Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 16
mih_tom spune:
Super Teo
ti-ai facut bagajele? eu n-as mai avea rabdare, un weekend si gata la mare. Sper sa ai vreme buna si apa calda.
Sunt sigura ca totul e ok la hotel singura nelemurire a mea e in legatura cu patutul, pana la urma cred ca-l car dupa mine sa fiu mai linistita ....loc in masina ar fi.
Se ne-aduci numai vesti buna.
Spor la impachetat.
Ursoaica spune:
Multumesc Aissa!
Fetelor voi ce luati pt puiuti la voi, puiuti pana in 2 ani? Ma refer la creme de protectie, jucarioare, colacei, pempersi speciali de unde cumparati (fetele din Bucuresti)?
Daca exista deja un topic dati-mi si mie link va rog.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Roxana Claudia spune:
URSOAICA - eu am bb de 1 an si iau la mine :
-bibe, lapte, cereale, detergent pt spalat bibe+perii+buretei, suzete, biscuiti, borcanele Nestle;
-pijamale, body-uri cu maneca scurte, maiouri, scutece (un bax), pantaloni scurti/lungi, sandale;
-sampoane, creme de fundulet, creme de soare (Vichy Enfants), ochelari de soare, sepci/palarii, prosoape de baie si de plaja;
-jucarii (cat incape, ca se plictiseste copilu'), piscina pt plaja, galetusa cu forme (desi roade formele), slip;
-apa..pt ca nu vreau sa-i schimb gustul.
-patut - pt ca nu am siguranta ca au si ei.
Oare imi incap toate in portbagaj?
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
mih_tom spune:
trece pe lista si hainute mai groase pentru seara sau zilele racoroase (daca ai bafta doar de zile calde fosrte bine, macar sa le cari degeaba), ceva ghetutze sau pantofi sport.
aissa spune:
Da! Eu anul trecut la 1 iulie cautam disperata trening gros si caciuli pe litoral, am avut 3 zile de toamna, asa ca sigur iau si haine groase, macar un rand. Apa si lapte, la fel, ca sa nu schimbam gustul, jucarii dar nu multe pt ca in pr rand sigur o sa vada si pe acolo ceva nou si cele carate de acasa nu or sa o intereseze. Anul trecut, la 1 an si 8 luni, am avut si carutul cu noi ca pana la plaja ne termina in brate sau pe jos. Anul asta cred ca nu il mai luam...dar as baga o trici in masina, ce ziceti???
Poze
Roxana Claudia spune:
Aissa- daca ar fi dupa mine, io i-as lua si trici copilului dar cred ca ma linseaza barbatul daca il mai anunt si de asta. Acum serios vorbind...da, ia-i trici pentru ca va veti plimba si prin statiune nu veti sta exclusiv pe plaja, no?
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
mamica oana spune:
Teodraghici,daca te duci la Albena Beach Club,arunca-ti un ochi si la Gergana,e chiar langa,ca vad ca acolo nu prea merge nimeni si nu prea am auzit impresii.
Noi mergem ,deci,la Gergana-Albena-30 iul.-6 aug.Vrem si noi pe lista.
Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006
liliana29s spune:
Am si eu o intrebare pentru cine a mai fost in Bulgaria.
E linistea noaptea in statiune sau e ca la noi pe litoral urla muzica de nu poti dormi ??
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004
www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!
lavi02 spune:
mamica oana, din exterior Ghergana arata f bine. Inauntru n-am fost.
liliana in Albena, cam pe la 22.30-23 se dadea stingerea: lumea se rarea prin statiune, terasle se inchideau... dar Nisipurile am inteles ca e mai de distractie si de tineret. In Albena in iunie erau majoritar familii cu copii + pensionari. Tineret pus pe distractie nu prea.
aissa cu Costa Dorada platit la ei si luat avionul separat e problema transportului aeroport-hotel. De acord, exista tren, autobuz. Dar cu 2 copii mici, cu pampersi dupa tine, carucior, etc....nu prea merge.
Iar sejururile organizate, m-am uitat pe oferta de la Alltur, pe langa ca e f scump , au zborul ca naiba: platesti 7 nopti dar pleci in a 7-a seara, la ora 20 (de la hotel, avoionul pleaca pe la 24). Deci practic dormi doar 6 nopti la hotel iar zborurile sunt cam intre orele 24-4, adica pierzi 2 nopti. Si platesti 7 nopti de cazare
Una peste alta, mie Bulgarika mi se pare solutia cea mai buna in situatia mea, cu 2 copii mici dintre care unul sub 2 ani, de carat pampersi, carucior, patut, borcanase, lapte praf...
aissa spune:
Da lavi, ai perfecta dreptate, asta a fost si motivul meu cand am ales Bulgaria, dar comparand preturile am ajuns sa am asa un gust amar.... Si noua ne e greu ca o sa caram iar juma de casa dupa noi.
Poze