All about Constanta! (88)
Raspunsuri - Pagina 16
Cornelia spune:
Ege, e bine la 3 pt. mine.
Madaluta, ti-am trimis pm.
Cornelia
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Madamsadamy spune:
Va multumesc fetelor pentru ajutor. Da ne-ar fii buna o intalnire in aer liber, ar fii perfect.
Sanatate la bolnaviori.
isidora spune:
Madalina,suna la nr.511651,mai dupa 12,13,si intreaba de un nr. pt. Dr. Tica sau de program.S-ar putea sa fie chiar acelasi nr.Eu stiam ca lunea ar avea,dar poate nu doar atunci...N-are sens sa mergi pana acolo...,s-ar putea sa fie nevoie si de programare...dar poate spui ca e o urgenta...Succes!La interfon -22.
ege spune:
atunci ramane maine la ora 15,in fata la selgros?cine vrea sa vina sa faca o bucurie copiilor de la casa de copiii.credeti-ma doar sunt parasiti de parinti,sau din familii cu problme,in rest sunt f.inteligenti si frumosi.mai erau 1-2 cazuri de copiii cu handicap.
dana,si eu vreau sa ajut fetita si mamica.poti conta si pe mine
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
nastasie spune:
am pus si eu poze din concediu.am doua albume.sunt foarte multe poze.nu am reusit sa selectez.unele s-ar putea sa fie neclare.
http://new.photos.yahoo.com/nastasie_adriana/album/576460762401879291
http://new.photos.yahoo.com/nastasie_adriana/album/576460762401886827
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mihaela77O spune:
buna sa va fie inima la toate!isidora,multumim de intrebare,suntem bine,numai ca am avut niste zile foarte agitate,de altfel cam asa sunt zilele mele,si nu prea am mai avut timp sa va salut!
imi pare rau sa aud ca unele dintre voi aveti probleme de sanatate,dar va faceti voi bine...asa ca sanatate la toate si la puiuti!
mi-ar fii placut sa merg si eu maine cu voi,dar maine am de facut o pomana cu mers la biserica si nu am cum,asa ca daca va mai fii o data viitoare cu placere!
isidora,mai stii ceva de prietenul vostru?(sper ca nu sunt prea insistenta,dar chiar vb zilele trecute cu sotul meu si ne spuneam,ca ne-ar placea sa cunoastem un astfel de om....sa ne dam seama ca nu este un lucru irealizabil)si scuze de insistenta!
a,si apropo,e atre pustoaica ta,mi-a placut faza cu cu baia ,cu indragostitul cu tati....va urez un week-end placut si ne mai auzim
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mihaela
Marilen spune:
Eu zic ca mai bine ne intalnim la Selgros la ora 15,30 s-ar putea sa aiba copiii program de somn mai devreme, ma gandesc....
Ege, am sa-ti trimit pe PM si nr. meu de mobil.Poate mi-l dai si tu pe al tau.
Unde ne intalnim exact?
Isidora,dr. Munteanu este si pediatra fetitei mele.Tu esti multumita de ea?La mine problema este ca de regula fiica-mea se imbolnaveste in week-end si nu e de gasit.
Nastasiedaca am retinut eu bine,ai fost cu trenul in Germania? Eu am o prietena acolo care ma inebuneste de vreo 2 ani sa ma duc si imi este frica de avion.Da-mi te rog si mie amanunte despre calatoria cu trenul.
Sanatate celor bolnaviori...
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
nastasie spune:
da, marilen, cu trenul am fost.am luat tren direct bucuresti-praga, apoi noi am schimbat acolo un tren care sa ne lase aproape de localitatea de unde ne-am dus.noi am fost in hof in germania, asa ca am luat din praga un tren pana in Cheb, o localitate la cehi, chiar la granita, dupa care am mai facut jumatate de ora pana in hof, unde vroiam sa ajungem.trebuie sa faci din timp rezervarea la cabine, depinde cu cate paturi vrei.din romania gasesti cabine numai lunea si vinerea, iar la intoarcere era martea si sambata.la agentia cfr de jos din piata ovidiu gasesti toate detaliile.sa stii ca e foarte bine la cabina ca te poti ridica in picioare.eu cu masina nu am putut merge din cauza copilului ca nu ar fi rezistat atat, iar avion nu am gasit nimic aproape de localitatea din germania.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Cornelia spune:
Adriana, bine ati revenit!
Marilen, ai dreptate, probabil ca dorm pana pe la 4. Am putea sa ne intalnim la intrare, langa carucioare.
Madaluta, am aflat si nr. de tel. de la cabinetul dr-lui. Tica: 519839. Are program marti si joi dupa amiaza. Doar ca trebuie sunat si facuta programare.
Si intreb si eu acum: daca ar fi nevoie sa va operati copilul, oricat de minora ar fi interventia, ati merge la Bucuresti? Eu asa sfatuiesc pe toata lumea, doar ca s-ar putea sa fiu nevoita sa il operez pe Stefan de hidrocel si deja nu mai gandesc limpede. O s ail vada dr. Tica probabil (ma mai gandesc si mai cer pareri). Dar dac aimi spune sigur da, trebuie operat, ma gandesc sa merg la Bucuresti.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Marilen spune:
Cornelia ramane atunci 15,30 langa carucioare.
Referitor la problema operatiei nu stiu ce fel de anestezie implica ac. interventie si eu sunt pentru Bucuresti,in general, mai ales daca e vorba de anestezie generala. Dar daca e o interventie usoara cu anestezie locala eu zic ca nu are rost sa mergi pana acolo.
Nastasie,cat v-a costat biletul de tren? Mi se pare totusi greu sa schimb atatea trenuri, eu ar trebui sa ajung undeva in vestul Germaniei deci distanta si mai mare.O colega a fost anul trecut in Franta cu autocarul si imi spunea ca erau persoane care povesteau ca e periculos cu trenul ca pot fi atacuri in tren si chestii de genul asta.Cabina ce inseamna? Sunt paturi?
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea