Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua

Cu toate ca nu fac parte din grupul Nisipuri poate merge cineva totusi (ceea ce nu cred) si unde mergem noi adica:
St. Konstantin Si Elena, Hotel Azalia 4*, 16 - 23 septembrie.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

O sa va trec in lista cand prind momentul ca-s la munca.
Vilma uite asta e hotelul http://www.regina-salou.com/ , prietena mea a fost acum 2 ani acolo si stie cum e, super totul si la jumate de pret fata de Bulgaria. Eu am dat 125 pe camera, pe zi, pt 2 adulti+copil, acolo e cam 70. Uite aici http://www.vectork.net/webguest/peticiones/FrmPeticion.aspx?hotel=005&idioma=en am simulat eu, iunie, o saptamana, 2 adulti plus copil, full board, iese 568 euro. Biletele de avion le-a luat din timp, ieftine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

buna
aissa te rog sa ma treci si pe mine in tabel:
18-25 iunie Albena - H.Albena Beach Club - Mihaela
multumesc

a fost cineva anul trecut la Albena Beach Club cu bb?
ma intereseaza daca au avut la dispozitie patut special de bebe.
M-ar scutii de un bagaj destul de voluminos, dar imi e frica sa nu ma trezesc ca n-am unde culca copilul. Ea nu doarme cu noi in pat nici s-o pici cu ceara.

eu am fost in N Iorga pt. pasaport (am inreg pe pitica la mine in pasaport) si n-a fost deloc aglomerat, 2 persoane la copii, la adulti nu era nimeni. Aveam termen sa-l ridic pe 24.05 si m-au sunat sa ma duc incepand cu 18.05. Foarte repede, mai putin de 10 zile lucratoare.
noi am nimerit un tinerel care n-a avut rabdare la poze.
oricum in oct 2008 imi expira pasaportul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casie spune:

aissa,pleeeeease, vreau si eu pe lista!!!
poate mai merge cineva inainte mea si ma "instruieste si pe mine"

30 iulie - 6 august
statiunea Nesebar Hotel IFA Bay 4 * wall inclusive
mergem pentru prima data la Bulgari, si cu un baietel de 6 ani

am mai primit o incurajare, dar daca "mai primesc" e superrrr
(sunt fricoasa de fel) si cineva mi-a recomanda pagina MAE (Ministerul Afacerilor Externe) si acolo Bulgaria apare la cod galben si sunt si recomandari pentru "protectie".
asa ca astept vesti de la voi
tuturor va doresc sa aveti parte de un timp superrrrrrrrr in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
super totul si la jumate de pret fata de Bulgaria

Nu te cred, mah, nu te cred....

Pe mine ma costa oricum mult, pentru ca atunci cand mergi cu 2 copii, deja unele hoteluri nu te mai cazeaza in camere standard, duble, ci in camere ceva mai mari, mai scumpe. Si acum, pe Bulgaria, pe mine m-a costat peste 1000 euro sejurul, cu 3 mese pe zi, 7 nopti, fara transport. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

quote:
Originally posted by cin

Asta e...ma resemnez cu gandul ca h kaliakra n-are aer conditionat, destul de necesar pt sf lui iulie ...ce sa mai zic si eu

adevarul e ca anul asta nici eu n-as fi mers mai departe de bulgaria cu masina. poate la anu sa mergem in alte parti cu avionul...mai vedem

Cin m-ai bagat in sperieti cu aerul conditionat si am sunat la agentie si mi-au garantat ca au aer conditionat la h.kaliakra, acum mi-am amintit si eu ca le-am vazut cand am fost la inceputul lui mai. Asa ca...o sa vad la fata locului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

CatXO, nu stiu pe unde am citit, dar am ramas cu impresia ca nu toate camerele au aer conditionat la h kaliakra.
asta e...acuma n-are rost sa ma mai gandesc, sa-mi para rau ...merg la nisipuri si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by CatXO

quote:
Originally posted by cin

Asta e...ma resemnez cu gandul ca h kaliakra n-are aer conditionat, destul de necesar pt sf lui iulie ...ce sa mai zic si eu

adevarul e ca anul asta nici eu n-as fi mers mai departe de bulgaria cu masina. poate la anu sa mergem in alte parti cu avionul...mai vedem

Cin m-ai bagat in sperieti cu aerul conditionat si am sunat la agentie si mi-au garantat ca au aer conditionat la h.kaliakra, acum mi-am amintit si eu ca le-am vazut cand am fost la inceputul lui mai. Asa ca...o sa vad la fata locului...

Oana , Alexia si Daria

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Oana, sigur are aer conditionat... sigur sigur. Anul trecut era de 3 plus pentru ca avea in unele si nu avea in altele. Apoi l-au facut de 4 stele tocmai pentru ca le-au dotat pe toate cu AC.
Cin, noi anul trecut am fost in iulie dar sa stii ca nu am folosit AC-ul in camera, era absolut OK. Plus ca eu evit sa stau in camera cu AC ca aproape instantaneu ma captusesc si eu si fata cu o usoara raceala.

Sa avem sejururi excelente, indiferent de perioada sau destinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia_popa spune:

Si eu vreau pe lista 24 iunie - 4 iulie hotel Berlin Golden Beach (Nisipuri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vilma iti dai seama ca nici mie nu mi-a picat bine cand am vazut, dar eu am simulat pe 2 persoane+copil si iesise sub 600 euro cazarea si masa pe o saptamana. In conditiile in care aici am dat 895. E adevarat, probabil difera sistemul AI de sistem cu 3 mese pe zi... Ma rog, e bine de tinut minte poate la anul facem alta alegere. Oricum, si la bulgari s-a scumpit destul de mult, asa mi se pare mie.
Completez lista acum. Sa imi ziceti daca e mai bine cum e acum.

Poze

Mergi la inceput