Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 10

LoraG76 spune:
Cin, e super alegerea! Au fost niste prieteni anul trecut si au fost f. multumiti.
Lora, mami de IUSTINA

caramel spune:
quote:Buna,la cap.3,Ligia13 a fost la Oasis si a venit foarte incantata.Ai si detalii aici
Originally posted by Evy28
Fetelor noi oscilam intre Orchideya Hotel Complex si Oasis , Albena .
Oferta este de la agentia Magest Travel si este 329 euro/ pers all inclusive in iulie -7 nopti .
Ne ajuta cineva sa ne spuna daca este ok cu mancarea ,cazarea ,servicii etc .
Multumim mult
http://tt.lilypie.com/FWSpp3.png

CatXO spune:
Si cumnatul meu a fost la Oasis anul trecut si a fost multumit si de cazare si de masa. Noi mergem anul asta la Kaliacra. Sper sa fie ok.

vilma spune:
quote:
Originally posted by danatquote:
Originally posted by vilma
Mai merge cineva in Nisipurile de Aur intre 15-30 iunie?
Tare n-am chef sa mergem singuri....
In principiu mergem noi! Zic in principiu, fiindca am rezervat ceva dar nu am apucat sa trec pe la agentie sa si platesc![]()
Voi unde mergeti, la ce hotel?
Acum am primit confirmarea, mergem intre 18-25 iunie la hotel Arabela, Nisipuri. Nu stiu cum e, sa caut acum.

madairina spune:
Vilma dupa ce vii sa ne povestesti si noua. Noi tot acolo mergem dar intre 02-09 iulie.
Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album

kali spune:
quote:
Originally posted by cin
Azi am platit si eu avansul pt Berlin Green Park, pt 19-26 iulie. sper sa fie ok
Noi ajungem pe 23, acelasi hotel. Ne vedem acolo?

Oana

aissa spune:
Da Vilma, abia astept sa te intorci cu impresii proaspete. Tot in "lotul" de 2-9 iulie suntem si noi.
Poze

danat spune:
quote:
Originally posted by vilmaquote:
Originally posted by danatquote:
Originally posted by vilma
Mai merge cineva in Nisipurile de Aur intre 15-30 iunie?
Tare n-am chef sa mergem singuri....
In principiu mergem noi! Zic in principiu, fiindca am rezervat ceva dar nu am apucat sa trec pe la agentie sa si platesc![]()
Voi unde mergeti, la ce hotel?
Acum am primit confirmarea, mergem intre 18-25 iunie la hotel Arabela, Nisipuri. Nu stiu cum e, sa caut acum.
Aha, noi sosim cred pe 20-21 iunie si stam cam 4 nopti. La Grifid Bolero, din acelasi lantz hotelier cu Arabella. Arabella e mai aproape de plaja. Deci draga mea, probabil sa ne intersectam pe acoloshea

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana