Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
Cin, e super alegerea! Au fost niste prieteni anul trecut si au fost f. multumiti.
Lora, mami de IUSTINA
caramel spune:
quote:Buna,la cap.3,Ligia13 a fost la Oasis si a venit foarte incantata.Ai si detalii aici
Originally posted by Evy28
Fetelor noi oscilam intre Orchideya Hotel Complex si Oasis , Albena .
Oferta este de la agentia Magest Travel si este 329 euro/ pers all inclusive in iulie -7 nopti .
Ne ajuta cineva sa ne spuna daca este ok cu mancarea ,cazarea ,servicii etc .
Multumim mult
http://tt.lilypie.com/FWSpp3.png
CatXO spune:
Si cumnatul meu a fost la Oasis anul trecut si a fost multumit si de cazare si de masa. Noi mergem anul asta la Kaliacra. Sper sa fie ok.
vilma spune:
quote:
Originally posted by danatquote:
Originally posted by vilma
Mai merge cineva in Nisipurile de Aur intre 15-30 iunie?
Tare n-am chef sa mergem singuri....
In principiu mergem noi! Zic in principiu, fiindca am rezervat ceva dar nu am apucat sa trec pe la agentie sa si platesc
Voi unde mergeti, la ce hotel?
Acum am primit confirmarea, mergem intre 18-25 iunie la hotel Arabela, Nisipuri. Nu stiu cum e, sa caut acum.
madairina spune:
Vilma dupa ce vii sa ne povestesti si noua. Noi tot acolo mergem dar intre 02-09 iulie.
Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album
kali spune:
quote:
Originally posted by cin
Azi am platit si eu avansul pt Berlin Green Park, pt 19-26 iulie. sper sa fie ok
Noi ajungem pe 23, acelasi hotel. Ne vedem acolo?
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)
aissa spune:
Da Vilma, abia astept sa te intorci cu impresii proaspete. Tot in "lotul" de 2-9 iulie suntem si noi.
Poze
danat spune:
quote:
Originally posted by vilmaquote:
Originally posted by danatquote:
Originally posted by vilma
Mai merge cineva in Nisipurile de Aur intre 15-30 iunie?
Tare n-am chef sa mergem singuri....
In principiu mergem noi! Zic in principiu, fiindca am rezervat ceva dar nu am apucat sa trec pe la agentie sa si platesc
Voi unde mergeti, la ce hotel?
Acum am primit confirmarea, mergem intre 18-25 iunie la hotel Arabela, Nisipuri. Nu stiu cum e, sa caut acum.
Aha, noi sosim cred pe 20-21 iunie si stam cam 4 nopti. La Grifid Bolero, din acelasi lantz hotelier cu Arabella. Arabella e mai aproape de plaja. Deci draga mea, probabil sa ne intersectam pe acoloshea Iar ii 'disperam" draga pe bulgari ca navalesc romanii.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)