All about Constanta! (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, David a avut hidrocel pana pe la 3 ani......(apa in scrot, nu?) Si un testicol flotant...
Acum la 4 ani e perfect normal cu toate la locul lor si nimic in plus

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico26 spune:

Salutare mamici din Constanta!

Momentan sunt o mamica din Bucuresti, dar cam intr-o luna voi fi mamica de Constanta. M-ar interesa si pe mine, daca se poate, o bona.
Imi e tare greu ca nu stiu pe nimeni in Constanta si voi incepe si eu serviciul.....
Astept raspunsurile voastre...daca se intampla sa stiti pe cineva...si mai ales daca aveti recomandare catre cineva anume..ar fi super....ca si asa mi-e tare greu ca trebuie sa imi las bebeul( are 1 an jumate...dar tot bebeu e pt mine )dintr-o data cu cineva strain.

Multumescsi pupici!!

Nic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi, imi amintesc ca mi-ai mai spus de hidrocel. La noi e mai ciudat. A avut la nastere, parea ca s-a retras si a aparut din nou. Stiu ca de la nastere am citit ca de obicei se retrage pana la doi ani. Sper sa nu fie cazul de operatie, dar asa mi-a dat de inteles pediatra. Chiar nu sunt pregatita pt. asta. Oricum nu o sa ma grabesc, chiar daca imi confirma si un chirurg.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Din cate stiu...(in cazul nostru cel putin) hidrocelul se datora si faptului ca testicolul era flotant...mie mi-a spus pediatra ca o data ce rezolva una se rezolva si cealalta...
Cam pe la 3 ani, am observat ca nu mai "migreaza" testicolul, si hidrocelul s-a rezolvat atunci de la sine...
Pediatrul de aici mi-a spus ca e perfect

Azi am avut maratonul...a fost super!!!!
La fiecare tura copiii au primit o stelutza, iar numarul de stelute din final a reprezentat suma pe care a donat-o copilul...
Copiii au fost foarte motivati si au alergat aproape o ora , desi a fost tare cald...
A fost distractiv, caci au fost stropiti cu apa pe traseu, li se oferea apa la fiecare tura si stelute!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Si Matei are hidrocel,din pacate nu s-a resorbit.Noi am mers regulat la control la dr.Tica.Se pare ca are si o hernie inghinala si trebuie operat. Am mare incredere in dr.Tica,dar inca nu m-am decis unde sa facem operatia.
Ege, nici la mine nu a ajuns avizul si vroiam sa-l imbrac duminica in "soldatel".E invitat la Mac.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor eu va indrum spre bucuresti si poate nu as fi zis-o pana acum dar ce am auzit astazi.am un var care are 25 de ani si din cauza unui ganglion,a facut citostatice .pt ca o dr.de aici i-a zis ca e cancer ,iar lama care i-a dat-o sa-si faca biopsia nu era a lui,a facut analiza de 4 ori ,au ajuns si in olanda si i-au pus diagnostic 4 tipuri de cancer.dfupoa ce i-au extirpat ganglionul din partea stanga i s-a imflamat si ganglionul din partea dreapta.binenteles ca ai lui s-au speriat.i s-a extirpat si cel de-al doilea ganglion,timp in care lama care a plecat de la spitalul judetean constanta era i n olanda si ii trimitea diagnosticul de cancer la piele.au trimis si lama pt ganglionul 2 si soc,analize cxurate.nu are nimic.au fost cu rezultatul la n dr..dar intre timp el a facut 6 luni citostatice si interferon.va dati seama ce este asta?
acum ii intra iar dosarul la comisia de medici dar fara sa il inregistreze nicaieri,pt ca i-au zis ca ei nu ii dau nimic scris ca nu are cancer,ca sa nu ii dea in judecata mai tarziu.pt ca stiti cum e o mana spala pe alta.
nu va spun prin ce a trecut fam si insusi varmiu.pur si simplu nu avea nici un simtom niic.stare generala buna,pofta de mancare....
iar unii ii ziceau ca este in metastaza.
iar dr de aici le-a zis verde in fatza parintilor ,daca mai au alt copil,sa se bucure de el.matusamii i s-a facut rau .ce sa mai zic,am ramas fara cuvinte.
stiam eu ca astia sunt macelari dar acum m-am convins.unchiul meu s-a internat pe picioarele lui si in 8 zile a iesit mort.pt ca ei i-au mintit familia ca are probl cu fierea si ca i-o scot dar el avea cancer de colon.asa ca,cuvintele nu isi au rostul.
poate ca sunt prea suparata acum pe spitalul judetean cta dar asta este realitatea ,DIN PACATE!

AAAA si am uitat sa zic ca la intrebarea adresata medicilor din buc:euy ce fac acum ,ca am facut 6 luni citostatice si interferon,raspunsul a fost:norocul tau ca esti tanar ,ca altfel....
desi poate sa aibe urmari mai tarziu.sper sa nu.
asta este,acum m-am mai usurat

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Buna-dimineata!
Cornelia, Ege, m-a sunat sora mea si mi-a spus ca nu poate ajunge inainte de 17,00 la Selgros, a intervenit o problema la servici, ce spuneti, ramane ora 17,00?

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

marilen, noi am avut un pachet de 4 adulti si copil si am avut reducere.dar o prietena care a fost cu noi o data a dat cam 9 milioane pentru a junge unde am ajuns si noi.in schimb noi pentru 5 am dat vreo 23-24 milioane.cabina e cu 2 sau 3 paturi.si eu ma incurc si ii spun cuseta.am pus poze cu cabina.poate totusi gasesti ceva direct desi m-as mira.cred ca oricum vei schimba la praga.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Marilen,sunt multumita de Dr. Munteanu atat cat ma poate ajuta ea ,pe felia ei...Imi place ca nu se inghesuie cu antibiotic,intotdeauna o examineaza f. atent pe Isidora,n-am avut pana acum plangeri...Si fetita mea tot in week-end raceste ca un facut...dar sunt norocoasa ca atunci cand nu merge la Par. Papacioc de la Techirghiol,pt. slujba de duminica ,ne intalnim la biserica unde mergem noi,la cea din spatele Tomisului...Si desi nu se face,ma ajuta cu placere daca poate,chiar si prin telefon...Poate nu ai ambele nr?Apoi tb. sa-i intelegem sunt si oameni,are si ea 2 copii...Daca nu s-ar odihni in week-end lunea n-ar fi buna de nimic...Ce sa zic,eu o cunosc de cand s-a nascut Isidora,ne-am imprietenit intre timp,o iubesc si o respect ca om si apoi ca medic si sunt poate subiectiva in aprecieri.
Cand e vorba de medici,eu am o problema:nu ma interesaza atat de mult performantele profesionale cat calitatea omului din spatele halatului...Daca omul nu exista,mai caut...Si de obicei oamenii cu adevarat superiori atat profesional cat si uman sunt si cei mai modesti si cei mai constienti ca n-ar fi nimic fara Dumnezeu...

Iertare ca m-am intis ...dar se leaga de ce vreau sa spun in continuare....Tot un mare om am auzit ca e Dr. Basca de la Gr. Alexandrescu care poate rezolva problemele lui Stefan,Cornelia,si ale lui Matei,Irina...Cel putin asa cred...oricum eu nu mi-as opera copiulul nici de polipi in Constanta....
Noi mergem pe 29 mai la Dr. Basca,cu Isidora-avem o infectie urinara cronica de la 7luni,si nu stim inca cauzele...Am facut o cistografie acum 2 ani,nu e reflux,cica ar fi fost o staza...dar bajbaim si rinichii ei s-ar putea sa sufere....desi la 3-4 d nu se vede nimic...

Mi-e frica de mor,ca s-ar putea sa ajungem si la RMN,DAR AStA SA FIE CEL MAI RAU...Ii apar tot timpul hematii in urina si leucocite frecvente...Doamne ajuta sa nu fie f, grav si sa se poata remedia!

Va pup pe toate ,sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, va rog mult poate puteti sa ma ajutati si pe mine intr/o problema. Am nevoie de o femeie serioasa care sa vina acasa odata de doua ori pe luna pentru curatenie. Am avut numai ghinioane, ultima data o femeie foarte de treaba pe care mi/a recomandat/o o amica si voiam sa o chem si la mine a plecat in Italia, o alta s-a dovedit a fi neserioasa si tot asa. ce spuneti, cunoasteti voi pe cineva? As vrea sa fie de incredere sa nu am probleme cu ea. Va pupic dulce!

Isidora, imi pare rau ce am citit de fetita ta, sunt alaturi de tine. Iti voi fi mereu recunoscatoare ca m-ai indrumat intr-un moment de rascruce, sarcina mea se datoreaza in parte si tie!

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput