Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 11
rov spune:
quote:
Originally posted by Evy28
Multumesc din suflet Caramel
Se pare ca este un hotel bun Oasis.
http://tt.lilypie.com/FWSpp3.png
Numai astazi am vazut intrebarea ta referitoare la Oasis. Am fost anul trecut si ti-l recomand cu toata sinceritatea. Am venit extrem de incantata: amabilitate, curatenie, mancare foarte variata si proaspata. Alt avantaj: apropierea de plaja. Singurele aspecte in legatura cu care te pot atentiona sunt:
1.au doua tipuri de camere. In cea in care am fost noi, pe langa patul dublu, exista un patut tocmai bun pentru doi copii de 8-10 ani. Am inteles de la alti romani ca nu au avut asa ceva, cu toate ca erau impreuna cu copiii.
2.un turist care a fost in 2005 mi-a vandut un pont cum ca Oasis are sezlonguri rezervate pe plaja. Aspectul s-a dovedit a fi valabil si anul trecut , l-am comunicat si eu altor forumiste, care mi-au confirmat ca au beneficiat de avantaj. Culmea este ca la receptie nu cunosteau acest lucru, insa baietii de pe plaja, cei cu saltelutele ne-au indrumat corect.
Daca ai alte neclaritati contacteaza-ma pe mail.
Concediu placut!
Eleni spune:
quote:
Originally posted by CatXO
Si cumnatul meu a fost la Oasis anul trecut si a fost multumit si de cazare si de masa. Noi mergem anul asta la Kaliacra. Sper sa fie ok.
Oana , Alexia si Daria
Oana, kaliakra e beton.
Daca nu se facea de 4 stele si nu sareau tarifele as fi mers si anul asta.
Stai linistita, o sa te simti excelent.
Eu merg la Oasis si ma bucura ce scrii tu.
Uite cum ne linistim reciproc.
Toate bune,
andira spune:
Salut!
Ma bag si eu cu intrebare, daca se poate: vrem si noi la Berlin Green Park in sapt 2-9 iulie, si vroiam sa va intreb daca trebuie trecuti copiii pe pasaport sau nu e necesar?
Am doar unul din copii trecut, si poza e de cand avea 3 luni - acum are 2 ani. Al doilea bebe o sa aiba un an in iulie.
A mai fost cineva la Berlin Green Park, cum e acolo?
Multumesc frumos!
cin spune:
Andira, pt copii iti trebuie neaparat pasaport (individual, sau ii poti trece pe unul din pasapoartele voastre)
NU stiu ce sa-ti zic de Berlin Green Park...mie imi place locatia.. sper sa fie ok
Kali, ne vedem acolo, cum sa nu...
andira spune:
quote:
Originally posted by caramelquote:Pentru copil trebuie copie dupa certificatul de nastere si copie dupa buletinul unuia dintre parinti.Nu-ti trebuie nimic de la medicul de familie, si nu trebuie sa va duceti toti acolo.E de ajuns sa mearga unul cu toate actele si va face pentru toti membrii familiei.
Originally posted by simonasirbu
Multumesc pt raspuns! Si pentru copil ce acte trebuie? Doar copie dupa certificatul de nastere sau mai e ceva? De la medicul de familie nu trebuie luat nimic? Si deci in cazul asta nu mai are sens sa-mi fac asigurari de sanatate separat, nu? Nici anul trecut nu erau obligatorii asigurarile de sanatate, dar le-am facut pt linistea noastra...
De cartea verde nu stii daca mai trebuie sau nu?
Mersi, Simona
Cardul european de asigurari de sanatate asigura doar in sistemul public de sanatate,si numai in caz de urgenta, nu si daca ai afectiuni deja existente.Cine stie despre asigurarile de sanatate de la agentiile de turism???Cat costa si cam ce acopera?
Cin, multumesc pt raspuns, dar io nu mai inteleg.... imi trebuie pasaport pt copii sau nu?
mi-e groaza sa ma duc cu cea mica in inghesuiala de la pasapoarte acum, cred ca ma impusc...
Dari_Scumpi spune:
Fetelor, si noi vom fi in Nisipuri la hotel Berlin Green Park incepand cu 18 iunie...
lavi02 spune:
andira, caramel zice despre ce acte iti trebuie ca sa scoti cardul de sanatate pt copil.
Pasaportul pt copil (separat sau trecut pe al parintelui) e obligatoriu la iesirea din tara pentru ca nu ai alt act pentru el cu poza.
Poza copilului de pe pasaport e valabila 3 ani.
caramel spune:
Ce ai citit acolo era pt. cardurile de asigurari de sanatate si nu pt. pasaport.Pentru inscrierea copilului pe pasaportul parintilor nu trebuie sa te duci cu copilul la pasapoarte, dar trebuie sa-i faci undeva poze de 2.5x3.5cm, si sa ai toate actele la tine.Noi am facut , si nu am luat copilul dupa noi(deja lunea viitoare ne ducem sa le luam!)
andira spune:
Lavi, Caramel, Cin - multumesc, aveti dreptate, trebuie sa trec copilul pe pasaport...numai avant de trecut pe acolo nu aveam!!
In fine, asta e...
Aveti idee, dureaza mai mult de o luna? Ca sa stiu daca am timp sau nu pana la sf lui iunie.
of, ma impusc...