Naturiste si homeopate (31)
Raspunsuri - Pagina 29
ysa26 spune:
Aditi referitor la bromcriptina nci eu nu am avut rezultate bune, chiar mai rau m-am simtit, sanii erau parca mai umflati si durerosi. Apoi am luat mastodynon si dupa o saptamana m-am simtit ok, am luat vreo luna si nu am mai avut nici o problema.
Despre naturiste nu ma pricep, dar cu siguranta iti vor raspunde fetele.
http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png
roxanaz spune:
Retete pentru a ramane insarcinata
felicia2007
Eu va recomand tictura de "Branca Ursului". Se gaseste la plafar. Pretul este scazut, in jur de 5-6 lei sticla/50 ml; care va ajunge la amandoi 2 saptamani.
Eu si sotul meu am luat timp de 2 saptamani, pana am depasit perioada de maxim si s-a produs minunea.5+.
Puteti sa luati astfel:
SOTUL
dimineata: 1 lingurita de tictura "Branca Ursului" + 100 ml apa (solutie)
la pranz:1 lingurita de tictura "Branca Ursului" + 100 ml apa (solutie)
seara:1 lingurita de tictura "Branca Ursului" + 100 ml apa (solutie)
SOTIA
dimineata: 1 lingurita de tictura "Branca Ursului" + 100 ml apa (solutie)
la pranz:1 lingurita de tictura "Branca Ursului" + 100 ml apa (solutie)
seara:1 lingurita de tictura "Branca Ursului" + 100 ml apa (solutie)
ATENTIE:Nu se recomanda femeilor insarcinate!
SUCCES, ASTEPT VESTI DE LA VOI
pet.cost2005
La mine nu si-a facut efectul Branca Ursului ...
Reteta pe care o propun eu ... fara stess si fara sa te mai gandesti numai la aia, sa ai fixul de a ramane insarcinata ... la mine a mers ... vine cand nici nu te astepti si fara sa fii stresata ...
chislauriana
Nu cred ca exista retete pt asa ceva.De pilda la unele, a functionat pe baza autoconstientului in momentul in care chiar s-au relaxat si au crezut in asta.La mine nu a functionat nici o reteta...si azi tot fara bebe sunt, desi au trecut 5 ani.Platesc scump si nu stiu de ce, pt ca n-am luat in viata mea ceva contraceptiv si mi-am dorit copii.Asta e, ce sa fac?Las ca totul sa mearga cum o vrea Dumnezeu.Pa.
chis
turturica spune:
buna fetelor, as vrea sa intru si eu in clubul naturistelor si al homeopatelor. Ma simt extrem de incurajata cind citesc povestile de succes (dintre care si cea a alexiei, ca sint in aceeasi situatie).
Pe scurt: in urma unei laparoscopii am fost diagnosticata cu endometrioza de grad 2. Am luat timp de 3 luni un tratament cu Zoladex care mi-a redus nivelul estrogenului la zero, in asa fel incit n-am avut deloc ovulatie si, in consecinta, nici menstruatie. Au trecut 22 de zile de la ultima injectie, asa ca in curind ovarele mele vor incepe sa lucreze si as vrea sa le ajut sa-si revina.
In prezent iau acid folic, omega-3, fac sport si incerc sa maninc cit mai sanatos. Ma gindesc sa mai astept o saptamina si sa incep cu primerose oil si mastodynon. De fapt aici am o dilema, mi-am procurat din romania mastodynon si maca de la innovatics. As vrea sa folosesc una din ele, am citit ca amindoua au rol de reglator hormonal, dar nu sint sigura care e diferenta.
Stiu ca endometrioza e produsa de exces de estrogeni, asa ca n-as vrea sa iau un produs care sa imi ridice estrogenii mai sus. Vreau ceva care sa echilibreze balanta hormonala.
Voi ce ma sfatuiti, mastodynon sau maca?
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by ysa26
Adimercedes iti multumesc pt sfaturile tale. Nu stiam k ar trebui s-o intreb pe homeopat dak pot combina naturistele cu homeopatele si abia peste o luna mai ajung la ea. Chiar azi am fost la ea de mi-a schimbat tratamentul, dar nu stiu cum se numesc granulele pe care mi le-a dat, scrie ceva pe pliculet, dar nu inteleg. Am de luat 2 doze, una la 2 saptamani, niste granule pe care le pun sub limba.
Iau si mastodynon(vitex agnus), omega-3, vit.C, calciu, magneziu. Atunci sa nu mai beau luna asta ceaiuri,nu?
Luna asta mi-a venit si cm dereglat, la 24 zile, cred k e din cauza laparoscopiei sau de la ceaiurile cu cretisoara, coada-soricelului, sunatoare, urzica alba si tarita mare. Sau chiar de la homeopatie...
Mersi mult pt tot, esti un ajutor de mare nadejde, iti multumesc k existi.
Ysa, daca ti-a dat homeopata granule si in acelasi timp si Mastodynon si restul de ceaiuri, nu cred sa fie problema. Stiu doar ca unii homeopati au retineri in a amesteca granule cu plante, dar depinde de ce iti da, cred.
Oricum, ideea e ca orice tratament, fie el naturist sau homeopat, te va deregla in prima faza. De aceea dureaza minim 3 luni si doar DUPA poti vedea ce si cum s-a reglat pe parcurs...
Cum te simti? Totul bine?
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by sandaa
Buna dragi naturiste. Eu scriu mai rar dar citesc ce scrieti imi este de folos. As vrea sa va intreb ce as putea sa iau pentru ca ma simt slabita in ultima vreme (sunt si slaba). Am facut o laparascopie acum 4 luni si poate si din cauza aceasta, acum o luna am facut o candidoza ( cred ca din cauza ca sunt slabita), si acum incerc sa ma feresc de medicamente. As dori ceva naturist sa iau fiindca ma si racesc des, aproape tot timpul sunt racita. Va multumesc si va doresc sa aveti un bebe cat mai repede!
Adimercedes iti doresc sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si frumos!
Sandaa, cum mai esti? Au reusit sa tratezi candidoza? Daca inca nu ai gasit ceva tratament naturist, mie mi-au ajutat spalaturi vaginale cu bicarbonat de sodiu. Mai poti lua de la farmacie Tantum Rosa, tot pt spalaturi. sau poti incerca cu Lomexin ovule si crema - sa dai si sotului crema si sa va protejati la pana va tratati amandoi, ca altfel va dati de la unul la altul, mai ales ca la barbati nu prezinta simptome asa de clare ca la femei.
Si sa iei pe care orala niste capsule de Acidophilus si sa papi iaurt cu Bifidus, ca ajuta.
Ca sa te intaresti eu zic sa incerci si ceva vitamine naturale: pulbere de orz verde, capsule de usturoi (daca NU ai tensiunea mica) si sa revizuiesti alimentatia, ca sa acoperi cat mai multe grupe de alimente.
Sa ne tii la curent cu evolutia ta.
Multumesc si tie pt urari .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by turturica
buna fetelor, as vrea sa intru si eu in clubul naturistelor si al homeopatelor. Ma simt extrem de incurajata cind citesc povestile de succes (dintre care si cea a alexiei, ca sint in aceeasi situatie).
Pe scurt: in urma unei laparoscopii am fost diagnosticata cu endometrioza de grad 2. Am luat timp de 3 luni un tratament cu Zoladex care mi-a redus nivelul estrogenului la zero, in asa fel incit n-am avut deloc ovulatie si, in consecinta, nici menstruatie. Au trecut 22 de zile de la ultima injectie, asa ca in curind ovarele mele vor incepe sa lucreze si as vrea sa le ajut sa-si revina.
In prezent iau acid folic, omega-3, fac sport si incerc sa maninc cit mai sanatos. Ma gindesc sa mai astept o saptamina si sa incep cu primerose oil si mastodynon. De fapt aici am o dilema, mi-am procurat din romania mastodynon si maca de la innovatics. As vrea sa folosesc una din ele, am citit ca amindoua au rol de reglator hormonal, dar nu sint sigura care e diferenta.
Stiu ca endometrioza e produsa de exces de estrogeni, asa ca n-as vrea sa iau un produs care sa imi ridice estrogenii mai sus. Vreau ceva care sa echilibreze balanta hormonala.
Voi ce ma sfatuiti, mastodynon sau maca?
turturica, eu as merge pe mastodynon, care e proogesteronic, deci nu creste estrogenii deloc, ba din contra, ajuta la reglarea raportului estrogen-progesteron.
Sper sa iti fie de folos!!!
samburici
adimercedes spune:
Kya, ceva vesti???
samburici
turturica spune:
adimercedes, multumesc de raspuns , am mai scotocit si intrebat si se pare ca intr-adevar mastodynonul sau vitexul ar fi mai indicat.
Mie nu mi-a venit inca ciclul de la ultima injectie, dar am de gind sa incep cu plantele inainte de venirea lui, ca sa ajut ovarele sa se puna in functiune. Sint inca un pic reticenta, sper sa nu fac vreo prostie, dar daca am inteles corect mecanismul ar trebui sa fie in regula. Adica las sa treaca complet o luna de la ultima injectie, perioada in care ovarele sint inca pe stop, iar apoi ovarele mele ar trebui sa inceapa incet sa lucreze, iar plantele sper sa le fie de ajutor. Plantele lucreaza oricum incet, asa ca sper sa nu fie un soc pentru organism ci, din contra, un beneficiu.
te rog sa ma pui si pe mine pe lista naturistelor, o sa va tin si eu la curent cu situatia.
sandaa spune:
Multumesc adimercedes pentru raspuns, intotdeauna ne dai sfaturi bune, o sa tin cont de sfaturile tale. Am scapat de candidoza, am facut tratament si eu si sotul meu (eu am facut si spalaturi cu bicarbonat) si acum cred ca suntem bine. Te pup, si doresc tuturor fetelor mult succes!
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by sandaa
Multumesc adimercedes pentru raspuns, intotdeauna ne dai sfaturi bune, o sa tin cont de sfaturile tale. Am scapat de candidoza, am facut tratament si eu si sotul meu (eu am facut si spalaturi cu bicarbonat) si acum cred ca suntem bine. Te pup, si doresc tuturor fetelor mult succes!
Sandaa, ma bucur ca totul e ok. Sa ai grija de tine si sa iti intaresti sistemul imunitar.
samburici