Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia si otilia, stiam eu ca voi nu ma lasati la greu!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Uite ca suntem o gascutza de burtoase cu bani de cheltuit! Ce bine mi-ar prinde acuma o partida de shopping in mai multe, sa am cu cine ma extazia de cat sunt de mici hainutzele, si de frumoase, si de ... si de... Barbatul meu e om serios, nu cred ca mi-ar face fata la o iesire de asta.

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, fie, facem si o sedinta de antrenament.
Simo, ce fain, multumesc ca mi-ai zis ca te apuci de hainute, sa incep si eu de saptamina viitoare.
Gabi, si voi tot fara nume? Nici noi nu avem nume pentru bebe ...

Deja mi-e foame iar, si mi-e foame tare. Cred ca am o fomista in burta care haleste tot. Are si cu cine semana.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ioana , fara nume Respectam traditia .Nici unul dintre baietii mei nu a avut nume inainte ,pe holulrile maternitatii le-am ales .Am asteptat sa le vedem fata ,ca sa vede ce nume li se potriveste

Apropo de spalat hainute , le mai clatiti cu balsam special pentru copii sau fara ?

GABI36+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Gabi, eu la hainele copilului pun Lenor Sensitive, ala care are o mama si un bebe pe sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

lia si otilia, stiam eu ca voi nu ma lasati la greu!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

esti tare

Otiliainceput 27+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola! si de la mine! Ce mai faceti burticutelor.. Azi am schimbat si eu saptamana adika am 24+ dar mi se pare asa de mica pe langa voi.... vorba cuiva eu o sa nasc ultima!

Brazuca apropo de camasa de noapte eu cred ca e mai bine cu nasturi daca vrei sa alaptezi, dar eu ma gandisem sa imi iau poate o pijama pt ca nu prea folosesc eu camasi de noapte si oricum am inteles ca la momentul Z esti oricum intr-un tricou sau asa ceva, cel putin aici... Nu sunt inca sigura dar cum ziceam cum mai am atata timp mai ma interesez..

Simo si eu aveam niste arsuri groaznice in fiecare dupa_amiaza /seara mie medicul mi_a recomandat Omeprazole si am reusit sa cam scap de ele (ma rog ieri am luat prima pastila si a fost ok dupa..) asa ca eu cred ca ai putea sa il intrebi de medicul tau daca nu ti poate recomanda ceva!

MADA 24+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ioana , am intrebat pentru ca eu si la ceilalti 2 la inceput le-am spalat fara sa adaug si balsam .Si apoi am si antecedente , pe Mihnea ,care are o piele foarte sensibila.El nu a suportat sa il ung cu ulei sau gel dupa baie .Facea o urticarie urita tare .La Tudor am incercat o singura data si cind am vazut ca pateste la fel am renuntat . Mihnea a facut urticarie si de la balsamul de care spuneai si de aceea acum nu cred ca o sa mai folosesc nimic .

GABI37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la burticile dragalashe!nu ma lasati voi la greu...
aylin stai linistita eu nu am in casa nici macar o soseta de nou-nascut.poate reusesc maine sa iau ceva de la unguri.
am avut niste dureri zilele astea....azi termin si anitibioticul,urocultura mi s-a negativat intre timp sper sa ramana asa.am si rezultatul de la analize sunt cu anemie si calciu sub limita,nu ingrijoratoare dar data trecuta eram macar la limita inferioara.tensiunea tot sub 9 cu 5 ,daca nu as bea cafea dimineatza as pica din picioare.
da dar am fata de fata!de 2 zile face break-dance la mine in burtica,ii "iese" afara ba un genunchi ,ba o mana...nu mai dorm de la 4 din aceste motive miscarete
pe scurt nu sunt in forma dar de obicei nu ma tine mult si cum spuneti si voi cu sigurantza maine voi vi in al noualea cer dupa ce vedem fata din nou.
si m-a apucat spaima ca vine momentu'.cateodata ma ia cu friguri.degeaba stau bine cu teoria,cu autopsihologia cu deastea ,tot ma ia cu batzaiala cateodat....cred ca e normal...

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Ca tot vorbiti de tensiune mica, mi-a iesit si mie saptamina trecuta 10.5 cu 6, pentru prima oara. Mi se parea mie ca sint cam ametita.

Mergi la inceput