Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Cin eu zic sa nu te mai gandesti acum, odata ce ai ales ceva. Eu dupa ce am achitat am vorbit cu o prietena care a rezervat pt iunie e adevarat (cand eu nu puteam ca e concediul sotului batut in cuie) in Spania la hotel de 4* cu 595 de euro parca (cu 3 mese pe zi) si avionul 400 deci a platit exact cat mine la bulgari. Unde merg cu masina, deci fara transport in 900 de euro. Asa ca iti dai seama ca m-am cam ofticat ca nu am luat in calcul mai multe optiuni. Acum am pus la favorite linkul hotelului respectiv si am zis ca poate la anul ma destept si nu ma mai grabesc. E adevarat, sunt inca tematoare sa plec asa departe cu copilul.
Poze
vilma spune:
Dar faci 2 zile pline pana in Spania cu masina! La noi nici varianta Grecia de mers cu masina n-a iesit castigatoare. Doar daca ai copiii mai mari carora sa nu li se faca rau in masina.
caramel spune:
aissa,pleeeeease, vreau si eu pe lista!!!
14-21 iulie-Albena-Hotel Albena Beach Club.
Saru-mana!
aissa spune:
Vilma pai cu avionul as fi mers. Deci era 500 si putin cazarea si masa (3 mese) si 400 avionul. Eu iau in calcul pt anul viitor si o astfel de varianta.
Poze
cin spune:
Asta e...ma resemnez cu gandul ca h kaliakra n-are aer conditionat, destul de necesar pt sf lui iulie ...ce sa mai zic si eu
adevarul e ca anul asta nici eu n-as fi mers mai departe de bulgaria cu masina. poate la anu sa mergem in alte parti cu avionul...mai vedem
vilma spune:
Stai un pic: era mai degraba 600 (595) euro masa+cazarea (pentru una sau 2 persoane? cate nopti?) si avionul 400 (2 persoane?)