Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 12
caramel spune:
quote:Eu am depus actele pe 14.05 si pe 28.05 am bon sa ma duc sa-l ridic.Am facut pasaport nou, in care am inclus si copilul.Pe site-ul politiei scrie ca dureaza 21 de zile lucratoare(adica o luna cu totul), dar iata, se pare ca merge mai repede.
Originally posted by cin
Caramel, in cat timp iti elibereaza pasaportul? cand ai depus actele?
vilma spune:
Deci intre 18-30 iunie la Nisipuri ne vom intalni asa:
Vilma
Danat
Dari scumpi
Liliana29
Aissa si Madairina, ce pacat ca nu ne intalnim, si eu mi-as fi dorit sa iau in seria din iulie, dar e putin mai scump si mai avem niste planuri de calatorie.
Sper sa avem vacante linistite. Si vreme buna si apa calda....etc
liliana29s spune:
Sunt si eu de pe 16 pina pe 23 Iunie la Hotel Elena .
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004
www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!
aissa spune:
Daca vreti trecem "seriile" pe prima pagina, ev si hotelul ca cine intra sa stie clar cine, unde merge/a fost deja. Ce ziceti?
Deci Arabella 2-9 iulie eu si MAdairina, dar sigur mai e cineva....eram deja 3 fete.
Am pus o mini lista si cine vrea sa fie pus/scos de pe ea va rog sa spuneti ca sa nu iau la recitit iar subiectul.
Poze
Roxana Claudia spune:
Aissa - eu merg la Nisipuri intre 9-16 iunie la Hotel Elena. Trece-ma pe lista!
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
aissa spune:
Am adunat ceva date, cele de la voi plus ce am gasit in capitolul asta (confirmat, nu am trcut ep cei ce doar sunt la stadiul de itnentie). MA gandesc ca putem fi de ajutor astfel celor ce pleaca dupa noi sau odata cu noi.
Poze
CatXO spune:
Eleni De-abia astept sa merg. Anul trecut nu am fost nicaieri si deja ma resimt. Noi mergem in perioada 26 iulie - 02 august.
Andira fetele trebuie trecute pe pasaportul unuia din parinti, dar nu trebuie sa mearga neaparat acolo. E suficient sa le faci pozele la fotograf. Imi pare rau ca nu mergem in aceeasi perioada la mare, poate ne intalneam pe-acolo.