foarte bune vad.
Mersi mult!

Miresica de 22 iulie

Trebuincioase pentru nunta
http://photos.yahoo.com/maditu16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Si noi mergem in perioada 30 iunie - 07 iulie
in Nisipuri, la Hotel Excelsior.
Pupici
didi si cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Astept vesti despre hotel Elena de la Nisipuri.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Buna treaba Liliana...deci eu ma duc carne de tun?? Acum serios: sunt convnsa ca totul va fi in regula, si la banii astia la ce AI sa ne asteptam, ca doar nu ca la turci...Dar va fi decent!
Eu am inceput sa fac lista de bagaje, nu vreau sa-mi scape prea multe lucruri..

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanairda spune:

Ma gandeam ca daca tot vorbiti de plecare in Bulgaria, poate aveti idee cum sunt politistii de la circulatie pe acolo. Vreau sa am duc doar eu cu fata si sotul imi tot spune ca politia se poarta urat cu soferii romani. Aveti idee, este asa? Sa plec cu autocarul?

Mergi la inceput