Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by alina.a

da am aparut,am avut niste zile de tot rahatu'. acum abia astept sa ma duc maine in ungaria la control sa aud de acolo vesti bune.

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

sa vezi cum trec toate cand o sa vezi bb vioi!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Gata, am papacit si eu, cine mai vrea late cu cereale?

Karligutza fa si tu ce facea Deni ieri si sa vezi cum iti creste tensiunea Dar pana atunci bea un 3 in 1 daca nu te impaci cu cafeluta sau macar un capuccino.

Fetelor, n-o sa va vina sa credeti, am facut si eu experimentul cu castile pe burtica. I-am pus bebelinei 3 genuri: muzica pt bebelusi (de Corina Danila), muzica mai veche (Leonard Cohen, Dance to the end of love) si muzica clasica (Lacul lebedelor). Ia ghiciti la ce sta ea cumincioara?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

lavinia, zi-neeee!!!!!!! dar acu', vin eu sa va intreb....cand ii place sta cumincioara sau incepe sa danseze? cum stim?

o sa caut si eu pe net muzica aia de bbei de care ziceai. dar de ce puneti voi castile pe burtica si nu ascultati normal, in boxe. se relaxeaza si mama si asculta si bbelinii

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetelor! Si eu cu de dimineata ca am zis ca ma mai salveaza de ameteli. Nu prea vad semne de revenire, si mi-e frica sa ies singura afara, asa ca stau toata ziua singura pana vine sotul sa ma scoata umpik la aer.
Azi noapte bebelina mea m-a pistonat la greu de nu am putut sa dorm pe nici o parte. Ma simt si somnoroasa rau azi.
Zilele astea trebuie sa ma duc sa imi iau tot ce trebuie pentru bagajul de spital, ca mi se pare ca deja intru in perioada "cuibului", cand mamicile incep sa isi pregateasca locul pt bebe. Nu prea stiu cum sa imi iau camasile de noapte pt spital...cu nasturi sau fara...ma mai gandesc (si nu resping sugestii si sfaturi).

28+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

madalina, hai scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara si mesajele tale atunci cind le scrii, nu cind sint moderate.
aylin, si ca sa vezi ce de treaba sint, te astept sa te antrenezi bine si sa scapi de stres (adica sa intri in saptamina 33), si abia apoi tinem concursul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:

Fetelor, n-o sa va vina sa credeti, am facut si eu experimentul cu castile pe burtica. I-am pus bebelinei 3 genuri: muzica pt bebelusi (de Corina Danila), muzica mai veche (Leonard Cohen, Dance to the end of love) si muzica clasica (Lacul lebedelor). Ia ghiciti la ce sta ea cumincioara?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Ce tare! Asta fac si eu in fiecare dimineata cu tanara mea domnita! Numai ca eu ii pun Miruna lui Mircea Vintila, mult folk de pe Radio3net si clasica la greu!

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin pai cred ca sta cumincioara daca ii place, adica misca doar asa intr-o doara, daca nu-i place ceva se impinge, da cu sutul

Uite ca am repetat experimentul ca sa fiu sigura si rezultatul e acelasi : ii place Lacul lebedelor desi are parti care nu se pot numi linistite

Eu pun castile pe burtica pt ca nu cred ca aude si ea ce aud eu daca imi pun castile pe urechi, nu stiu, asa ma gandeam eu...

Alina.a multi si o de la noi ca sa te inveselesti.

Simoooo, ce faci, chiulesti de dimineata

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana75

madalina, hai scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara si mesajele tale atunci cind le scrii, nu cind sint moderate.
aylin, si ca sa vezi ce de treaba sint, te astept sa te antrenezi bine si sa scapi de stres (adica sa intri in saptamina 33), si abia apoi tinem concursul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

ioana, apreciez sufletul tau mare. insa eu zic ca pana in sapt 33 sa ne intalnim macar o data, sa exersem impreuna, ca sa vad si eu cat de tare esti si cu cata ardoare sa ma antrenez in continuare.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La mine piticutza reactioneaza cel mai bine la muzica populara...nu ca ascult eu prea des asa ceva, dar am luat DVD-ul cu petrecerea de cununie si l-am tot "rulat" zilele trecute. Este dezlantuita cand aude populara...cu cine o semana nu stiu ca si eu si tati suntem cam deficitari la capitolul dans pe muzica populara. radeam cu sotul ca o sa ne vezi peste vreo 3-4 luni cum topaim prin casa pe Perinita sa potolim fata si sa nu mai planga!

28+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

quote:

Aylin pai cred ca sta cumincioara daca ii place, adica misca doar asa intr-o doara, daca nu-i place ceva se impinge, da cu sutul

Uite ca am repetat experimentul ca sa fiu sigura si rezultatul e acelasi : ii place Lacul lebedelor desi are parti care nu se pot numi linistite

Eu pun castile pe burtica pt ca nu cred ca aude si ea ce aud eu daca imi pun castile pe urechi, nu stiu, asa ma gandeam eu...

Alina.a multi si o de la noi ca sa te inveselesti.

Simoooo, ce faci, chiulesti de dimineata

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

vom testa si noi, si postam rezultatele. aude si bb ce auzi tu. poti asculta la boxe.

dar la mine e totul in reprize. repriza de dat, repriza de liniste. asa ca indiferent de muzica, nu cre ca isi iese ea din ritm. dar incercam. incercam sa punem muzica in ambele reprize sa vedem daca e vreo schimbare.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

eu am observat ca la mesele de familie, cand toata lumea vorbeste, si e o galagie generala, e liniste si la mine in burta. cred ca percepe totul ca pe un zumzet general si doarme mama mama...neintoarsa.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput