Naturiste si homeopate (31)
Raspunsuri - Pagina 28
mes spune:
quote:
Originally posted by adimercedesquote:
Originally posted by mesquote:
Originally posted by adimercedes
[br
mes, tu in afara de intarzierea de bebe ce simptome ai? Ai ciclu (ne)regulat, ai dureri etc? Daca nu ai probleme, parerea mea e sa iei ceai de cretisoara mai bine, pulbere de orz verde si ulei de peste. Si sotului sa ii dai ulei de peste, ca o sa ii ajute la gigei . Si o data la 2 zile, incepand imediat dupa ciclu.
Dar hai cu detalii si apoi mai vedem daca mai pui ceva pe lista. Dar cam astea ar fi pana acum...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
multam,Adimercedes, pentru raspuns. detaliile ar fi cam asa: toate ecografiile (si au fost destule) arata ca totul e OK. hormonalele anul trecut au aratat o usoara, foarte usoara marire a prolactinei - cu mai putin de o unitate peste valoarea maxima considerata normala, si la fel, o foarte usoara hipotiroidie. mi s-a prescris tratament - pe viata (brr) pe care nu l-am luat ci am citit pe forum si am vazut ca poate e de la stres. cand le-am repetat prin toamna, nici vorba de hipotiroidie, doar prolactina, tot cam asa, un pic mai mica insa.
cm este cam neregulat, de obicei 31-32 zile,dar si 36 cateodata.
ce ma sperie este ca prima zi am (aveam) dureri f mari (daca nu iau calmante, am stari de lesin chiar).
de vreo 3 luni iau tratament homeopat si ce-i drept m-am simtit mai binisor.
dar bebe nimic inca.
am 33 de ani deja. aproape toate rudele mele de sex feminim au avut probleme gineco, dupa 30 (dar toate au avut copii inainte).
am scris cam mult, imi cer iertare, dar poate imaginea e mai clara acum. daca e de adaugat ceva pe lista...astept
merci din nou si sa-ti fie cat mai usoara perioada asta.
mes
Mes, acum am vazut ca iei tratament homeopat. E bine sa intrebi medicul daca tratamentul pe care ti l-a dat se poate combina cu naturiste. Ce ti-a dat sa iei? Eu nu cunosc produsele homeopate, dar sunt fete care iau si au luat asa ceva si te pot ajuta cu detalii, ce si cum se poate combina etc. Tratamentul homeopta, ca si cel naturist e pe termen lung, deci va trebui sa ai rabdare si multa optimism. Chiar daca femeile din familia ta au avut in general probleme ginecologice, nu inseamna ca si tu vei avea aceleasi probleme. Faptul ca faci tratament iti da cel putin o sansa in plus. Important e sa nu iti pierzi speranta si dorinta de a lupta.
Multa sanatate si asteptam vesti.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Adimercedes, multumesc pentru raspuns. ai dreptate, nu ma gandisem la interferentele intre homeopat si ceaiuri. am sa intreb doctorita si am sa vad mai apoi , functie de ce imi spune. oricum, eu ma simt mai bine dupa tratamentul homeopat (bine, ca si tine, am inceput sa am mai multa grija la ce mananc si ma straduiesc sa nu ma mai stresez atat de tare din orice - de felul meu cam asa sunt :( ).
sper sa fie totul bine si.. pana la urma urmei, ce-o fi o fi.
multa sanatatetie si bebelusei tale
si tuturor fetelor care-si doresc bebe
mes
alexia28 spune:
Buna fetele,
Eu nu am mai intrat de multisor pe aici, intre timp s-a intamplat minunea pentru mine, sunt graviduta in 10 saptamani, am reusit dupa o laparoscopie si un tratament homeopat si naturist. Va pup si as vrea sa va incurajez sa nu renuntati ca DD o sa va ajute sa va impliniti visul asa cum m-a ajutat si pe mine
Adi ma scoti si pe mine de pe lista de aspirante ce face samburiciul? Au trecut deja 31 saptamani?
Alexia si minunea mea
sandaa spune:
Buna dragi naturiste. Eu scriu mai rar dar citesc ce scrieti imi este de folos. As vrea sa va intreb ce as putea sa iau pentru ca ma simt slabita in ultima vreme (sunt si slaba). Am facut o laparascopie acum 4 luni si poate si din cauza aceasta, acum o luna am facut o candidoza ( cred ca din cauza ca sunt slabita), si acum incerc sa ma feresc de medicamente. As dori ceva naturist sa iau fiindca ma si racesc des, aproape tot timpul sunt racita. Va multumesc si va doresc sa aveti un bebe cat mai repede!
Adimercedes iti doresc sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si frumos!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Buna fetele,
Eu nu am mai intrat de multisor pe aici, intre timp s-a intamplat minunea pentru mine, sunt graviduta in 10 saptamani, am reusit dupa o laparoscopie si un tratament homeopat si naturist. Va pup si as vrea sa va incurajez sa nu renuntati ca DD o sa va ajute sa va impliniti visul asa cum m-a ajutat si pe mine
Adi ma scoti si pe mine de pe lista de aspirante ce face samburiciul? Au trecut deja 31 saptamani?
Alexia si minunea mea
Felicitariiiiii!!!!
Asta da veste! Astfel de motive de plecare de pe lista de aspirante tot asteptam.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by ysa26
Adimercedes iti multumesc pt sfaturile tale. Nu stiam k ar trebui s-o intreb pe homeopat dak pot combina naturistele cu homeopatele si abia peste o luna mai ajung la ea. Chiar azi am fost la ea de mi-a schimbat tratamentul, dar nu stiu cum se numesc granulele pe care mi le-a dat, scrie ceva pe pliculet, dar nu inteleg. Am de luat 2 doze, una la 2 saptamani, niste granule pe care le pun sub limba.
Iau si mastodynon(vitex agnus), omega-3, vit.C, calciu, magneziu. Atunci sa nu mai beau luna asta ceaiuri,nu?
Luna asta mi-a venit si cm dereglat, la 24 zile, cred k e din cauza laparoscopiei sau de la ceaiurile cu cretisoara, coada-soricelului, sunatoare, urzica alba si tarita mare. Sau chiar de la homeopatie...
Mersi mult pt tot, esti un ajutor de mare nadejde, iti multumesc k existi.
Ysa, nu e vorba sa renunti la ceaiuri. Ideea e sa intrebi homeopatul, ca ei isi cunosc produsele si stiu daca interfereaza cu tratamente naturiste. Ideea e sa verifici ca nu se exclud necesar una pe cealalta (de exemplu, e indicat ca unele produse homeopate sa nu se ia cu produse mentolate etc). Doar ca sa te asiguri ca tratamentul pe care il faci va actiona la cote maxime.
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Kya
Fetelor am si eu o intrebare:
daca banuiesc ca sunt gravi, mai beau ceai de cretisoara? Sau dauneaza?
Pana acu, de vreo luna, beam cam 1-2 cani pe zi. Acum mai continui?
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya, eu stiu ca poti bea linistita ceaiul de cretisoara pana in momentul in care ti se confirma sarcina, adica ai un test pozitiv. Citisem ca nu are influenta negativa, ci ca ajuta la pregatirea uterului pt sarcina si ajuta la fixarea sarcinii...
Tin pumnii!!! Sa ne spui ce vesti ai
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Buna fetele,
Alexia si minunea mea
Alexia, yupi!!!!!! Multe felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe super!!! Ma bucur enorm pentru tine si sper ca de acum sa fie tot mai multe fete care sa vina cu astfel de vesti!!!
Cand ai timp poate ne povestesti ce si pt ce ai facut tratament si cum a mers.
samburici
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Alexia, yupi!!!!!! Multe felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe super!!! Ma bucur enorm pentru tine si sper ca de acum sa fie tot mai multe fete care sa vina cu astfel de vesti!!!
Cand ai timp poate ne povestesti ce si pt ce ai facut tratament si cum a mers.
samburici
Pai am fost diagnosticata in urma laparoscopiei in aprilie cu endometrioza pelvina, chist endometriozic ovarian stang, mi s-a propus tratament cu diphereline dar am refuzat si am inceput tratament homeopat asociat cu o dieta din care am exclus carnea (am mancat doar peste), multe legume, fructe, iaurt bifidus, fara soia, produse estrogenice, fara dulciuri, ciocolata...in paralel am luat si mastodynon, extract de mugur de zmeur si ceaiuri de cretisoara, papadie, coada soricelului, turita mare, urzica, sunatoare (primele zile de CM ceai de papadie pt detoxifiere si apoi amestec din ceaiurile celelalte). Aaaa si m-am uns pe burtica dupa ovulatie cu o crema cu progesteron. Dupa doua luni am ramas
Va multumesc mult pentru urari si va doresc multa bafta cu tratamentele sa reusiti sa va impliniti visul cat mai repede
Alexia si minunea mea
Kya spune:
Adimercedes, merci!
Saptamana viitoare, vin cu anuntul. Ma rog la Dumnezeu sa fie un bebe mic!
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
aditi spune:
Buna fetelor!
Revin dupa o luna de tratament cu Brocriptin si prolactina refacuta la o sapt dupa incetarea tratament. Bineinteles ca e tot foarte mare (de la 85 a scazut la 71, iar limita normalului e 19)si m-am si chinuit sa inghit pastilele care se pare ca mi-au facut mai mult rau decat bine. Asadar am decis sa nu mai merg la nici un medic care sa ma umfle de hormoni(desi am luat doar o luna)si raman doar la tratam dat de med homeopat.
Desigur ca mi-a indicat sa scap de stress prin ce metode de relaxare vreau eu, fiindca altfel iau degeaba orice medicament(sa-mi schimb atitudinea in general, modul de a gandi ...);sa am nadejdea ca voi reusi, deci multa rugaciune din suflet (in functie de timpul fiecareia, detalii va pot da pe adresa de e-mail referitor la ce rugaciuni...)
???Stie cineva daca pot sa iau ceaiuri(coada soricelului, cretisoara,napraznic, galbenele ) si amestecuri de seminte(telinasi marar) din tratamentul Liviei ( inainte de mancare), impreuna cu tratam meu (scris mai jos, care este dupa mancare)?
Tratam dat de med homeopat este urmatorul, pt. 3 luni:
Flax oil(ulei din seminte de in)3x2caps/zi(si pt sotul meu)
Kamayani2x2/zi
Vitex3x1/zi
Aditi