All about Constanta! (88)
Raspunsuri - Pagina 18
ege spune:
noi ne intalnim in fata la selgros la ora 17.
daca mai sunt doritoare sa mearga la casa de copii,va asteptam
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
jone spune:
salut frumoasele doamne!
cum a fost la intalnire?
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
jone spune:
Angelique - cum mai stai cu sapunurile?
ai incercat spuma de baie?dar mastile?
pupici
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
AngeliquedeS spune:
Jone, le-am incercat pe toate. De masti au fost incantate toate colegele mele de la birou!
Mai fetelor, chiar nu stiti o femeie pentru curatenie? 
Pupici,
Angelique
8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
ege spune:
a fost super la intalnire.copiii s-au bucurat f mult.din pacate am facut 24 cde pachete,ei erau 52.
sper sa mai repetam actiunea si poate o sa fim mai multe.
roxa,ce mai facetzi?a trecut enterocolita
wee placut!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
ege spune:
neatza
dar tare pustiu mai e pe aici!
ege iar a dormit f tarziu ,adica la 1.45 si acum e fresh
azi vrem sa mergem la gratar,dar sa vedem cum o sa fie vremea pe la 12
o duminica placuta!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
Marilen spune:
Buna-dimineata!
Si eu zic ca le-am facut o bucurie copiilor de la Agigea. Fiica-mea a ramas f. impresionata de faptul ca desi n-au fost pachete pentru toti(n-am stiut exact nr. lor), ei le-au desfacut si le-au impartit intre ei.Am urmarit un baietel la vreo 4 ani care a impartit cu alti copii ceea ce primise el(mai avea o ciocolata) si m-a intrebat:"ea(fiica-mea) de ce nu are pachet?" si i-a intins ciocolata lui...
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
liris spune:
data viitoare (dc e in iulie sau august) va puteti baza si pe mine.
Roxana, sper ca sunteti mai bine acum.
Marilen, iti aduc ce am.
Isidora, Robert are 7 luni si 20 de zile.
duminica placuta!
Cornelia spune:
Marilen, Ege, va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa ajung la copiii din Agigea. Eu am fost extrem de impresionata. Pur si simplu am ramas fara cuvinte. Si eu sper sa mai mergem. O sa aleg si cateva din hainutele Mariei, ca sunt si cativa copilasi mai mititei. La fel si jucarii. S-au bucurat foarte mult la cateva baloane pe care le avea Fisun in masina.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
CRIXIA spune:
Dragelor, cred ca daca as fi stat mai bine cu moralul si timpul, v-as fi insotit in actiunea voastra!
AM fost si noi smabata in zona, dar asta o realizez abia acum, cand va scriu... am fost la Spit de Oase Eforie Sud, unde ne vom duce luni dis de dimineatza pentru a pune corect mana fracturata a Alexiei in ghips . Se va intampla sub anestezie generala.
VA multumesc fiecareia dintre voi care mi-ati deschis capul sa repet radiografia! si in mod special TatianeiS care m-a si indrumat catre un medic bun! Sper sa revin cu vesti bune!