Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

Multumesc Aissa!

Fetelor voi ce luati pt puiuti la voi, puiuti pana in 2 ani? Ma refer la creme de protectie, jucarioare, colacei, pempersi speciali de unde cumparati (fetele din Bucuresti)?
Daca exista deja un topic dati-mi si mie link va rog.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

As vrea sa mai continui la listuta: neaparat medicamente panadol, supozitoare cu paracetamol (bebe al meu reactioneaza mai bine la supozitoare) cu glicerina, termometru si toata trusa medicala. Si poate o umbrela pentru plaja.

Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by mih_tom

Super
ti-ai facut bagajele? eu n-as mai avea rabdare, un weekend si gata la mare. Sper sa ai vreme buna si apa calda.
Sunt sigura ca totul e ok la hotel singura nelemurire a mea e in legatura cu patutul, pana la urma cred ca-l car dupa mine sa fiu mai linistita ....loc in masina ar fi.
Se ne-aduci numai vesti buna.
Spor la impachetat.

Da, super!
Astept sa vina sotul de la servici ca eu impachetez si Fulvia despachetaeaza!...deci suntem "cooperativa munca in zadar!"

Daca nu e pat special pt bb o sa o luam in pat cu noi...asta e!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by mamica oana

draghici,daca te duci la Albena Beach Club,arunca-ti un ochi si la Gergana,e chiar langa,ca vad ca acolo nu prea merge nimeni si nu prea am auzit impresii.
Noi mergem ,deci,la Gergana-Albena-30 iul.-6 aug.Vrem si noi pe lista.

Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

Da mamica oana...o sa mergem si pe acolo...sunt vecine hotelurile si o sa-ti spun ce si cum cand venim...OK? Ma orientez eu...ca si noi avem copil cu noi...

Mergi la inceput

Dar intrebarea despre bani...cu ce bani merg? Unde schimb...nu stie nimeni...ca tre sa merg sa cumpar euro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Din ce-am mai citit pe aici am inteles ca trebuie sa ai 20-30 euro in marunti la tine(pt. diverse: parcare, tips, la vama vigneta bulgarilor)pt. chestii la care de obicei nu se mai gaseste rest.
Banii de cheltuiala pot fi euro pe care ii schimbi la hotel in leva(chiar daca pierzi la schimb castigi la siguranta )sau lei pe card si scoti de la atm-urile de acolo direct leva.
Daca mai stiti si alte variante, spuneti ca si pe mine ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Madairina - de medicamente uitasem...si de umbrela (desi am cumparat-o in urma cu cateva zile )

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Ma bucur ca ti-am putu fi de folos. Eu sincer mai am si crema dupa bronzare. Este foarte racoroasa. Dupa ce ii faceam dus la pranz ii dadeam cu aia si era excelent. Ar mai fi bine si un halat de baie ca daca intra in mare e posibil sa fie frigut cand iese (depinde cat sta). Daca i-ai lua o vesta pentru apa eu zic ca e buna. Sper sa mai ai loc in portbagaj .

Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Euro->leva; la hotel ai cursul cel mai prost. Cel mai bun e la banca, la Ruse, Varna sau Kavarna, etc. Bunisor, la casele de schimb in Balcic de exemplu.

Nu uitati ca la bancomat unele banci iau comisoin mare.

La fel la plata cu cardul, depinde ce tip de card aveti, la unele se ia comision.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pe una din hartile pe care le am, nu mai stiu acum pe care, am vazut ca undeva in Nisipuri era semnalizat ca ar fi un sediu (sau bancomat?) de la Raiffaisen. Aveti idee cele care ati mai fost? In statiune nu e nici un sediu de banca??? Ma gandeam ca poate e aceeasi ca la noi...sau macar din familie nu ne iau asa comisioane? Sunt inocenta?

Poze

Mergi la inceput

Bagajul e gata, noi maine plecam!

Mergi la inceput