Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 3
andutzy spune:
hello tuturor! Am revenit!
AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcanquote:
Originally posted by lorinaoo1
Aylin pai cred ca sta cumincioara daca ii place, adica misca doar asa intr-o doara, daca nu-i place ceva se impinge, da cu sutul
Uite ca am repetat experimentul ca sa fiu sigura si rezultatul e acelasi : ii place Lacul lebedelor desi are parti care nu se pot numi linistite
Eu pun castile pe burtica pt ca nu cred ca aude si ea ce aud eu daca imi pun castile pe urechi, nu stiu, asa ma gandeam eu...
Alina.a multi si o de la noi ca sa te inveselesti.
Simoooo, ce faci, chiulesti de dimineata
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+
vom testa si noi, si postam rezultatele. aude si bb ce auzi tu. poti asculta la boxe.
dar la mine e totul in reprize. repriza de dat, repriza de liniste. asa ca indiferent de muzica, nu cre ca isi iese ea din ritm. dar incercam. incercam sa punem muzica in ambele reprize sa vedem daca e vreo schimbare.
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem
Bebelina mea devine foarte atenta daca ma aude vorbind. Bine zic eu ca-i atenta, acum cine stie ce-o fi in capusorul ei. Dar daca are reprize foarte active de gimnastica si incep sa vorbesc (orice) se opreste imediat. Daca tac, isi reia miscarile. Cand ma aude, iarasi se opreste nitel.
Si eu ma intrebam daca ea aude ce aud eu la casti, dar nu prea vad cum ar fi posibil asta. Ii pun castile pe burtica si de obicei la aceeasi ora ii pun Miruna lui Vintila. Eu cred ca-i place. Se linisteste daca mai aude pian sau Pink Floyd.
Lia S28 Miruna Demetra
karligutza spune:
bun venit mami andutzy... cum fuse la munte? hai povesteste-ne si da-ne poze daca ai facut!
karligutza, sapt.32 si printesa din burtica
Simo78 spune:
Lia felicitari pentru noua saptamana!
Ioana ...eu saptamana asta ma apuc de spalat hainutele lui Matei, asta daca termin vreodata cu spalat-calcat hainele de spital si camasile lui tat`su....
Simona 26+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
liadorian spune:
Simo, ! Daca tot scoti hainutele lui Matei de la locul lor, nu le faci repede niste fotografii inainte sa e arunci la spalat? Doar ti-am urmarit cu sufletul la gura sedintele de shopping.
Lia S28 Miruna Demetra
aylin_tarcan spune:
mai e cineva in afara de mine care nu a cumparat nimic pentru bb? sau am ramas singura?
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem
gabiarama spune:
Hello !
Imi pare rau ca intilnirea intre fetele din Iasi nu a avut loc,dar poate o sa facem una intre mamici , bb-ei si bb-ele .Eu una nu cred ca mai pot prinde una intre .Inca nu stiu cu exactitate ziua in care il voi vedea pentru prima data pe bb3 (care inca nu are nume ) ca sa imi pot face AMR-ul .Am o mica banuiala ca va fi totusi in jurul datei de 20 mai .
Si bagajul meu de spital inca nu e gata .Trebuie sa trec urgent pe la farmacie .
Si nici hainutele nu i le-am pregatit .Nici macar loc in sifonier nu i-am facut.Am tot sperat ca o sa fie gata
casa si o sa ne mutam , dar mai avem de asteptat
In rest , eu ma simt destul de bine .As putea spune ca a fost cea mai usoara sarcina dintre toate cele 3 .Inca mai car bagajele de la piata ,inca il mai pot duce in brate pe cel mijlociu ,inca mai fac smotru prin casa , mai conduc masina ,mai alerg prin parc dupa copii .Deci e bine .Ori sunt eu deja obisnuita cu starea de ?
GABI36+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Simo78 spune:
Gata, am terminat de citit.
La capitoul NOU, la mine au inceput arsurile alea nenorocite, deocamdata doar in zona stomacului, nu au urcat pe gat, dar simt ca iau foc, asa de urate sunt. Ieri m-au chinuit toata ziua, azi vad ca inca nu dau semne. Ma repet...slava Domnului ca nu-i adevarat ca ii creste par copilului, ca zau ca al meu era pui de maimuta
Lia de poze nu promit, sa vad in ce dispozitie ma gaseste clipa...daca nu, le vedeti voi direct pe Matei la vara acusi acusi...
Simona 26+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
mai e cineva in afara de mine care nu a cumparat nimic pentru bb? sau am ramas singura?
Aylin, 25+
pozici
atat de mari suntem
Nu esti singura. Suntem doua! Cum n-am iesit mai deloc din casa, am tot amanat cumparaturile, fiindca mi-ar placea sa aleg eu hainutele, sa ma bucur un pic de aprtea asta de pregatiri.
Lia S28 Miruna Demetra
otim spune:
Nu Aylin nu ai ramas singura , nici noi nu am cumparat nimic pentru bebe si nici nu cred ca o vom face in viitorul foarte apropiat desi ne fug ochii prin vitrine sau prin magazine , dar mai vrem sa mai asteptam putin .
Otiliainceput 27+Laurentiu