Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

E bine aissase pare ca sunt prima care pleaca in Albena anul asta.
Totusi n-a fost nimeni la ALbena Beach Club anul trecut?
E prima oara cand plec in bulgaria si sunt foarte multe informatii contradictorii. Am inceput sa am emotii, sper sa fie bine.
+ ca e prima iesire importanta a Mirunei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

A fost boo lina si ne-a povestit aici si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

multumesc caramel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Hotel Victoria Palace - Sunny Beach 24-31 august...impreuna cu Silvana72.....

si noi pe lista ...pleaseeeeee

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by aissa

Vilma iti dai seama ca nici mie nu mi-a picat bine cand am vazut, dar eu am simulat pe 2 persoane+copil si iesise sub 600 euro cazarea si masa pe o saptamana. In conditiile in care aici am dat 895. E adevarat, probabil difera sistemul AI de sistem cu 3 mese pe zi... Ma rog, e bine de tinut minte poate la anul facem alta alegere. Oricum, si la bulgari s-a scumpit destul de mult, asa mi se pare mie.
Completez lista acum. Sa imi ziceti daca e mai bine cum e acum.

Poze

Da da, si pe voi va costa ceva! Si eu zic ca e mai scump decat anul trecut. Eu am dat la Albena, la H. Boriana-3 stele, tot in aceeasi perioada anul trecut 500 de euro-demipensiune. Anul asta e dublu la 4 stele, cu 3 mese. O fi si statiunea mai scumpa-Albena e o idee mai ieftina. Si mi-e un pic frica, caci Albena mi s-a parut super faina, pe cand Nisipurile pare a fi mai zgomotoasa, mai aglomerata. Si imi mai e frica de mancare, dar asta e, pana nu mergem, n-o sa stim, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

quote:
Originally posted by CatXO

quote:
Originally posted by cin

Asta e...ma resemnez cu gandul ca h kaliakra n-are aer conditionat, destul de necesar pt sf lui iulie ...ce sa mai zic si eu

adevarul e ca anul asta nici eu n-as fi mers mai departe de bulgaria cu masina. poate la anu sa mergem in alte parti cu avionul...mai vedem

Cin m-ai bagat in sperieti cu aerul conditionat si am sunat la agentie si mi-au garantat ca au aer conditionat la h.kaliakra, acum mi-am amintit si eu ca le-am vazut cand am fost la inceputul lui mai. Asa ca...o sa vad la fata locului...

Oana , Alexia si Daria

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Buna,

Noi am stat anul trecut la Kaliacra, tot pe la sfarsitul lui iulie, in camera fara aer conditionat. Dar nu am simtit deloc lipsa lui. Era o temperatura tare placuta in camera, fiind multa vegetatie in zona.
Anul asta am inteles (tot de la o agentie) ca au renovat tot hotelul si toate camerele au aer conditionat.
Oricum totul a fost foarte bine acolo. Si anul asta am luat tot la kaliacra de pe 25 iulie.

Voi cand mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by mih_tom

E prima oara cand plec in bulgaria si sunt foarte multe informatii contradictorii. Am inceput sa am emotii, sper sa fie bine.

Noi mergem 28.05-04.06...si tot la Albena beach club. Va povestesc cand ma intorc.

Si eu am tot intrebat pe forum despre acest hotel, dar nu s-au grabit fetele sa raspunda. ....am citit la boo lina

Mergi la inceput

Oaaau,ce ma bucur ca merge lumea la Albena Beach Club!Abia astept sa aflu impresii!Pe mine m-a convins un coleg de birou sa merg la hotelul asta, unde a fost anul trecut cu familia si s-au simtit super!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teodraghici

quote:
Originally posted by mih_tom

Noi mergem 28.05-04.06...si tot la Albena beach club. Va povestesc cand ma intorc.

Si eu am tot intrebat pe forum despre acest hotel, dar nu s-au grabit fetele sa raspunda. ....am citit la boo lina

Teo

Stai asa, ca acuma vad!Pleci pe 28.05?!!!Pai mai e asa de putin...Te invidiez.Asa mi-a venit si mie un chef sa plec, si numar zilele de nerabdare pana plec.Sejur minunat iti urez si mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Da, duminica plecam. Abia astept!...asta dupa 6 ani in care nu am avut concediu!

Pt fetele care stiu: Unde sa schimb banii? In vama sau sa-mi cumpar leva de la casele de schimb?(oare vand astia asa ceva?)...ca am inteles ca in statiune e scump!
Sau sa merg cu euro lani?...oare cum o fi mai bine?

Mergi la inceput