Naturiste si homeopate (31)
Raspunsuri - Pagina 14
miki-miki spune:
Chivutz enciclopedia mica. Merci de info. Eu sunt ca un robotzel acum, dupa regimul care l-am tinut nu mai poftesc nimic si mancarea mea consta in biscuiti digestivi dimineata , 2 cafele (cu lapte si zahar) iar cand ajung acasa un castron mare de salata acrita cu 1/2 lamaie, ulei de masline, cubulete de gratar de pui sau sunca presata si cateodata inlocuiesc sarea din ea cu branzica. Asta e papica mea. Si ma simt f bine, nu mai am palpitatii si sunt sigura ca mi-a scazut LDL-ul.
Tu cand mai vii in Ro? In concediu plec sambata sau dumi ca nu mi s-a intors sotul inca .
Danangie pt chisturi tb sa iei produse progestative :extract de muguri de zmeur, Vitex fruit, napraznic, carpicon (supozitoare) . Maca o iei dupa ce rezolvi cu chisturile pr ca ac iti stimuleaza ovarele sa produca foliculi iar chisturile sunt alc din foliculi nesparti.
Miki
chivutamonica spune:
Mi_ki,scoate zaharul de la cafeluta si bea numai cu lapte care are grasime1%
brinza nu er trebuii decit numai de vaca.
Mi_ki,tu ai folosit supozitoare si cum se folosesc,parca mie frica.
Eu,merg in Rom,toata luna iulie cred ca va fi bine,sper.
,Moni
chivutamonica spune:
numeioana, uite un produs pt durerile menstr.
DONAVITAL:Tulbur#259;rile legate de ciclul menstrual (dismenoreea, sindromul premenstrual, amenoreea, oligomenoreea), infertilitatea, (cicluri anovulatorii), tubur#259;rile de libidou reprezint#259; o mare parte a patologiei femeii. Donavital este un produs fitoterapic destinat tratamentului tulbur#259;rilor de natur#259; hormonal#259; a femeii. Con#355;ine extract de Vitex agnus castus, extract gemoterapic de zmeur- Rubus idaeus MG=D1, extract din fructe de Rubus idaeus. Ac#355;iunile terapeutice ale celor dou#259; plante sunt cunoscute din antichitate , ast#259;zi numeroase studii clinice certificānd beneficiile lor īn tratarea patologiei genitale la femeie.
MONI
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Mi_ki,scoate zaharul de la cafeluta si bea numai cu lapte care are grasime1%
brinza nu er trebuii decit numai de vaca.
Mi_ki,tu ai folosit supozitoare si cum se folosesc,parca mie frica.
Eu,merg in Rom,toata luna iulie cred ca va fi bine,sper.
,Moni
chivuta
Chivutzule mama, mi-a ajuns cat regim am tinut . Lasa-mi linguritele de zahar si alea 2 linguri de branzica ca dc nu ajung batz. Dupa regim am ajuns la 57 kg si am 1,70m. Cafea fara zahar nu beau , mai bine nu o mai beau deloc. Am avut pauza de cafea 2 ani pana in iarna trecuta cand n-am avut ce face si am gustat din cafea muncitorilor (am renovat apartam) si mi s-a redesteptat pofta de cafea.
Te si o sa-ti scriu un PM astazi cu o rugaminte.
Edit: Carpiconul il poti lua fara pb. Se ia cum scrie in prospect. Eu am luat mai demult si nu mai tin minte cum. Parca tb vreo 3 luni la rand din Z 5 pana in Z 15. Contine niste extracte din rasina de brad (parca), sa ma corecteze fetele care au prospectul acasa. Sunt f bune pt chisturi dar eu nu m-am tinut de ele pt ca acum 6 ani cand am luat eu mi s-au parut scumpe. Deci sunt naturiste nu alopate si le poti lua fara grija.
Miki
miruna79 spune:
Fetelor am si eu o intrebare.fetele care au mai luat BU si Napraznic a avut cumva efecte adverse la voi??
Mie imi ies cosuri pe fata ca si cum as fi la 13 ani plus ca m-am ingrasat si vreau sa va spun ca am avut intepaturi la ovare aproape o saptamana z17-22 probabil ovulatia dar nu stiu de ce atata zile m-a tot intepat...
Nu mai stiu nimic.
Va pup
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
numeioana spune:
Moni, sper sa nu mai am nevoie de pastile pt dureri menstruale, cel putin pentru urmatoarele 9 luni...
Va pup!
Ioana 3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Am luat extracte de zmeur, cocaz negru timp de 3 luni pentru a scapa de chisturile de pe ovare. Apoi am continuat cu capsule de napraznic si maca... si am doua liniute la test. Bine, am facut si 3 luni Polidin in zilele de CM.
Bafta va urez, sa veniti dupa mine la odisee!
Ioana 3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
chivutamonica spune:
IOANA,sa inteleg ca tu esti gravituta?
fetelor va doresc concedii placute si un week-end relaxant!
,MONI
happy33 spune:
Bun gasit fetelor, sunt nou venita si doresc mult un sfat din partea voastra. Am exces de estrogeni care mi a dat peste cap tot organismul, mastoza chistica de 20 de ani si uter fibromatos dar fara hemoragii, cu cm putin dar in fiecare luna. In urma stress ului si a shocului emotional, am inceput sa ma umflu. Sanii si au dublat acum volumul stau sa bubuie, am luat multe kg tinand o dieta. Sunt disperata, homeopatul mi a dereglat cm ul, doc. naturist mi a dat plante cu estrogeni, am mancat grau incoltit si cereale, si multe prod. cu fitoestrogeni nestiind ca le contin. Am luat si Evening Primrose care si ea are estrogeni si uite asa ma umflu vazand cu ochii. Am cumparat Donavital, dar si aici parerile sunt impartite despre Vitex, unii ca are estrogeni altii ca face bine in problema mea. Voi ce parere aveti despre produs? ce credeti ca m ar ajuta sa scap de acest surplus de estrogeni? Am ameteala, imi cade parul, sunt ff obosita. Va pup si astept cu nerabdare sfaturile voastre. Multa sanatate la toate fetele.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by happy33
Bun gasit fetelor, sunt nou venita si doresc mult un sfat din partea voastra. Am exces de estrogeni care mi a dat peste cap tot organismul, mastoza chistica de 20 de ani si uter fibromatos dar fara hemoragii, cu cm putin dar in fiecare luna. In urma stress ului si a shocului emotional, am inceput sa ma umflu. Sanii si au dublat acum volumul stau sa bubuie, am luat multe kg tinand o dieta. Sunt disperata, homeopatul mi a dereglat cm ul, doc. naturist mi a dat plante cu estrogeni, am mancat grau incoltit si cereale, si multe prod. cu fitoestrogeni nestiind ca le contin. Am luat si Evening Primrose care si ea are estrogeni si uite asa ma umflu vazand cu ochii. Am cumparat Donavital, dar si aici parerile sunt impartite despre Vitex, unii ca are estrogeni altii ca face bine in problema mea. Voi ce parere aveti despre produs? ce credeti ca m ar ajuta sa scap de acest surplus de estrogeni? Am ameteala, imi cade parul, sunt ff obosita. Va pup si astept cu nerabdare sfaturile voastre. Multa sanatate la toate fetele.
Happy, bun venit la noi . Imi pare tare rau de problemele cu care te confrunti. Daca vrei sa abordezi problema din perspectiva naturista, parerea mea e sa te concentrezi pe naturiste progesteronice: napraznic, mugur de zmeur, vitex etc. As zice sa iei o doza de atac de napraznic astfel: 4 capsule x 3 ori / zi, 4 cani de ceai de napraznic (pregatit dupa reteta Liviei de pe prima pagina si mai sunt detalii pe la capitolul asta si cel predecent). Mai poti lua extract din mladite de zmeur (30 picaturi x 2-3 ori /zi) sau tablete de mugur de zmeur (2 x 3 ori / zi). Multe fete au zis ca le-a ajutat Vitexul (care este progesteronic si el), deci la capitolul asta faci cum crezi. Eventual daca simti ca nu are efect, il intrerupi si continui cu celelalte.
Si incepe sa iei capsule de ulei de peste, macar 2 /zi. Iti vor ajuta ficatul sa se regleze si sa faca fata productiei sanatoase de hormoni.
Un aliment progesteronic e avocado (poti sa il ungi pe paine ca pe unt cu putina sare sau sa il adaugi la salate crude, fie de fructe sau de legume). O sa mai caut date despre alte alimente progesteronice. Aveam o carte, dar am imprumutat-o unor prieteni care muncesc la .
Tratamentul sa il faci MINIM 3 luni, deci sa fii pregatita sufleteste sa rezisti (psihic) pe termen lung!
Multa sanatate .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii