Naturiste si homeopate (31)
Raspunsuri - Pagina 30
adimercedes spune:
Fetelor, care mai e viata voastra? Cum va merg tratamentele????
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
gudinde spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Fetelor, care mai e viata voastra? Cum va merg tratamentele????
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Adi si mamik si burtik!
Eu tocmai mi-am facut un set de analize care au iesit bunicele. Analizele la ficat, trigliceridele, colesterolul etc. au iesit muuult mai bine. Ce mai inafara de GPT-ul care e un pic de tot mare restul ai iesit normale .... ceea ce inseamna HIP HIP HURAY ... tot inainte cu Omega3 si capsulele de usturoi
Din pacate insa insulina e tot mare ... chiar mai mare decat inainte. Deci per total sunt cam necajita.
In plus mi-a iesit si o infectie urinara si fibrinogenul mare (ceea ce inainte nu s-a intamplat). Cum spuneam nu sunt inca in butoi dar pe marginea lui
miri2007 spune:
Salutare naturiste!
Am revenit pe aici sa va spun ca am o bobita de 8 saptamani. Dupa avortul spontan de la sfarsitul lui mai, tratamentul homeopat a dat roade si acum suntem tare fericiti, ceea ce doresc la toata lumea de pe aici!!!
Si acum continui sa iau tot progesteron homeopat (in loc de utrogestanul recomandat de ginecolog) si ma simt bine. Mai iau (de fapt azi le-am terminat) si niste pastilute de calcarea.
A...si pentru tiroida niste tinctura de pericarpus nucis. Pe asta cred ca o termin si ma intorc la eutirox. Nu de alta dar alcoolul din ea mi-e frica sa nu afecteze bebe. Homeopata mi-a zis sa stau linistita, dar eu... In plus TSH-ul s-a mai marit un pic de cand iau tinctura (este undeva pe la 5) si endocrinoloaga mi-a zis sa iau eutirox.
Cam atat, in rest mi-e foarte somn si foame!
Va pup pe toate si va multumesc din suflet pentru toate sfaturile pe care le dati aici. O treaba excelenta!!! Probabil daca ve descopeream mai devreme, cu siguranta bebe venea mai de demult!!! Dar si acum e foarte foarte bine!
Sanatate multa si raman in continuare cu ochii pe voi!
Miri
Miri2007
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by miri2007
Salutare naturiste!
Am revenit pe aici sa va spun ca am o bobita de 8 saptamani. Dupa avortul spontan de la sfarsitul lui mai, tratamentul homeopat a dat roade si acum suntem tare fericiti, ceea ce doresc la toata lumea de pe aici!!!
Si acum continui sa iau tot progesteron homeopat (in loc de utrogestanul recomandat de ginecolog) si ma simt bine. Mai iau (de fapt azi le-am terminat) si niste pastilute de calcarea.
A...si pentru tiroida niste tinctura de pericarpus nucis. Pe asta cred ca o termin si ma intorc la eutirox. Nu de alta dar alcoolul din ea mi-e frica sa nu afecteze bebe. Homeopata mi-a zis sa stau linistita, dar eu... In plus TSH-ul s-a mai marit un pic de cand iau tinctura (este undeva pe la 5) si endocrinoloaga mi-a zis sa iau eutirox.
Cam atat, in rest mi-e foarte somn si foame!
Va pup pe toate si va multumesc din suflet pentru toate sfaturile pe care le dati aici. O treaba excelenta!!! Probabil daca ve descopeream mai devreme, cu siguranta bebe venea mai de demult!!! Dar si acum e foarte foarte bine!
Sanatate multa si raman in continuare cu ochii pe voi!
Miri2007
Miri, multe felicitari!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si bebele pe care ti-l doresti!!!! Ma bucur din suflet pt vestile minunate pe care ni le dai. Multa sanatate in continuare si sa ne tii informate despre evolutia sarcinii .
samburici
gabitoni spune:
Buna!
sunt noua pe acest subiect.Am fost acum 2 saptamani la medic homeopat care mi-a dat tratament.in momentul de fata iau: GYNEX SI CYTOVITAL.Am facut in luna aprilie o laparo: trompa stg infundata, rezultat : endo si curatat trompele...
zilele trecute sotul meu a facut o spermograma: normospermie cu usoara astenospermie...
ma pueti ajuta cu niste sfaturi...
multumesc
irene26 spune:
buna fetelor! ce mai faceti?
adimercedes, tu ce mai faci?
am revenit aici pt ca am niste intrebari pt tine, adimercedes. as vrea sa stiu daca este indicat sa beau in continuare ceai de napraznic, sunt in ziua a 16-a a CM si ma gandeam daca ar fi contraindicat ceaiul de napraznic in caz de-o eventuala sarcina. si as mai dori sa aflu daca este ok sa iau MACA in continuare, ori este mai bine sa iau pana azi (ziua a 16-a), cand s-a petrecut ovulatia la mine. am vazut ca au fost fete care au luat MACA pana au aflat ca sunt gravi si dupa aceea au intrerupt tratamentul. tu ce parere ai? multumesc anticipat pt raspuns si iti urez tot binele din lume.
si sa auzim numai de vesti de II!
gudinde spune:
Irene,
Pana iti da mai multe delatii Adimercedes as putea sa-ti raspund si eu un pic. Poti sa bei in continuare ceaiul de napraznic linistita.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by gabitoni
Buna!
sunt noua pe acest subiect.Am fost acum 2 saptamani la medic homeopat care mi-a dat tratament.in momentul de fata iau: GYNEX SI CYTOVITAL.Am facut in luna aprilie o laparo: trompa stg infundata, rezultat : endo si curatat trompele...
zilele trecute sotul meu a facut o spermograma: normospermie cu usoara astenospermie...
ma pueti ajuta cu niste sfaturi...
multumesc
Gabitoni bine ai venit printre noi si mult succes.
Sper sa-ti mearga bine cu tratamentul homeopat prescris de dr.
Imi pare rau ca rezultatul laparoscopiei a fost endometrioza dar sa stii ca sunt multe fete care cu un regim adecvat acestei boli au ramas
irene26 spune:
gudinde , multumesc mult pt raspunsul tau. sa vedem ce zice adimercedes si despre MACA, daca are vre-o contraindicatie dupa ovulatie.
gabitoni spune:
Buna
multumesc tare mult, gudinde!
incercam de 1 an si 3 luni....inca nu mi-am pierdut speranta...
Poate ma ajuta cineva cu niste sfaturi pentru sotul meu...
va doresc un (sa vina cat mai repede)
sa ne ajute DD!